mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

#|Yeni Zırhlar|#

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero09090909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne güzel demişsin Crestor.

Kendine özel sebeplerden dolayı navicattakileri paylaşamıyormuş. Neden?

bu zırhlar mt2turk ve mt2tr aittir yapan ELfaLLeN burayada koymuşsunuz ayıp alıntı diyin bari

Farkındaysanız kimden aldıysam alıntı diyorum .. bu zırhları o dedikleriniz kişilerden önce yabancı sitelerde paylaşılmış yani asıl sizler çalıp çırptığınız şeyleri üzerinize almayın

Öncellikle teşekkürler Ama navicat neden paylaşmıyorsun? açıklasaydın mutlu olurduk .

Uğraşmak istemiyorumda ondan navicat kodlamıyorum eklemek isteyen biraz uğraşıpta navicata ekler pack hazır herşeyi bir kişiden beklemeyin

paylasım için sağol

Yorumun için Ben Teşekkür ederim

Mt2turkun item protosu sende ne arayacak demi? Ondan paylaşamıyorsun.
DDS'ler için cinicin'e teşekkürlermiş sor bakayım o nerden çalmış dds'leri.
Çalıntı şeyleri paylaşıp paylaşıp birde emeğe saygı demezmisiniz.
Paylaştığın zımbırtılara uzun zaman emek verip iconlarından proto kodlarından her bi haltına kadar halleden kişi Mt2Turk adminlerinden ELfaLLeN,yani BEN! Emeği haram etme hakkımı doya doya kullanıyorum.

Hata bende ki aylarca uğraştığım şeyi kilitlemiyorum.Böyle emek hırsızları gelip çalıp paylaşıyor.Paylaşım yapıp piyasaya adınızı sunmak için her halt yiyeceğinizi unutup bende avel avel packı siteye ekliyorum.Herkesi kendim gibi ahlaklı sanıp packı öyle ortaya savurmamda hata.Bundan sonra görceğiniz yeni itemler MT2TR serverinin packında ekli ama kilitli olucak.Uzantılarını da farklı yazıcam ki kodlayında ekleyip paylaşın bakalım emek hırsızları.

evet bi rahatsız arkadaşımız daha yorum yapmış şimdi yazdıklarına cevap verelim dediğin swnin item protosuna gerek yok istediğim kodu verebilirim okul sebebiyle fazla uğraşmıyorum ha sen diycen istediğin kodu nasıl vercek bu konuda anlatıyo o beyinle ne kadar anlayabilirsen..http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1760783-|-root-ile-zirh-arasindaki-alaka.html .. ben kimden alıntı yapmışsam ondan alıntıdır veya ona teşekkür ederim senin elinde bi kanıtın varsa konuş boş muhabbet etme.. sen yabancı sitelerden çalıp ekleyince emek hırsızlığı olmuyo biz paylaşım yapınca emek hırsızlığı oluyo nerden çalındığını bilseydim alıntı derdim ya uzatmıyorum boş yorum yapmayın yabancı siteler sizden daha önce paylaşıyor gelip burda ben yaptım ayakları yapmayın siz yapıyosanız başka siteler sizin pcnize sızıp sizden önce nasıl paylaşıyor.. bi kanıtın varsa öle yorum at boş yorumlar atma

Son düzenleme:
Zırhalrı cok sevdımde nası eklıyeceız 2. videodakı

Konu Sabit Pls super

Kardeş ben derslerden dolayı fazla uğraşmıyorum direk elimde olanı paylaşıyorum bazı arkadaşlarda kıskançlık yapıp konumu baltalamak istiyor.. Ben yinede biraz anlatıyım inş yapabilirsin.. verdiğim dosyaları indirdiysen orda root adında dosya var onun içindekileri root packına at. sonra locale adında dosya var localeyi aç item_proto ve item_liste ordakileri ekle. hazır pack var onlarıda metin2 packına at metin2 packının içindeki ındexi aç harunceleppc ve haruncelep2 yi eklemeyi unutma iconlarıda icon packına at. zırhların kodunda sorun varsa kendınde kod koyabilirsin bu konu sana yardımcı olur
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1760783-|-root-ile-zirh-arasindaki-alaka.html

Yorumun için teşekkürler

Haspam bak bakalım resmini koyduğun zırhlarda karakter nicki gözüküyor eLfaLLen yazıyor mu yazmıyor mu öyle gel de konuş boş varlık arıyorsanda aynaya bak. Al sana en güzel kanıt.

//DDS için teşekkür ettiğin "cinicin" arkadaşında formmt2 tutkunuymuş belli ki MT2TURK serverinin forumlarında dolanıp konu anlatımından yeni zırhların görüntüsünü almış.Orada görürsem ELfaLLeN'in kim olduğunu anlatırım ona.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri