- Konular
- 293
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
akif bu cevap yetmiştir bu cahile
![]()
Cahil falan bırak bu lafları boşver.
Arkadaş konuyu açmış ama birşeyleri eksik paylaşmış bende tamamladım. 
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cahil falan bırak bu lafları boşver.Arkadaş konuyu açmış ama birşeyleri eksik paylaşmış bende tamamladım.
![]()
Bizde senin yançarınla yaptın eksikleri tamamlayıp JohnAbruzzi yi açtırdık 2 gun sonra,acaba sana ne olcak simdi :l03:
İnşallah Thrones ban yerde yırtarsın,ip ban yeme sakın seninle daha cok makara yapıcaz

- Konular
- 293
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lonca savaşını 2-1 yendiler.
Akifcim bende sana bu ss i hediye edim,tanıdın mı kimin çarı bu :l03:
![]()
![]()
Abuzettinin bugunu mu artık hilesini mi diyim buldukça buldular konu açtılar ticket attılar nedense banlanmadı.

Hani diyordun ya emek harcayıp çarını shopla banlatıp yaptığı emek hırsızlığı diye, abuzettinin de yaptığı emek hırsızlığından farkı yok. Millet çabalasın uğraşsın o bug mu hile mi ne artık açıp diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyorsa buda emek hırsızlığıdır.
Bunu yapan kimse bunun için yapmıştır öyle ban yemiyorsa böyle ban yesin diye.

- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Abuzettinin bugunu mu artık hilesini mi diyim buldukça buldular konu açtılar ticket attılar nedense banlanmadı.
Hani diyordun ya emek harcayıp çarını shopla banlatıp yaptığı emek hırsızlığı diye, abuzettinin de yaptığı emek hırsızlığından farkı yok. Millet çabalasın uğraşsın o bug mu hile mi ne artık açıp diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyorsa buda emek hırsızlığıdır.
Bunu yapan kimse bunun için yapmıştır öyle ban yemiyorsa böyle ban yesin diye.![]()
![]()
![]()
Abruzzi'yle bug mu yaptı
E.gücü şaman bug yapabiliyosa nasıl yapıldığını banada anlat.Onu geçelim adamlık damarlarında gram kan akışı olmadıgını biliyoruz zaten.Ben yaptım bile diyemiyosun.Keşke ben smoot dedinde loncadan fotograf alsaymısız.Neyse guzellik abidesi :l03:
Sen 1-2 laf için 2 saat ugrasıp Shop yap,oda 2 gun işe yarasın.Üzüldüm senin adına
- Konular
- 293
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Abruzzi'yle bug mu yaptıE.gücü şaman bug yapabiliyosa nasıl yapıldığını banada anlat.
Onu geçelim adamlık damarlarında gram kan akışı olmadıgını biliyoruz zaten.Ben yaptım bile diyemiyosun.Keşke ben smoot dedinde loncadan fotograf alsaymısız.Neyse guzellik abidesi :l03:
Sen 1-2 laf için 2 saat ugrasıp Shop yap,oda 2 gun işe yarasın.Üzüldüm senin adına
İşte abuzettin yapmadı. Kökü abuzettin olduğu için kökten halletmek istemiştir bunu yapan kişi heralde. :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)