bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN & LessOrMore

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theonestar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İşte abuzettin yapmadı. Kökü abuzettin olduğu için kökten halletmek istemiştir bunu yapan kişi heralde. :m08:

Adındanda anlaşılcagı gibi smooth:pürüzsüz :l03:
Adına uygun sekilde pürüzsüz bi çalışma yapmısın 2 saat boyunca ama,ss ini yolladın kişiler senin gibi cocuk değil onu unutmusun.:D
Zaten gram haysiyet olsa yaptım ettim diyebilirsin mesela bizim gibi :l03:
Yaptıysak yaptık dansöz gibi forumda 4 dönmeyen gerek yok BayanPürüzsüz :l03:
Ayrıca ip ban yersen itemlerini nereye saklıycan sen :f11:

Son düzenleme:
Adındanda anlaşılcagı gibi smooth:pürüzsüz :l03:
Adına uygun sekilde pürüzsüz bi çalışma yapmısın 2 saat boyunca ama,ss ini yolladın kişiler senin gibi cocuk değil onu unutmusun.:D
Zaten gram haysiyet olsa yaptım ettim diyebilirsin mesela bizim gibi :l03:
Yaptıysak yaptık dansöz gibi forumda 4 dönmeyen gerek yok BayanPürüzsüz :l03:

Siz yaptığınızı kabul ettiğinize rağmen ban yemiyorsanız bana daha bir şey yazmak düşmez ki sende cevap arıcam diye bir yerlerini yırtmana gerek yok. :l03: Benim sorunum zaten seninle değildi canım benim. :D Eğer arkadaşının canını çok yaktıysalar üzüldüğümü iletirsin. :m08:

Ip ban yersem. :D Niye yiyeyim ki ? Diyelim yedim, sunucuya bağlandığım ip'm de sabit, internet cafe var canım benim. :D

Ayrıca yiyecek bir durum yok sanırım ? :D

Son düzenleme:
Siz yaptığınızı kabul ettiğinize rağmen ban yemiyorsanız bana daha bir şey yazmak düşmez ki sende cevap arıcam diye bir yerlerini yırtmana gerek yok. :l03: Benim sorunum zaten seninle değildi canım benim. :D Eğer arkadaşının canını çok yaktıysalar üzüldüğümü iletirsin. :m08:

Ip ban yersem. :D Niye yiyeyim ki ? Diyelim yedim, internet ip'm de sabit, internet cafe var canım benim. :D

Ayrıca yiyecek bir durum yok sanırım ? :D

Biz erkek oldugumuz için pek kıvıramıyoruz :D
Cevap aramaya pek gerek yok aslında fotograflar orda bide yonetimden thrones e girilen ip ile smooth a girilen ip aynımı diye eşleştirme isteriz olur biter galiba.
İp ban yermisin yemez misin ona onumuzdeki sure zarfında bakıcaz.Konuyu cok kitlemeye gerek yok,ben bilgilendirmemi geçtim.
Sen ufaktan yeni şaman kasmaya basla , ne olur ne olmaz.:f52:Hadi iyi postlar sana.

Ip ban yersem. :D Niye yiyeyim ki ? Diyelim yedim, sunucuya bağlandığım ip'm de sabit, internet cafe var canım benim. :D

Bizden sunucuya baglandın ip den bahsetmiştik zaten.
İp ban yersen butun çarların ve itemlerin gider yeni çar acarsan oda kurtarmaz.Tekrar ugras babam ugras,ama sen bu yedirememeyle dagları delersin yakında :D
Sana karsı attım son cevabımdı bu,eskiden yemek yediği kaba pisleyenlerle pek alakadar olmamak gerekiyomus iyice anladık. :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri