Hiçbir zaman aynı yerde pusuda kalmayın. Öldürdüğünüz adam bir süreliğine (10sn.) spectatorden sizi izleyecektir ve canlandığında yerinizi bulursa bıçakla bile ölebilirsiniz.
Haritalardaki düşmanların doğdukları noktaları iyice ezberleyin. Düşmanın doğdukları yerlere fazla yaklaşmak henüz acemiyseniz sizi ölüme sürükler. Bu yerlere bomba atarak içeri baskın yapan arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz.
Arkanızı mutlaka kollayı
Arkanıza (F)Tuşu İle Bakabilirsiniz
Silah Önerilerim:Yeni Başlayanlar İçin
F2000
M4A1
SG550
MP7
K-1
Bıçak Odalarında Crosshairi Her Zaman Kafaya Göre Ayarlaryın!
Rakipte Amok Kukri Varsa Rakip Size Saldırdığında F ye Basın Kurtulur Kurtulmaz Tekrar F ye Basıp Sağ Klik Yapıp Rakibi Alt Edebilirsiniz!
Çünkü Amok Kukrinin saldırı hızı düşüktür
Rakiple Karşılacanınca Size Taktik Uyguluyacaktır Eğer Rakibiniz Acemise Muhtemelen Üstünüze Doğru Gelip B Kere Vurup Kaçmayı Denicektir İşte O An Rakibinizin Üstüne Gidip Sağ Klik Çakabilirseniz Kazanırsınız
Rakibinize Uygulamanızı Tavsiye Ettiğim Taktik %90 Başarılı Olurum M7 ile Bile
Rakip Saldırıya Geçince Hemen Yüksek Bi Yere Çıkın Spaceye Basıp W Tuşuna Tıklarsanız Rakibiniz Üstünden Atlarsınız Atlar Atlamaz Dalın Sol Sağ Klik Farketmez
Snip Modu Taktikleri:
Yine Kendi Uyguladıklarımı Yazıcam
En Çok Eğitim Kampını Severim Çünkü Rakibinizin Basesinde Pusucak Çok YER Var Benim Tavsiyem Basenin Üstüne Çıkın Yanı Yeşil Çadırın Üstüne Çıkın Kendi Basenizdei Arkadaşlarınızın Sizi Kolladığından Emin Olun Yani Tek Başınıza Çıkmayın Bi Yere Yalnız Gitmeyin! Çadırın Üstünde Ne Mi Yapıcaksınız Çatıdan Gelenleri Avlarsanız Çok Basit Şekilde Ama 2-3 Adam Öldürdükten Sonra yer Değiştirin Sizi Bulurlar
Burnig Hall:
Kesinlikle Baseden Çıkmamanızı Öğrenirim Bug Yapmayı Bilen Bug Yaparak Duvarın İçine Girsin Yapmayı Bilmeyenler
haykO0o_cepkin@hotmail.com Eklesinler Anlatırım
Kütüphane:
Benim Favori Pustuğum Yer Merdivenin Altıdır L11 İ Alıp Pusun Aynı Yerden 2-3 Adam Aldıktan Sonra Karşı Merdivene Geçin Orda 2-3Adam Alma Şansınız Olursa Tekrar baseye Dönüp Merdivenlerin Oraya Dürbün Açın Çünkü Öldürdüğünüz Adamlar Muhtemelen Oraya Gelicekelr Çünkü Spector Olarak İzleyip 10 Sn Boyunca Nerde Olduğunuza Bakar
Arkadaşlar Tamamını Elimle yazdım Bi Yorum Yaparsanız Yeter