SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

M7 Ustasından Taktikler

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan erimerdal1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler hepinize selam. Şimdi size m7 ile her seferinde en az 4-5 hs yaptığım taktiği vereceğim (maddeler halinde)

1-Karşınıza düşman alın.Arkanızda veya yanınızda olmadığına emin olun. (Her zaman tek bir adam alıcaksınız.Baktınızki adamlar çok geliyor hemen atlayıp zıplayıp kaçarak sayıyı 1'e düşürün.)
2-Crosshairinizi her zaman rakip kafa hizasında tutun.Son anda çevirmeye ÇALIŞMAYIN.Çünkü sonunuz gülünç oluyor.;)
3-Hiçbir zaman ilk siz saldırmayın.
4-Düşmanlar m7li olduğunuzu görünce sizi hafife alacak. Tek bir sağ tıkla öldürmek isteyecek.
5-Düşmanın elinde ne olduğuna DİKKAT ! Amok Kukri ile size doğru saldırdığında 1 cm sağa/sola açılın ve En havadeyken üstüne koşun ve kafasına sallayın.Combat machet varsa işimiz daha zor.Tam kaldırdığı anda mesafeyi kapatarak hs atmamız gerek.Düşmanın elinde m7 varsa gelmesini bekleyin ve indirin.
6-İnanın bu taktikle bol pratik yaptıktan sonra elinizdeki bıçağın ne olduğunun önemi kalmayacak.Geleni basesine yollıcaksınız paşa paşa :ka19:
YARDIM ETTİYSEM + REP
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst