- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lonca savaşını 2-1 yendiler.
Akifcim bende sana bu ss i hediye edim,tanıdın mı kimin çarı bu :l03:
![]()
![]()
Ne zaman nereye baksam sen, millete B O K atıp durma, her şey zaten güzel bir şekilde tebriklenmiş.Amacın milleti birbirine düşürmek veya kışkırtmaksa Sağ üst köşede Kırmızı butonun içinde "X" var ona basar çıkarsın.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne zaman nereye baksam sen, millete B O K atıp durma, her şey zaten güzel bir şekilde tebriklenmiş.Amacın milleti birbirine düşürmek veya kışkırtmaksa Sağ üst köşede Kırmızı butonun içinde "X" var ona basar çıkarsın.
Ne zaman nereye baksan ben olmam cok dogal cunku butun konularda,belli kişiler ve sahıslar bi antipatizanlık içinde bizi dillerine dolamıslar.Durduk yere sence neden smooth bole bole yaptı diyim.Cunku konusmanın arkasını o gun loncada olanlar bilir.Smooth ta tabi inkar etcek ben yaptım diycek hali yok.Şuana kadarda kimseye durduk yerde bi iftira atmadım ss ve sonucu ortada yonetim ip leri eşleştirirse kimmiş kim değilmiş daha net anlarız.
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
bana bak senı pire torbası ilk savası attgımızda 2. savası ve 3.sünü atacagımızı bılmıordum ondan yoksa yazardım sen sevgilini millete soydurup milleti kesmeye çalışan haysiyetlerdensin smoothla aramda pek bi münakaşa yok ama ii bi arkadasımdır sımdı uza ve defol !akif bu cevap yetmiştir bu cahile
![]()
suskunlugum asaletimdendir 1 lafa bakarım lafmı die bide söyleyene bakarım adammı dıe uza !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)