Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
haha ulan totoş sensn brendana gelnce çölde 5 3 kestm inkar ediyr bide azcık erkek olsan inkar etmsn lan serberus vs de bayrak basanda sensn ondn sonrada pm ye koşuyon sende kulln sana kullnma diyenmi var
Sen Kimsin Lan realkings Cölde senmı yendınhahaha ulan çölde brendan çarına 5 3 ynn km ben senmym lan yalancı düzenbazn önde gidenisin yaşımı merk edyrmş senn yaşn kaç lan

AL OLM SENI KULE ONUNDE YENDIGIMIN KANITLARI Bİ KEZ DAHA YALANCI OLDUGUNUZU HERKEZ GORSUN ;
BRiANIN oyuncagı

Beni Yıkmış Hic Gülecegim yokdu

BUNLARDA WSLERIN RESIMLERI
realkings-Dogubeyy 1-4
Burda REALKİNGS OLDUGUNA KANIT. Resim
1-0 Resim
1-1 oldu sonra 2-1 Resim
3-1 Olan Resim
4-1 olan resim
herkez 5. ws yi atmıor

bunun gibi :m08:
4-1 Bida Konuşmasın umarım
REALKİNGS sen beni 5-3 yıkdıysan KOY gorelım helal dıyelım

bak alda utan,
BRİANIN OYUNCAGI REALKİNGs

4-1 unutma
5-3 ? Fotoları nerde Sende Beni utandır hadi beklıom YALANCI realkings
olum ws den sonra bastım lan ben sen gıbı 3 kagıtcımıyım bastım ama ws de basmadım tmm mı aslan kim totoş bilen bilir sen o ufacık kuş kadar beynini yorma sendeki beyni kuşa taksak ters ucar 
tmm mı sen hazmedemıon yenılmeyı 
doktor gitte bi mide hapı versin 

tmm mı sen hazmedemıon yenılmeyı 
doktor gitte bi mide hapı versin 

haha lan ben inkar ettmimi senn gibi ben kule önnde yenmedn dedm mi ama sen çölde yenmddn dedn 5 3 yalncı düznbaz
inkar etmeyişin buysa bide inkar et nasıl olcak lan utanmaz adam yatcak yerın yok kendını ne sanıon sen bulunmaz hint kumasımı merak etme gülüm onada vurucakları gene terzi makası ayık ol cacık olma sonra 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)