[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Metin2 pwp efsun botu hilesi %100 türkçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan extrame55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

#|Öncelikle:Bu Program Forumda 1 İlkdir.%100 Türkçe Olması Dier Proğramlardan Ayıran En Büyük Özelliğidir.Resimli Anlatım Ve Video Kanıtı Bulunmaktadır.Her PvP De Çalışıyor.

#|Önemli Not : Sersemliğe Karşı Bağışıklığı 1 Yapınız.[Efsun Oranı Olmayanlar İçin]

#| ÖnemLi Not: Oynadığınız Serverde Efsun Botun Çalışmadığınımı İddaa Ediyorsunuz? Sitesini Verin ; Birde Ben Deneyim Ve Video Çekeyim..

#| ÖnemLi Not2:Konunun Alt Tarafına Kanıtlanmış Serverler Adında Bölüm Bulunmaktadır.Orda Oynadığınız Server Yoksa Özelden Sitesini Atın Gelip Video Çekelim.

#|Lütfen Aşağıdaki Adımları Güzelce İnceleyiniz.

#|Dikkat!!! : msvcr100 Hatası Alanlar Rar İçinde Bulunan '' msvcr100 Hatası Alanlar Yüklesin'' Adlı Setup Dosyasını Yüklesin.

#|Virüs Total Sonuçları :

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768.

%100 Türkçe Efsun Botu $mahvet06$Virüs Total Sunuçları İçin Tıkla!

#|Yapamayanlar İçin Videolu Anlatım :

#|Videolu Anlatım Eklendi:

###|Sabit Pls|o Kadar Emek Verildi Forumda Bundan İyi Anlatım Ve Programda Bulunmamaktadır.|

Bazıları Yapamıyormuş: Videoyu İzleyin...

Öncelikle Program Link:
Tıkla Ve İndir | Multiupload |Rar Pass ; mahvet06 [Link Güncellendi 13/12/2011][Rar Şifresi: mahvet06 ]
MultiUploada Giremeyenler İçin :

Şifresi: mahvet06

#|Konu Güncel.29/09/2011 Güncellendi Link Sağlam.#|

#|Kanıt:

#|Yaptığım Abanoz Küpeyi Göstermeyi Unuttum :S Ama Foto Çektim Sonradan .s
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x708.

#|Benden Alıntı Yapıp Konu Açanlar Lütfen Alıntı Yazın.

#|Konuyu Okuyupta 1 Yorum Bile Atmayana Haram Olsun.En Yakın Zamanda Videolu Anlatımda Ekleyeceğim.Şimdilik Sadece Çalıştığına Dair Video Ekleyebilrdim.

#Emeğe Saygı |+Rep Pls|

#|İstedğiniz Efsunun Gelmesi İçin Öncelikle 5 efsun Atın.[5. Efsun Warsa]

#|Ardından 1. Envanter>Sol En Üst Köşeye Koyun

#|Envanterinize Bol BoL Efsun Nesnesi Çekin

#|Efsunlar 200 Lük Olursa Daha İyi Olur

#|Ardından Siz Başka İtemlerede Efsun Atabilir | Ws Atabilir | Kısacası Ne İstersenz Yapabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular:
#Efsun Ayarladığımzda İstedğimiz Efsun Geldiğinde Dururmu?
#|Durur.Hemde Şak Die Durur |

#Efsun Sıralaması Önemlimidir=
#|Önemli değildir Siz HP-KILIÇ-BIÇAK-Çiftel Yapın O Kılıç Bıçak Çiftel Hp Gelsede Durur#|

#|Yapamadığınız Yer Olursa Özelden Mesaj Atın.

#|Bazıları Çalışmıyor Diyor.|Beyler Türk de Çalışmaz Sadece PvP De Çalışır.#|

#|Yakında Videoda Eklenecektir.[Çalıştığına Dair Kanıt]|#
Resimli Anlatım.

1 Adım Proğramı Açıyoruz.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

Buna Hayır Diyoruz..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

Xp İse Xp Yi İse 7 yi Seçmelisinz.

#|Önemli Not:Çalıştır Dedikten Sonra Hemen Oyuna 3-4 Kez Tıklıyoruz Ve Farkedersiniz Oyunun İsmi Değişiyor..

Bu Ekran Geliyor...

Resimdede Görüldüğü Gibi Efsun Atma Hızını 0 Yapıyor ve 2008 # 1 Olan Yeri 2010 # 3 Yapıyoruz..

Ardından İstediğimiz Efsunları Seçiyoruz Ve Oranlarına Max Kaçsa Onu Yazıyoruz.Eğer Efsunlar Sabitse 1 de yapsanız Farketmez..
Ve Unutmadan Envanterimize Çekebildiğimiz Kadar Efsun Kağıdı Çekiyoruz. Başlata Basıyoruz Ve O Efsun Atmaya Başlıyor.Sİz ister kasılın İster ws atın...

Ve Unutmadan İtemlerinizi 5 Efsun Yaparsanız Daha Çabuk Gelir

Yorumlar:
Alıntı:
Hileci-_-Maryo adlı üyeden alıntı
+++ rep pnpaaa
Alıntı:
m1a2u3u4 adlı üyeden alıntı
cok saol
Alıntı:
kron adlı üyeden alıntı
Kardesim helal olsun sana konu sahte falan diğil arı gibi çalışıyor vallaha + rep lerimi esirgemicem senden allah senden razı olsunn...
Alıntı:
Sffenks adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hile kesinlikle süper çalışıyor kendim başta yapamadım ancak daha sonradan resimleri daha iyi inceledim ve yaptım şu an süper bir çarım var saol kardeş...
Çalıştığı Kanıtlanmış Serverler[Özelden Oyunun Sitesini Verin Gelip Video Çekelim}

01:Fun Mt2 Video:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri