S.ALeyküm Sayın Adminlerim Arkadaşlarım ben Mmomt2 Merkur serverın'dan Tomyouz oyunda çogu arkadaşımız sahte ss ler yüzünden ban yiyor malum sayın adminlerde günde kaç tane videoya ss e bakıyor kaç tane sorunla ilgileniyor onlarında dalgınlıgına gelebiliyor bu normal birşey fakat oyunda ben suçsuz insanların boş yere sahte ss ler yüzünden ban yememesi için birşey düşündüm her küfür eden yada her hakaret eden kişinin resim yerine tam 1 dakikalık bir videosunu çekelim böylelikle sahte ss yapanların ipi suya düşer sizlerde bunu makul görürseniz benim için sorun yok her küfür eden kişinin 1 dakika videosunu çeker upload ederim diger türlü photoshop olsun bir sürü programlar var bunlar yine sahte ss ler yapar milleti magdur bırakıp emegini elinden aldıttırır onun için bu video konusu bana çözümmüş gibi geldi yinede karar sizlerin çok teşekkür ederim dinlediginiz için herkeze saygılar dilerim..!
sahte videolarda çıktı![]()
Onudamı yapıyorlar bee
Ama herkez bilmezdir onu ugraşmaz diye düşünüyorum en iyisi video işi başka çareside yok sanırım..!
Yinede düşünmekde fayda var aklımıza bişe gelirse yazalım..!
Bilgi için tşkler
Ama herkez bilmezdir onu ugraşmaz diye düşünüyorum en iyisi video işi başka çareside yok sanırım..!Yinede düşünmekde fayda var aklımıza bişe gelirse yazalım..!
Bilgi için tşkler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)