18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Geri ödeme yapmazmış.Len ben sana dolandırıyomusun dedim.Oyunun kapanacagını cümle alem zaten bliyo en fazla 1 ayı oldugunu.sen bu teknik sorunları halledebileceginimi sanıyosun.daha bug sorununu cözemedin len
Lonca sistemini kapat bakalım oluyormu olmuyormu ama bunu denicek kapasite yok sende amelelik yakıştıgı için sana 

Lonca sistemini kapat bakalım oluyormu olmuyormu ama bunu denicek kapasite yok sende amelelik yakıştıgı için sana 

Oyunla tek başıma ilgilendiğimi nerden biliyosun be gerizekalı? Kaldıki server benim seni ilgilendiren ne ? Öyle düşünüyosan oynama oyunu defol git forumdanda. Banlıyorum seni forumdan madem bukadar delikanlısın yüzün varsa gelme foruma bir daha 
Çocuk parkına döndü iyice Allahım uğraştığımız adama bak beyinsizin biriyle uğraşıyoruz bukadar işin arasında

Çocuk parkına döndü iyice Allahım uğraştığımız adama bak beyinsizin biriyle uğraşıyoruz bukadar işin arasında
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)