Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle Bugünün farkı: #illuminati geri sayıyordu, #Galatasaray ileri
Kasımda aşk başkadır deyip, yıllardır 6 Kasım'ı hatırlatanlara; aşkın Aralık'sız olduğunu gösterdik.
Son yıllarda izlediğim en muhteşem Galatasaray'dı...Fenerbahçe mi? Dikkatlice baktım ama sahada göremedim!
"Türk twitter arena" stadında oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazandı...
Galatasaray'ın içine Barcelona kaçmış. Bu kadar iyi bir takımı en son izlediğimizde Ajda Pekkan henüz çocuktu yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün 3 atan Galatasaray'ı tebrik edelim. Ama yıllardır 3,5 atan Galatasaray da Fenerbahçe'yi tebrik etsin.
Galatasaray'ın galibiyetine en çok lig tv sevinmiştir herhalde galatasaray galibiyeti arayacağız diye arşiv karıştırmaktan bıkmıştı adamlar

Galatasaray bu defa Fener'i yendi ama şu 6-0'ın içimde açtığı yarayı kapatamıyor bir türlü... Terim yaptı Terim tamir etsin valla...
Skordan anladigim kadariyla mac Galatasaray ile Volkan arasinda gecmis.
Galatasaray'ın bileginin hakkiyla 3-1 aldığı macı hazmedemeyenler"biz 6-0 yenmiştik ama" twitleri atıyor, seviye ilkokul 3
İlluminati hayal ürünüdür tek gercek GALATASARAY tribünüdür! bugun gunlerden Galatasaray
Maç sonrasında 1319 gündür yapamadığınızı yaptınız diyenler var.10585 gündür türkiye kupasını alamadılar
İyi ki Fenerbahçe muhabiri değilim. Şimdi basın toplantısında Aykut Kocaman'ı dinle allah dinle.
Fatih Terim: 'Fenerbahce'yi sevgiyle yolcu ettik!'
Kadikoy-moda- fenerbahce dolaylarinda çıt cikmiyor. millet yasta olmali
Fenerbahçe'nin yerinde olsam Bilica'yı İstanbul BŞB'ye satardım. Kulüp olan değil ama direkt belediyeye. Zira sadece kazı yapabiliyor.

İlk defa böle oynayan bir Fenerbahçe beni kahrediyor!!!Bilica git kendini bi yerden att!!!
Derbi de zirve de Galatasaray'ın
Socrates için derbi öncesi saygı duruşu.. Çok şık..
Kasımda aşk başkadır deyip, yıllardır 6 kasımı hatırlatanlara aşkın ARALIK`sız olduğunu gösterdık.
Muslera: Maçı Keşke Tribünde izleseydim.
Eboue`nin golde bakkala yolladığı Yobo`dan hala haber alınamadı
Volkanın po*uyla tuttugu topu Melo bi tarafıyla gol yaptı
Metris`e 3 çay Gitsin 1`i Açık Olsun
Aykut Kocaman:Bundan Sonra Bilica`yı Düğününde Bile oynatmam
Galatasaray`ın galibiyetini hazmedemeyen Fenevliler, bu işin arkasında illuminati var diyerek, UEFA ya başvurdu
Fenerbahçe Galatasaray`ı 7 yabancı oynattığı için şikayet edebilir. Muslera,Eboue,Ujfalusi,Baros,Elmander,Melo, Küçük Melo
Melo`nun golünden sonra boyu değil işlevi önemli tezi kanıtlanmış oldu.
Fenerbahçeliler`e "Anı yaşayın" demişler, yıllardır 6-0 yendikleri anı yaşıyorlar. Yine başladılar geçmişe yolculuğa. iyi yolculuklar.
Sol kanata Reyes transferini düsünen GS yönetimine Fatih Terimden veto geldi.Terim, Aysal`a sola küçük Meloyu koyarız "yıkar" solu dedi
Felipe Melo ligdeki ilk Kafa golünü attı
Emmanuel Eboue: Fener Zenci Seviyo Dediler Beni çağırdılar
Fenerbah ç : Seni Arena`ya Gömdüm.
Angry bird out, Melo bird in
1319 gün sonra gelen galibiyetimizle dalga geçen Fenerbahçeliler; 10585 gündür Türkiye Kupası`na hasretsiniz.
Fenerbahçe`nin galibiyet isteği Galatasaray tarafından VETO edildi.
Deprem mi oluyor? + Yok ASLAN kükrüyor. - Yağmur mu yağıyor ? + Yok Fenerbahçe ağlıyor.
Emmanuel Eboue:1.çinko ,Johan Elmander: 2.çinko , Felipe Melo: tombalaaaa (
Bu akşam Süleyman Hürreme, Kuzey Banuya, CiMBOM fenere, sonra hepsi fenere
Muslera: Maçı Keşke Tribünde izleseydim.
Eboue`nin golde bakkala yolladığı Yobo`dan hala haber alınamadı
Volkanın po*uyla tuttugu topu Melo bi tarafıyla gol yaptı
Metris`e 3 çay Gitsin 1`i Açık Olsun
Aykut Kocaman:Bundan Sonra Bilica`yı Düğününde Bile oynatmam
Galatasaray`ın galibiyetini hazmedemeyen Fenevliler, bu işin arkasında illuminati var diyerek, UEFA ya başvurdu
Fenerbahçe Galatasaray`ı 7 yabancı oynattığı için şikayet edebilir. Muslera,Eboue,Ujfalusi,Baros,Elmander,Melo, Küçük Melo
Melo`nun golünden sonra boyu değil işlevi önemli tezi kanıtlanmış oldu.
Fenerbahçeliler`e "Anı yaşayın" demişler, yıllardır 6-0 yendikleri anı yaşıyorlar. Yine başladılar geçmişe yolculuğa. iyi yolculuklar.
Sol kanata Reyes transferini düsünen GS yönetimine Fatih Terimden veto geldi.Terim, Aysal`a sola küçük Meloyu koyarız "yıkar" solu dedi
Felipe Melo ligdeki ilk Kafa golünü attı
Emmanuel Eboue: Fener Zenci Seviyo Dediler Beni çağırdılar
Fenerbah ç : Seni Arena`ya Gömdüm.
Angry bird out, Melo bird in
1319 gün sonra gelen galibiyetimizle dalga geçen Fenerbahçeliler; 10585 gündür Türkiye Kupası`na hasretsiniz.
Fenerbahçe`nin galibiyet isteği Galatasaray tarafından VETO edildi.
Deprem mi oluyor? + Yok ASLAN kükrüyor. - Yağmur mu yağıyor ? + Yok Fenerbahçe ağlıyor.
Emmanuel Eboue:1.çinko ,Johan Elmander: 2.çinko , Felipe Melo: tombalaaaa (
Bu akşam Süleyman Hürreme, Kuzey Banuya, CiMBOM fenere, sonra hepsi fenere
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)