Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Konvoy =)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

BöyLe bi konunun AÇılmasi gereksiz oldugu kadar şahislara hakaret içeriyor ayrica net sekilde görülüyor konu içerisinde yazilan yorumlardada görülüyor zaten gereksiz bi konu...

ÖnemLi OLanDa BöyLe KonuLara Cevap Yazmayarak Üzerinizden Prim YapmaLarını SağLamamakTır SeRBeRuS Bi ÖyLe Bi BöyLeSin Dün MaviLere KüFReDerKen BuGüN SarıLara KüFReDiYoSuN NasıL BiŞeYSiN AnLamaDım BYGURSEL Sen KaaLe BiLe Alınacak Biri DeyiLSin Sana oKuLDa Andımızı OkutmuyoLarmı BÜYÜKLERİMİZİ SAYMAK Hani nerde??

sizin bu yazdıklarınızı gördükçe mavi bayrak olduguma utanıyorum yazıkkı ne yazık bi zamanlar sizlerle aynı ortamı paylaştım sizinle harcadıgım zamanıma üzülüyorum

Senin hatta sizin ne oldunuzu bildiğim için içim rahat ama hakkatten taklit için eğitim almış gibisin...Ama hakkatten insan taklidini yapan en iyi yaratıklarsınız..... :D :D

USTURACI sarı bayrağa kırmızı bayrağa gidipte Kendini mavi bayrakmış gibi gösterme..... Sen zaten cevap yazılabilecek bi adamda deilsin ama belki sende biraz insan taklidi yapmaya uğraşş.... İşlerine gelince mavi bayrak olrlar....Gelmeyince çölde kendilerinden küçük abilerine yalakalık yaparlar......

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri