noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Sahtekarlarna nanmayn!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dudullu56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle kimse size içinden geldiği için bedava para vermez bu kişiler yok denecek kadar azdır hele bizim açgözlü toplumumuzda bu çok zordur.aşağıda en çok yapılaan kandırma taktiklerini yazıyorum oyuna yeni başlayanlar belki bilmiyordur diye:

1)itemini kopyalamak ister misin diye sorarlar tabi yeni başladıysanız böyle bişey olabiliceğini düşünüp kanabilirsiniz ama sakın evet derseniz nerde olduğunu göreyim diye item ''OTO TOPLAMA'' atarlar sizi kuytu bir yere götürüp elindeki itemi 3 kez yere atıp al ben uzuaktayım derler yüzde 80 ihtimalle ilk 2 bırakşıta partide item açık olduğu için gider eğer 3. de gitmezse tekrar denetirler ve artık iteminiz yok

2)gel sana 90 level ''İD ŞİFRE'' char satım derler fiyatıda 100m gibi ucuz birşeyler sölerler ama foyaları birazdan ortaya çıkar tabi anlayana sen bana parayı ver benim char'ı gm verdi gibi işey saçmalarlar.Ticarete konmuyo ancak yere atılıyor derler arkadaşlar kanmayın sadece ep ile alınan özel eşyalar ticarete konmaz ve onlar zaten yere atılmaz gm de sıkıntıdan kimseye böyle bişey vermez zaten.

3)Sana bir site verim üye olana 100m gibi bir mebla söylerler arkadaşlar böyle bir site olamaz olsa o adamın tanımadığı birine vereceğini sanmayın bu konuda 2 tane denemeleri olur.1. si siteyi veririm ama bana 10m para ver derler mantıken sizde böyle bir site varsa niye para dileniyon derseniz adam sadece 2 kez deneniyo gibi birşey söler kanmayın.2.siteyi verir sitede ''ID ŞİFRE'' istiyosa hemen çıkın ayrıca sakın ama sakın girmeyin böle sitelerin çoğunda truva atı vardır.

arkadaşlar daha vermediğim ya da bilmediğim onlarca taktik var siz uyanık olun şunları bilin yeter kimse hayrına 'M yada İTEM' vermez hele de tanımadğı birine hiç vermezler.Dikkat edin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
NOT:Alıntı değildir kendim yazdım hepsini zaten aralarda yazım hatası vardır kesin.

İYİ GÜNLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri