Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oscar Ödülü Konuşmanız (:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Just To Burn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 793

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar...

Hayal gcümüzü biraz zorlayalım ve Oscar'da sizin filminiz 1.seçildi ve sizi konuşma yaptırmak için kürsiye çağıroyrlar siz olsanız nasıl bir konuşma yapardınız. Ben denedim eğlenceli oluyor buyrun konuşmam sizin konuşmalarınızıda bekliyorum :D

Just To Burn - Tatlı Biber :

Bu ödülü bana layık gören tüm sanatcı ve yöetmen hocalarıma özellikle ve özellikle beni buralara kadar yetişdiren Yılmaz Erdoğana teşekkürlerimi sunuyorum biliyorum fazla duygusalım göz yaşlarımı tutamiyacağım ( Öhö Ehe höe ) "< Ağlama" Angelina Jouli, Bradd pit , Johny neydi ya herneyse hepsine teşekkürler öpüldünüz muck.

:D :m08:

Oscar ödülünüzün başına adınızı ve kazandığınız filmin adını eklerseniz daha iyi olur :D

Sakaryalim - Son 5 Dk
Konuşmam : Beni Buraya Getiren namı değer süliyman Abiye teşekkür ederim.
neden derseniz yolu şaşırmışım O buldu getirdi :D
neyse konuya dönelim bana Oscar ödülünü layık Gören kişi veya kişilere Muck .
şimdi buraya kadar geldime Göre şu konuşmayı Yapayım Oscar Aldım ama bi D.mod olamadık Burdan Turkmmo Yönetimine sesleniyorum Benide alın D.modluga :D :D Adaylıgımı kooydum bekliyorum <3 eyi günler efendim .d

filmimden bi kac görüntü :
images

kings-speech-5.jpg

Son düzenleme:
Yoo doğru yerdesin dayıoğlu burası geyik'de se biraz şaşırmışın :)

Bi yandanda resim filan güzel olmuş ama beğendim la iyi olmuş :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri