romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN & LessOrMore

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theonestar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:D akif bu cevap yetmiştir bu cahile :D

Cahil falan bırak bu lafları boşver. :D Arkadaş konuyu açmış ama birşeyleri eksik paylaşmış bende tamamladım. :D

Cahil falan bırak bu lafları boşver. :D Arkadaş konuyu açmış ama birşeyleri eksik paylaşmış bende tamamladım. :D

Bizde senin yançarınla yaptın eksikleri tamamlayıp JohnAbruzzi yi açtırdık 2 gun sonra,acaba sana ne olcak simdi :l03:
İnşallah Thrones ban yerde yırtarsın,ip ban yeme sakın seninle daha cok makara yapıcaz :D

Lonca savaşını 2-1 yendiler.
Akifcim bende sana bu ss i hediye edim,tanıdın mı kimin çarı bu :l03:

18506.jpg

16xug.jpg

Abuzettinin bugunu mu artık hilesini mi diyim buldukça buldular konu açtılar ticket attılar nedense banlanmadı. :D

Hani diyordun ya emek harcayıp çarını shopla banlatıp yaptığı emek hırsızlığı diye, abuzettinin de yaptığı emek hırsızlığından farkı yok. Millet çabalasın uğraşsın o bug mu hile mi ne artık açıp diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyorsa buda emek hırsızlığıdır.

Bunu yapan kimse bunun için yapmıştır öyle ban yemiyorsa böyle ban yesin diye. :D :D :D

Abuzettinin bugunu mu artık hilesini mi diyim buldukça buldular konu açtılar ticket attılar nedense banlanmadı. :D

Hani diyordun ya emek harcayıp çarını shopla banlatıp yaptığı emek hırsızlığı diye, abuzettinin de yaptığı emek hırsızlığından farkı yok. Millet çabalasın uğraşsın o bug mu hile mi ne artık açıp diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyorsa buda emek hırsızlığıdır.

Bunu yapan kimse bunun için yapmıştır öyle ban yemiyorsa böyle ban yesin diye. :D :D :D

Abruzzi'yle bug mu yaptı :D E.gücü şaman bug yapabiliyosa nasıl yapıldığını banada anlat.
Onu geçelim adamlık damarlarında gram kan akışı olmadıgını biliyoruz zaten.Ben yaptım bile diyemiyosun.Keşke ben smoot dedinde loncadan fotograf alsaymısız.Neyse guzellik abidesi :l03:
Sen 1-2 laf için 2 saat ugrasıp Shop yap,oda 2 gun işe yarasın.Üzüldüm senin adına

Abruzzi'yle bug mu yaptı :D E.gücü şaman bug yapabiliyosa nasıl yapıldığını banada anlat.
Onu geçelim adamlık damarlarında gram kan akışı olmadıgını biliyoruz zaten.Ben yaptım bile diyemiyosun.Keşke ben smoot dedinde loncadan fotograf alsaymısız.Neyse guzellik abidesi :l03:
Sen 1-2 laf için 2 saat ugrasıp Shop yap,oda 2 gun işe yarasın.Üzüldüm senin adına

İşte abuzettin yapmadı. Kökü abuzettin olduğu için kökten halletmek istemiştir bunu yapan kişi heralde. :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri