HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu zırhlar mt2turk ve mt2tr aittir yapan ELfaLLeN burayada koymuşsunuz ayıp alıntı diyin bari
Öncellikle teşekkürler Ama navicat neden paylaşmıyorsun? açıklasaydın mutlu olurduk .
Ne güzel demişsin Crestor.
Kendine özel sebeplerden dolayı navicattakileri paylaşamıyormuş. Neden?
Mt2turkun item protosu sende ne arayacak demi? Ondan paylaşamıyorsun.
DDS'ler için cinicin'e teşekkürlermiş sor bakayım o nerden çalmış dds'leri.
Çalıntı şeyleri paylaşıp paylaşıp birde emeğe saygı demezmisiniz.
Paylaştığın zımbırtılara uzun zaman emek verip iconlarından proto kodlarından her bi haltına kadar halleden kişi Mt2Turk adminlerinden ELfaLLeN,yani BEN! Emeği haram etme hakkımı doya doya kullanıyorum.
Hata bende ki aylarca uğraştığım şeyi kilitlemiyorum.Böyle emek hırsızları gelip çalıp paylaşıyor.Paylaşım yapıp piyasaya adınızı sunmak için her halt yiyeceğinizi unutup bende avel avel packı siteye ekliyorum.Herkesi kendim gibi ahlaklı sanıp packı öyle ortaya savurmamda hata.Bundan sonra görceğiniz yeni itemler MT2TR serverinin packında ekli ama kilitli olucak.Uzantılarını da farklı yazıcam ki kodlayında ekleyip paylaşın bakalım emek hırsızları.
Kendine özel sebeplerden dolayı navicattakileri paylaşamıyormuş. Neden?
Mt2turkun item protosu sende ne arayacak demi? Ondan paylaşamıyorsun.
DDS'ler için cinicin'e teşekkürlermiş sor bakayım o nerden çalmış dds'leri.
Çalıntı şeyleri paylaşıp paylaşıp birde emeğe saygı demezmisiniz.
Paylaştığın zımbırtılara uzun zaman emek verip iconlarından proto kodlarından her bi haltına kadar halleden kişi Mt2Turk adminlerinden ELfaLLeN,yani BEN! Emeği haram etme hakkımı doya doya kullanıyorum.
Hata bende ki aylarca uğraştığım şeyi kilitlemiyorum.Böyle emek hırsızları gelip çalıp paylaşıyor.Paylaşım yapıp piyasaya adınızı sunmak için her halt yiyeceğinizi unutup bende avel avel packı siteye ekliyorum.Herkesi kendim gibi ahlaklı sanıp packı öyle ortaya savurmamda hata.Bundan sonra görceğiniz yeni itemler MT2TR serverinin packında ekli ama kilitli olucak.Uzantılarını da farklı yazıcam ki kodlayında ekleyip paylaşın bakalım emek hırsızları.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)