bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Time_Of_The_Revenge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alians1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 389

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eski üyelerden the_the_fear ;

üyeliğimde theFearlesS di . Venüs serverinde editsiz üyeliğimle bi çok kişi tanırdı . gelelim hikayeme. bir gün hesabıma giremedim bi araştırdımki xfirede videom var . 4x hile kullanımı . düşündüm 4x kullanmadım işin ilginç yanıysa videoyu detaylı izlediğimizde çıkan rakamların normal damage yazılarından farklı oldugunu görebiliyoruz ama bundan kime ne editim yok ya sonuçta...

herneyse

ogünden sonra bırakıcaktımki dur diye düşündüm bu kadar kolay değildi oyunu bırakmak . daha sonra yeni bir üyelik açıp AlianS la oynamaya basladım ama kasmak zordu helede sura olunca b silahla biraz kastım .önceden tek attığım adamlar bile dalga geçiyorlardı diyordumki bi gün görüşcez . daha sonra savaşcı kasmaya başladım 90 level olduktan sonra kuleye çıktım elimde ilahi vardı. silah ustasında baron yapıcaktım geçmesse oyunu kesin bırakıcaktımki geçti... daha sonra baronu +9 zehir 41 ortalamalı ve 46 ortalamalı kinle takas ettim . işin güzel tarafıda kahramanlık ödülü olan 500 m den tam 6 çarla almış olmamdı . daha sonra surayı güzelce kastım ve şimdi o surayla editsiz beni kesen daha olmadı . tek tek intikamımı aldım herkesten. oyunda yapılabilecek herşeyi yaptım nerdeyse şu an 3 tane ninja 95 level 2 savaşcı 90 ar level 1 sura AlianS
2 de şaman çarım var hepsinde editsiz en iyi itemler var lanetli buz yayı;kutsal kılıç ;baron vs vs ve şimdi AlianS in sahibi olan arkadaşla konuştugumda bana yazdığı bunlar oldu bende etkilendim işin açıkcası etkilenmemek elde değil forumla oyunla ilgili herşeyi ondan öğrendim bu sebeple forumdan uzak durdum ama şunu gördüğümde dayanamadım artık

lonca savaşında AlianS i dAVET ettim sağolsun kırmadı beni geldik biz üç kişiyiz karşı takım 10 kişi biz kolayca yattık ben ve diğer arkadaşım ama AlianS i bi türlü kesemiyolar içlerinde lonca baskanı olan karanlık küreyle sanırım 35 k yediği için video aldım seni hileci seni diye yazınca AlianS aynen şunu yaptı

zırhını ve kılıcı çıkarttı sanırım iç itemlerinide.. ateş hayaleti ve korumayıda kapatıp yattı daha sonrada savaştan çıktı hala zaman zaman görürüm oyunda. ara ara konusuruz ve lütfen bunu burda yazdığımı bilmesin

daha konunun ne olduğunu çakamadık ki? ne anlatıyorsun belli değil arkadas? ne olduğunu anlayamadığımız şeyi nasıl anlatalım ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri