Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'Bosver Knk' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/wwmetin2/public_html/s1/index.php on line 17
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'Bosver Knk' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/wwmetin2/public_html/s1/index.php on line 18
Veritabanı bağlantısı başarısız oldu: Hata
Bu Hata Var Sitemde Arkadaşlar Nasıl Düzeltirim ?

Yardımlarınızı Bekliyorum

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'Bosver Knk' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/wwmetin2/public_html/s1/index.php on line 18
Bu Hata Var Sitemde Arkadaşlar Nasıl Düzeltirim ?

Yardımlarınızı Bekliyorum

Merhabalar ,
index.php 18. Satırında mysql bağlantı komutu vardır.Mysql Bağlantı Sağlanamadığı İçin Hata Veriyor Gereken Config Dosyalarını Kendinize Göre Ayarlayınız.
index.php 18. Satırında mysql bağlantı komutu vardır.Mysql Bağlantı Sağlanamadığı İçin Hata Veriyor Gereken Config Dosyalarını Kendinize Göre Ayarlayınız.
$sqlServ = mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USER, SQL_PASS);
Bu Var Vede Bu Doğru :S
Bu Var Vede Bu Doğru :S
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'Bosver Knk' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/wwmetin2/public_html/s1/index.php on line 17
Bu Hata Var Sitemde Arkadaşlar Nasıl Düzeltirim ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yardımlarınızı Bekliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Kalınlaştırdığım yerlere site MySql ip sini gir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)