Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Konvoy =)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu ResimDe Görünen BiriLerinin KovaLadığı BirininDe KaçTığı Kendini Küçük DüşürMek Bu oLsa Gerek :)

ÖnemLi oLan Tek Kişi KaLSan BiLe KaLıp oNLaRLa OnurLu bi şekiLde SaVaŞMakTıR öLMeK YaDa öLDüRMeK ÖnemLi DeyiL Hp nin Son Rakamına Kadar SavaşMakTıR ÖnemLi oLan...
ÖnemLi OLanDa BöyLe KonuLara Cevap Yazmayarak Üzerinizden Prim YapmaLarını SağLamamakTır SeRBeRuS Bi ÖyLe Bi BöyLeSin Dün MaviLere KüFReDerKen BuGüN SarıLara KüFReDiYoSuN NasıL BiŞeYSiN AnLamaDım BYGURSEL Sen KaaLe BiLe Alınacak Biri DeyiLSin Sana oKuLDa Andımızı OkutmuyoLarmı BÜYÜKLERİMİZİ SAYMAK Hani nerde??

ben sen gibi hem arkadan hem önden deilim kocum adamın yuzune bıle soluom sen ban yeme korkusuyla ıcınde tut sonra tuvalette sıcarak cıkartırsın :D:D haa mavilere hiç bi zaman sövmedim varsa kanıtın koy aslanım :)
BöyLe bi konunun AÇılmasi gereksiz oldugu kadar şahislara hakaret içeriyor ayrica net sekilde görülüyor konu içerisinde yazilan yorumlardada görülüyor zaten gereksiz bi konu...
ULA SANA HELAL OLSUN ONA ÖLE DEGİL KÜÇÜK SERBERUSU YEMEYE KOŞILAR PEŞİNE TADINI ALAN KOŞUYOR NE VAR LA SENDE :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: YAKINDA LAMİAVİTA REİNADA KOŞARSA HEÇ ŞAŞMA :l03::l03::l03:

Sen kim olarak beni anabiliyorsun serhatında ne oldğunu bilen biliyor zaten polarmo her kimsen fazla konuşma :)
Ayrıca lonca için yaptğnz hakaretler sizleri de fazlasıyla belli ediyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri