Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar...
Hayal gcümüzü biraz zorlayalım ve Oscar'da sizin filminiz 1.seçildi ve sizi konuşma yaptırmak için kürsiye çağıroyrlar siz olsanız nasıl bir konuşma yapardınız. Ben denedim eğlenceli oluyor buyrun konuşmam sizin konuşmalarınızıda bekliyorum
Just To Burn - Tatlı Biber :
Bu ödülü bana layık gören tüm sanatcı ve yöetmen hocalarıma özellikle ve özellikle beni buralara kadar yetişdiren Yılmaz Erdoğana teşekkürlerimi sunuyorum biliyorum fazla duygusalım göz yaşlarımı tutamiyacağım ( Öhö Ehe höe ) "< Ağlama" Angelina Jouli, Bradd pit , Johny neydi ya herneyse hepsine teşekkürler öpüldünüz muck.
:m08:
Hayal gcümüzü biraz zorlayalım ve Oscar'da sizin filminiz 1.seçildi ve sizi konuşma yaptırmak için kürsiye çağıroyrlar siz olsanız nasıl bir konuşma yapardınız. Ben denedim eğlenceli oluyor buyrun konuşmam sizin konuşmalarınızıda bekliyorum

Just To Burn - Tatlı Biber :
Bu ödülü bana layık gören tüm sanatcı ve yöetmen hocalarıma özellikle ve özellikle beni buralara kadar yetişdiren Yılmaz Erdoğana teşekkürlerimi sunuyorum biliyorum fazla duygusalım göz yaşlarımı tutamiyacağım ( Öhö Ehe höe ) "< Ağlama" Angelina Jouli, Bradd pit , Johny neydi ya herneyse hepsine teşekkürler öpüldünüz muck.
:m08:Oscar ödülünüzün başına adınızı ve kazandığınız filmin adını eklerseniz daha iyi olur![]()
Sakaryalim - Son 5 Dk
Konuşmam : Beni Buraya Getiren namı değer süliyman Abiye teşekkür ederim.
neden derseniz yolu şaşırmışım O buldu getirdi
neyse konuya dönelim bana Oscar ödülünü layık Gören kişi veya kişilere Muck .
şimdi buraya kadar geldime Göre şu konuşmayı Yapayım Oscar Aldım ama bi D.mod olamadık Burdan Turkmmo Yönetimine sesleniyorum Benide alın D.modluga
Adaylıgımı kooydum bekliyorum <3 eyi günler efendim .d
filmimden bi kac görüntü :
Konuşmam : Beni Buraya Getiren namı değer süliyman Abiye teşekkür ederim.
neden derseniz yolu şaşırmışım O buldu getirdi

neyse konuya dönelim bana Oscar ödülünü layık Gören kişi veya kişilere Muck .
şimdi buraya kadar geldime Göre şu konuşmayı Yapayım Oscar Aldım ama bi D.mod olamadık Burdan Turkmmo Yönetimine sesleniyorum Benide alın D.modluga
Adaylıgımı kooydum bekliyorum <3 eyi günler efendim .dfilmimden bi kac görüntü :
Son düzenleme:
Geyik bölümündeyiz Normeldir:m08: anlamsız olmuş la![]()
burası Geyiklik yer yanlış yere gelmedim dimi 
Yoo doğru yerdesin dayıoğlu burası geyik'de se biraz şaşırmışın 
Bi yandanda resim filan güzel olmuş ama beğendim la iyi olmuş :m08:

Bi yandanda resim filan güzel olmuş ama beğendim la iyi olmuş :m08: