Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

yeniden döndüm....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xDaMaRx06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 663

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Bundan 2 ay önce mmomt2 yi bırakmıştım ancak tekrar başlamaya kara verdim.Oyunu açıldığı günden belli oynuyorum vede çoğu yenilik hoşuma gitmediği için bırakmıştım.Hesaplarımı silmiştim,ancak yavaş yavaş oyuncu sayısının azaldığını fark ettim.Dedim ki bi pvpyede olsa yardımım belki dokunur dedim vede bazı ticari yönlerden dolayı tekrar döndüm.

Şuan 90 lwl'yim vede +9 çift yarılı kritik delicili ilahi,+9 19 bcrli 10 yarılı kin,+9 yarı insan kılıcı,+7 yarı edit savaşçı turkosu vede iç itemler verdiği için merkür kırmızı bayrakta oynayan TrPlotoniqq (şuan isminin nereleri büyüktü aklımda değil) nickli suraya çok teşekkür ediyorum.Vede mavi bayraktan MmTr adlı ninjayada çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Tekrardan aramıza Hoşgeldin umarım bu başlayışın hayırlara vesile olur şimdiden başarılar dilerim herşey gönlünce olsun..!

Sağol teşekkür ederim arkadaşım.İnşallah sende oyunda başarılarına başarı katarsın...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri