mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

#|Yeni Zırhlar|#

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero09090909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen Ddsleri diyosun :) iki saattir onlar içinmi yorum atıyosun kardeşim ben şunu diyim ben bu ddsleri cinicin den alıntı yaptım o kimden alıntı yapmış yapmamış bilemem ben bilseydim o zırhların sizin swden alıntı olduğunu yazardım. şimdi onu düzeltiyorum ama diğer yeni zırhlarıda kendi üzerine alınıyosun sanki sen çizmişsin gibi bende çizmedim çizdimde demiyorum ama sen bizim swden calıntı diyosun kardeşim bu yeni zırhlar daha önceden yabancı sitelerde paylaşılmış türk serverlarındada birkaç server eklemiş ama paylaşan yok bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyom.. ddsler içinde özür dilerim ama diğer zırhları üzerine alınma bende üzerime alınmıyom :)

Kardeş ben derslerden dolayı fazla uğraşmıyorum direk elimde olanı paylaşıyorum bazı arkadaşlarda kıskançlık yapıp konumu baltalamak istiyor.. Ben yinede biraz anlatıyım inş yapabilirsin.. verdiğim dosyaları indirdiysen orda root adında dosya var onun içindekileri root packına at. sonra locale adında dosya var localeyi aç item_proto ve item_liste ordakileri ekle. hazır pack var onlarıda metin2 packına at metin2 packının içindeki ındexi aç harunceleppc ve haruncelep2 yi eklemeyi unutma iconlarıda icon packına at. zırhların kodunda sorun varsa kendınde kod koyabilirsin bu konu sana yardımcı olur
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1760783-|-root-ile-zirh-arasindaki-alaka.html

Yorumun için teşekkürler

Kardeşım Saol Anlatım İçin AmA BUNU BILIYORUM içinde bazı kodların yerlerı yok gold fılan eklıyoruz tektek elımle ekledım sonra bazı yerlere ısımlerını onlar yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri