BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

SeRBeRuSs26 Vs raelkings =))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hahaha ulan çölde brendan çarına 5 3 ynn km ben senmym lan yalancı düzenbazn önde gidenisin yaşımı merk edyrmş senn yaşn kaç lan

olm sen kimsın lan brendanı yeneceksın lan varsa oyle bir sey koy herkes görsun lan briann oyuncağı olm siz briann oyuncağı olmusunuz lan adam size wc gitmeyin dese siz gitmiyeceksınız lan bide bana diyor lan sizde her sey var lan yalanciymıs beni kendinle karıstırma olm adam seni koc gibi yıkmıs daha ne oranı buranı salliyon lan sen kanıt orda ws orda sen adam olsan bir kere tbrk ederdın ama olmadığın icin anca yok soyle yok boyle ama nerde sizde o erkeklik helal olsun diyecek biri oyuncak sen realkings oyuncak :D brendanı 5 3 yenmıs rüyandamı yendın lan yoksa :m08::m08:

Son düzenleme:
bide bludream hp verıor 3 . fotoda gorebılırsın hp almadım dıor yüzsüz adamlar hp almadık dıo sizin kadar yalancı briann yalakası insanlar gormedım :D yazık size brianında totosu kalkıodur simdi sizin gibilerini bulmus adam akıllı tabi bida kaybedermi :D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri