Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PARA KAPMAK İCİN GELENLER
:m08: :m08: :m08:
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu ResimDe Görünen BiriLerinin KovaLadığı BirininDe KaçTığı Kendini Küçük DüşürMek Bu oLsa Gerek
ÖnemLi oLan Tek Kişi KaLSan BiLe KaLıp oNLaRLa OnurLu bi şekiLde SaVaŞMakTıR öLMeK YaDa öLDüRMeK ÖnemLi DeyiL Hp nin Son Rakamına Kadar SavaşMakTıR ÖnemLi oLan...
ÖnemLi OLanDa BöyLe KonuLara Cevap Yazmayarak Üzerinizden Prim YapmaLarını SağLamamakTır SeRBeRuS Bi ÖyLe Bi BöyLeSin Dün MaviLere KüFReDerKen BuGüN SarıLara KüFReDiYoSuN NasıL BiŞeYSiN AnLamaDım BYGURSEL Sen KaaLe BiLe Alınacak Biri DeyiLSin Sana oKuLDa Andımızı OkutmuyoLarmı BÜYÜKLERİMİZİ SAYMAK Hani nerde??
ben sen gibi hem arkadan hem önden deilim kocum adamın yuzune bıle soluom sen ban yeme korkusuyla ıcınde tut sonra tuvalette sıcarak cıkartırsınhaa mavilere hiç bi zaman sövmedim varsa kanıtın koy aslanım
BöyLe bi konunun AÇılmasi gereksiz oldugu kadar şahislara hakaret içeriyor ayrica net sekilde görülüyor konu içerisinde yazilan yorumlardada görülüyor zaten gereksiz bi konu...
ULA SANA HELAL OLSUN ONA ÖLE DEGİL KÜÇÜK SERBERUSU YEMEYE KOŞILAR PEŞİNE TADINI ALAN KOŞUYOR NE VAR LA SENDE :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: YAKINDA LAMİAVİTA REİNADA KOŞARSA HEÇ ŞAŞMA :l03::l03::l03:
Sen kim olarak beni anabiliyorsun serhatında ne oldğunu bilen biliyor zaten polarmo her kimsen fazla konuşma
Ayrıca lonca için yaptğnz hakaretler sizleri de fazlasıyla belli ediyor
onlarla harem kurcam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PARA KAPMAK İCİN GELENLER![]()
![]()
![]()
:m08: :m08: :m08:
:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: hahahhah hiç gülcem yoktu daha yokmudu la olm bu açları doyurmak zor :l03:
haha YAKAMOZ kovalıyor serberusu oda kaçıyr korkma bu kadar haha yakamoz yemz sadece döver adamı haha 

yakamoz papucumun loncası 
toplanmış bütün hıyarlar cacık olmuşlar bu topluluga YaKaMoZ deniLmiş Baş hıyarda sensin 

toplanmış bütün hıyarlar cacık olmuşlar bu topluluga YaKaMoZ deniLmiş Baş hıyarda sensin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)