Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saygı değer arkadaşlarım.
Akşam çarıma giriyorum fakat hesabınız engellendi diyor E-postama bakıyorum 15 gün küfür yüzünden ban yemişim
ve araştırıyorum şu link'i Buluyorum
http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/1722199-merkur-kufur-alperenpasha.html
Şunları açıklarmısınız bana
1-)Ben "A q" dedim diye ban yemişim. Peki siz "A q" Lafının küfür olduğunu nerden biliyorsunuz "A q" değilde "K a" veya başka bir şey yazsam ban mı yicem Nerden biliyorsunuz "A q" Kelimesinin küfür olduğunu. Açık bi Küfür göremiyorum ben
2-)Madem öyle ozaman ben Her " ezik a q " diyen herkezin fotoğrafını çekeyim atayım ban yesinler böyle bir şey olabilir mi Saygı değer arkadaşlarım.
Ben burda Kimseyi kötülemeye çalışmıyorum HAKKIMI ARIYORUM. ve ban itirazımın kaldırılmasını istiyorum.
Eğer varsa ağır içerikli bir küfür Gösterin ha deyim ki ben İnsanlıktan çıkmışım Küfür etmişim Ozaman başımı eğer Yoluma bakarım.
Gereğini Yapacağınıza İnanıyorum.
Saygılar Sevgiler AlperenPasha <3 YeYeYaaI (MERKÜR)
Ticket attım 12 saat oldu cevap yok.
Akşam çarıma giriyorum fakat hesabınız engellendi diyor E-postama bakıyorum 15 gün küfür yüzünden ban yemişim
ve araştırıyorum şu link'i Buluyorum
http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/1722199-merkur-kufur-alperenpasha.html
Şunları açıklarmısınız bana
1-)Ben "A q" dedim diye ban yemişim. Peki siz "A q" Lafının küfür olduğunu nerden biliyorsunuz "A q" değilde "K a" veya başka bir şey yazsam ban mı yicem Nerden biliyorsunuz "A q" Kelimesinin küfür olduğunu. Açık bi Küfür göremiyorum ben
2-)Madem öyle ozaman ben Her " ezik a q " diyen herkezin fotoğrafını çekeyim atayım ban yesinler böyle bir şey olabilir mi Saygı değer arkadaşlarım.
Ben burda Kimseyi kötülemeye çalışmıyorum HAKKIMI ARIYORUM. ve ban itirazımın kaldırılmasını istiyorum.
Eğer varsa ağır içerikli bir küfür Gösterin ha deyim ki ben İnsanlıktan çıkmışım Küfür etmişim Ozaman başımı eğer Yoluma bakarım.
Gereğini Yapacağınıza İnanıyorum.
Saygılar Sevgiler AlperenPasha <3 YeYeYaaI (MERKÜR)
Ticket attım 12 saat oldu cevap yok.
Merak Etme Küfür Olup Olmadığını Biz Önceki Yazdığınız Mesajlardan Anlarız.
Sizin Cümleniz
Ap Açık Küfür Ettiğiniz Bellidir.
Aynen Öyle Hakaret İçerikli, Küfür İçerikli Her Mesajı İşleme Alıp Gereğini Yaparız.
Doğrudan Küfür Etmişin Herhangi Bir Ban Cezası İndirme Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz.
Sizin Cümleniz
Bunun Küfür Olduğu Resmen Ortada.oha a q
Ap Açık Küfür Ettiğiniz Bellidir.
Madem öyle ozaman ben Her " ezik a q " diyen herkezin fotoğrafını çekeyim atayım ban yesinler böyle bir şey olabilir mi Saygı değer arkadaşlarım.
Aynen Öyle Hakaret İçerikli, Küfür İçerikli Her Mesajı İşleme Alıp Gereğini Yaparız.
Doğrudan Küfür Etmişin Herhangi Bir Ban Cezası İndirme Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)