kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank Taktikleri Güncel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigit590
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigit590

Level 7
TM Üye
Konular
677
Online süresi
5h 53m
Reaksiyon Skoru
211
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
202
MmoLira
91
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiçbir zaman aynı yerde pusuda kalmayın. Öldürdüğünüz adam bir süreliğine (10sn.) spectatorden sizi izleyecektir ve canlandığında yerinizi bulursa bıçakla bile ölebilirsiniz.

Haritalardaki düşmanların doğdukları noktaları iyice ezberleyin. Düşmanın doğdukları yerlere fazla yaklaşmak henüz acemiyseniz sizi ölüme sürükler. Bu yerlere bomba atarak içeri baskın yapan arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz.

Arkanızı mutlaka kollayı

Arkanıza (F)Tuşu İle Bakabilirsiniz

Silah Önerilerim:Yeni Başlayanlar İçin

F2000

M4A1

SG550

MP7

K-1

Bıçak Odalarında Crosshairi Her Zaman Kafaya Göre Ayarlaryın!

Rakipte Amok Kukri Varsa Rakip Size Saldırdığında F ye Basın Kurtulur Kurtulmaz Tekrar F ye Basıp Sağ Klik Yapıp Rakibi Alt Edebilirsiniz!

Çünkü Amok Kukrinin saldırı hızı düşüktür

Rakiple Karşılacanınca Size Taktik Uyguluyacaktır Eğer Rakibiniz Acemise Muhtemelen Üstünüze Doğru Gelip B Kere Vurup Kaçmayı Denicektir İşte O An Rakibinizin Üstüne Gidip Sağ Klik Çakabilirseniz Kazanırsınız

Rakibinize Uygulamanızı Tavsiye Ettiğim Taktik %90 Başarılı Olurum M7 ile Bile

Rakip Saldırıya Geçince Hemen Yüksek Bi Yere Çıkın Spaceye Basıp W Tuşuna Tıklarsanız Rakibiniz Üstünden Atlarsınız Atlar Atlamaz Dalın Sol Sağ Klik Farketmez

Snip Modu Taktikleri:

Yine Kendi Uyguladıklarımı Yazıcam

En Çok Eğitim Kampını Severim Çünkü Rakibinizin Basesinde Pusucak Çok YER Var Benim Tavsiyem Basenin Üstüne Çıkın Yanı Yeşil Çadırın Üstüne Çıkın Kendi Basenizdei Arkadaşlarınızın Sizi Kolladığından Emin Olun Yani Tek Başınıza Çıkmayın Bi Yere Yalnız Gitmeyin! Çadırın Üstünde Ne Mi Yapıcaksınız Çatıdan Gelenleri Avlarsanız Çok Basit Şekilde Ama 2-3 Adam Öldürdükten Sonra yer Değiştirin Sizi Bulurlar

Burnig Hall:

Kesinlikle Baseden Çıkmamanızı Öğrenirim Bug Yapmayı Bilen Bug Yaparak Duvarın İçine Girsin Yapmayı Bilmeyenler haykO0o_cepkin@hotmail.com Eklesinler Anlatırım

Kütüphane:

Benim Favori Pustuğum Yer Merdivenin Altıdır L11 İ Alıp Pusun Aynı Yerden 2-3 Adam Aldıktan Sonra Karşı Merdivene Geçin Orda 2-3Adam Alma Şansınız Olursa Tekrar baseye Dönüp Merdivenlerin Oraya Dürbün Açın Çünkü Öldürdüğünüz Adamlar Muhtemelen Oraya Gelicekelr Çünkü Spector Olarak İzleyip 10 Sn Boyunca Nerde Olduğunuza Bakar

Arkadaşlar Tamamını Elimle yazdım Bi Yorum Yaparsanız Yeter

arkadaşlar tamamıyla kendim yazdım bi yorum adminler lütfen aynısı war diye kilit vurmayın! kesinlikle aynısı yok !

Birçok böyle konu var.Bu nedenle kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri