HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Uzay Pilotları,
Global Avrupa 2 serverimizi meydana gelen bir donanım hatası nedeni ile ne yazıkkı acil bakıma almak zorunda kaldık. Sorun umduğumuzdan çok daha büyük çıktı. Bakımın tamamlanması yaklaşık 2-3 saat daha sürecektir.
Sözü geçen serverimizi, verileri kuratarabilmek için 28 Kasım gününe geri çekmek zorunda kaldık. Bu nedenle tüm Global avrupa 2 oyuncularımızdan özür dileriz.
Geçen bir hafta içersinde ödeme yapmış olan tüm oyuncularımıza ödemeleri iade edilecektir.
Elimizde olmayan bu sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.
Darkorbit Takımınız
....Bkz : Darkorbit Forum
hay be ben global avrupa 2 deydim x3 de 75bin ürü çektiydim herşey gitmiş yaw :S
Senin için üzüldüm ama geri gelicektir...
Kaybettiklerimi Yazim Sana
x2 143 Bin
x3 47 Bin
x4 29 Bin
Galaxy Gates'den epilson ve zetaya basmıstım
kapım vardı epilson tamamladım ama girmediydim
7. Ve 8. İrisim toplamda 340 m krediye aldım
37 ganimet anahtarı Vs. Vs. Rütbe Tp Hep Düştü Supportta ticket attım ve karsılıgnda verdikleri 1 hafta vip ve 3 günlük %5 Tp güçlendirici :S vipim 1 yıllık vardı zaten %5 Tpde ne işe yararki
x2 143 Bin
x3 47 Bin
x4 29 Bin
Galaxy Gates'den epilson ve zetaya basmıstım
kapım vardı epilson tamamladım ama girmediydim
7. Ve 8. İrisim toplamda 340 m krediye aldım
37 ganimet anahtarı Vs. Vs. Rütbe Tp Hep Düştü Supportta ticket attım ve karsılıgnda verdikleri 1 hafta vip ve 3 günlük %5 Tp güçlendirici :S vipim 1 yıllık vardı zaten %5 Tpde ne işe yararki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)