- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi
pHén ßir çocuqun MasaLa KaNdıqı gißi saNa KaNdım..!SöZ wHérDn sHén pHénmDn..!nİyé ŞimDy yHoqSunqi??
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
zür dilerim elini tuttuğum için özür dilerim gözlerine baktığım için özür dilerim seni sevdiğim için ve yine özür dilerim seni insan sandığım için
Son gülen sen olacaksin çünkü geç anliyorsun..
olmadığım biri için sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim
Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
Çok yaratıcıyımdır Acayip sorun yaratırım!
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
Ruh `um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît.
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Olume sozum yok sadece... Avuclarim kaniyor.
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdm sn yoktn. Ve artk söylüyorm "SENİ SEVİYORUM":
Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan...
Şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak !!!
İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm
Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!
ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!
pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!
Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır
Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!
Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!
Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!!
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr..
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!
Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM
Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan..
Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön` demem.
ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!!
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.
Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi..
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş
Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!
Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN…
NoKtA kAdAr MeNfAaT iCiN ,vIrGüL kAdAr EgIlMe
cnm sıkıldı snden nick deiğtirdim emesenden

EY GENÇ! HANİ MİLLETİN ELİNDEN TUTUP KALDIRACAKTIN GÜYA! NASILDA DALIVERMİŞSİN O KALKILMAZ UYKUYA!
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖZÜME GÖRÜNME!
GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
вιятєк ѕєη ∂єgιℓ нєякєѕ υηυтυ вєηι!!!
ne orhan ne ferdi kimse bilmez bendeki derdi sen söyle müslüm baba NEREDEN SEWDİM O ZALİMİ
BU DÜNYADA 2 KUSURSUZ İNSAN VARDIR. BİRİ DOĞMAMIŞTIR DİĞERİ İSE ÖLMÜŞTÜR
CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu.
NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]
Seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3 kıskanır 3 öpsem 4 kıskanır 4 öpsem 5`in aklı kalır benimle tüm sayıları denemeye var mısın _?Alem oyuncu olmuş ama bilmiyorlar ki yönetmen benim istediğime ROL istemediğime YOL veririm ..!!!(h)
Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı
∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк…
Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle öleceğim..!!
ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi???
YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret!!!!!
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı….
Snse ‘ayrıLık` dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..
iLk gördügüm anda Sana Asik oldum GözLerine Baktigimda Kendimi buLdum Tek Bir EngeL Vardi Benden Cok Uzaktaydin Ama Seni Birtek Seni iCimde yaSadim BiLemezdik Severek ayriLacagimizi biLemezdik Birbirimizden Kopacagimizi Geri Dön deSen Hic Düsünmeden Geri Dönerim Cünkü Seni Birtek Seni Canimdan Cok Severim iStedigim Tek Sey SenSin iNan Bana Sevdigim Bitek SenSin Sendin Benim Hayatima AnLam Katan yaSama Nedenim oLan ÖyLe Bir Girdinki KaLbime Cikmamak Üzere YerLestin Bu Yüregime Ne Kadar iSterdim Yaninda oLmak Sana SariLmak GözLerinin iCine Bakarak Seni Seviyorum Demeyi Ne Cok iSterdim Bir BiLsem AyLar YiLLar Gecti Seni BekLiyorum HaLa iCimde Bir Umut TaSiyorum GüzeL GünLeri Sanki Tekrar YaSayacagim SenLe BirLikte oLup mutLu oLacagim BiLemezdik Severek AyriLacagimizi BiLemezdik Birbirimizden Kopacagimizi Geri Dön DeSen Hic Düsünmeden Geri Dönerim Cünkü Seni Birtek Seni Canimdan Cok Severim Herzmn KaLbimde Tasidim Seni KimseLer aLamadi Yerini oLmadi Senin Kadar Kimse sevmedi Beni yiLLardir Seni BekLiyorum Hep Bir Umut TaSiyodum iCimde
kötü diye birşey olmasaydı cehennem boş kalırdı sen bana yanlış yapmasaydın bu can uğruna fedaydı!
bazeN soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuş...geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın !
ÁŹŔÁĨĹ ĞĔĹŚĔ ŚĔŃĨ ÁĹÁМÁŹ ĔĹĨМĎĔŃ »ŃĔŦŔĔŤĨМŚĨŃ(h)
..mahfettin hayatımı...sen vurdun bu canımı...lanet olsun sana...seni tanıdığım güne......:
...sEvEn SeVeR sEvMEYEn SiKtİr OlUp GiDeR bEnİm DüNyAm HeR tÜRLü dÖnEr...
neLer qörrüdm neLer qeLdi başıma düşe kaLka geLdim Ben bu yaşıma
.Unut Diye Haber Göndermişsin Bi Düşün Bakalım Hatırlanmaya Değermisin???...:
SENİ HER GÜN RÜYAMDA GÖRÜRDÜM AMA ŞİMDİ SENDEN NEFRET EDİYORUM BENİ UNUT BENİ SİL BEN SENİN GİBİ ŞEREFSİZİ TANIMIYORUM!!!!!
AnMaM AsLa iSmini iStESeMdE TutAmAm ELLeRiNi
SeN BeNiM SeVDiGiM ErKeK DeYiL, ALLDaTiGiM PeZeVeNK BiLe OLaMaSiN
SeN şErEf KeLiMeSiNiN nE AnLmA gElDiĞiNi BiLiYoRmUsUn YoKsA bİlMeDiĞiN iÇiNmİ ********sİn(h)
ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ, ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ çĨĶÁŔ
ÇOK SEVME NEFRET EDERSİN ÇOK NEFRET ETME BİR GÜN SENDE SEVERSİN...
aşkım uğruna ölmek isterdim ama uğruna ölünecek insan yoq
SeNi HiÇ sEwMeDiMkİ hAlA SeWmİş oLaYıM SeNdEn NeFrEt EtTiĞiM KaDaR kİmSeDeN nEfReT eTmEdİm sEnİn gİbİ ********lErE KaLbİm De yEr yOk
ŚÁŃÁ ĤĔŔ ĞĔČĔ ĎÚÁ ĔĎĨŶŐŔÚМ ŚĔVĎĨĞĨМ ĨČĨŃ ĎĔĨĹ ßĔŤĔŔ ŐĹÁŚĨŃ ĎĨŶĔ !!!!
ŚĔVĞĨĹĔŔ ŚÁĤŤĔ ĨŃŚÁŃĹÁŔ ĶÁĤРĔ ĤÁŶÁŤıŃıŹ РĹÁŃ ÁĹÁŶıŃıŹ ŶÁÁĹÁÁÁÁŃŃŃŃ !!!!!
.....ŞeReFsİzLiĞiNe BoNcUk TaKtA nAzAr DeĞmEsİnnN........!!!
oralarda benden yok Bİ DÜŞÜNSEN ANLARSIN.buralarda senden çok Bİ GÖRSEN ŞAŞARSIN...
Kasmaz ßeni Piç GönüLLeRin Sahte Sevqisi, ßana AsıL Koyan SevdikLeRimin SiktiR oLup Gitmesi .
Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin
KraLın Yanında KraLice oLmaK VaRkeN Sen Pezevenqe ****** oLdun, Ama BoshweR; Layık oLduqun YeRi ßuLdun ! . .
нαℓα вєηιм єzвєяιмѕιη
∂єℓιℓєя gιвι ѕєηι özℓüуσяυм
artık ne farkeder birgün çıkıp gelsende yanımdan ayrılmayıp hergün beni sevsende yıldızları indirip yoluma gül döksende benim için öldün sen yasiyorum desende
gözℓєяιм ѕєη∂є кαℓ∂ı ѕєν∂αℓıм
нιç кιмѕєℓєяι göямüуσяυм..
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...
Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.
HİÇBİR DELİKANLININ CANI ACIMAMISTIR..CANININ ACIMAMASININ NEDENİ BENİ TANIMAMASIDIR
SEVMEK Mi? HiÇ TATMADIM. YA GÜLMEK? ÇOKTAN UNUTTUM. YAşAMAK MI?? BOşVEERRR... AşK NE Mi? KOCA BiR YALAN!! YALNIZLIK MI? İşTE O BENiM DÜNYAM
git göslern git dior beqleme git bu aşq burada biterr....
Sonu yoqtu diyenLer $imdi hakLı çıKtıLar ßisi çeKemeyenLer $imdi mutLu oLduLar...
Ich Liebe Dinch
...Hayatım çileyle geçse bile sana olan sevgim hıc bıtmeyecek sen benı hıcmı hıc sevmesen bıle bu gonul senden hıc vazgecmıyecek...!!!
ßak YeniLdik İşte Zamanı GeLince KaLkarız ßeLkide DAYAN YALNIZLIqIM...!
Şöööööööyle Bi süzerekten Bakıorumda Sana, Nasıl Bu kadar Dayanabilmişimm Anlayamadım İnan Bana..
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
Në gë¢Mî$Dë ¥a$aDIkLarIMDañ huZursuZuM ñë $u añ ¥aPtIkLarIMDañ MutLu...!
önce baktım sonra hoşlandım sonra aşq oldum ama delicesine sewecegimi nerden bilim yoksa kim kendi elleriyle kendini öldürmek ister ki (dimi?)
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak ve o 3 kuruşluk suratına tükür
An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmışAn gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış
NefFretT etmeK ßir saNatTiR
●●● NeDeNiNi BiLeMeZsİn ÇüNkÜ sEn HiÇ bEn OLmaDıN●●●
sonbaharda katil oldu rüzgarlar,
öldü tüm yapraklar,
yağmur aldı gözyaşı
ve rüzgar oldu ruhlar estiler yavaşça;
sen misali ağlamıştı her dünüm usulca .
~ ProféssionaL CindréLLa ~
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
(•̪●
..!!..sen sen ol sakın ben olma..!!..(•̪●
() sürdüğüm bu hayatın anlamını göremiyorum
senin beni unuttuğun gibi,seni unutmaya çalışıyorum
hold my breath as this life starts to take its toll
(Bu hayat kötü etkisini göstermeye başlarken nefesimi tutuyorum)
parçaLarı kayßoLmuş puuzLe qiisiNiz ! KiminiZin Kalßi,Kiminizin Ruhu,Kiminizin De ßeyni Yoq !
*
Can't SeE The meaning of this Life I'm leading I try to forget you as you forgot me..!:
When will this hole in my heart be mended
(kalbimdeki bu boşluk ne zaman iyileşecek)
Waking up is knowing who you really are
(uyanış senin gerçekte kim oldugunu bilmektir)
Life.. has betrayed me once again
(hayat.. bana bir kez daha ihanet etti)
This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before... (Bu aşk bna çok zarar verdi ve daha önce bir çk kez elweda dedi.)
I take a look at my life And realize there's nuthin left
(hayatma bakıorm we hiçbişein kalmadıını fark ediormm...)
Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again
(bir hayatım vardı ama ona geri dönemem
bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak)
When I first saw you, I saw love.And the first time you touched me,
I felt love And after all this time, you're still the one I love
(Seni ilk gördüğümde, aşkı gördüm Ve bana ilk dokunduğunda, aşkı hissettim Ve tüm bu zaman sonunda, hala sevdiğim kişisin.)
I will love you till death do us part
(bisi ölüm ayırana dek seni seweceim)
I have to be with you to live to breathe
(seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için)
You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
(Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)
I've become so numb , I cant feeL you theree..
(Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )
No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
(hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)
You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )
I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)
death is God's way of telling you not to be such a wise man
(
I had a dog,he was faitful to me,I had a boyfriend he was not as as faithful as my dog
)(bir köpeğim vardı bana çok sadıktı bir sevgilim vardı köpeğim kadar olamadı
things I loved before are now for sale
(önceden sevdiğim herşey şimdi satılık)[/hide]
alıntıdır..
tüm avealılar müjde!bu gün ölmek bedava üstelik mezarlar da bisden bitmediii günahlarınıs %50 indirimli ilk ölen 10 kişiden biri olun ücretsiz kefen kazanın bitmedi hmn 9233 e sms yollayın cennetin ilk 5 yılını bedava kazanın not: mezarlarımıs klimalıdır oh be şmdi geberme samanı
HİÇBİR DELİ KANLININ CANI ACIMAMISTIR..CANININ ACIMAMASININ NEDENİ BENİ TANIMAMASIDIR
^^αşıк σℓмαк ѕυçѕα вυ ѕυçα σятαк σℓυяυм...^^
ѕυѕмαк νєяιℓмєѕι gєяєкєη єη zσя
¢єναρℓαя∂αη вιяι∂ιя.
кσηυşαη кσℓαу σℓαη∂ıя.
вєη ѕυѕтυм,
ιѕтєуєη кσηυşѕυη!!!...
Öküz Gibi Baqmakla Tren Durmazki!
..BÜTÜN SEVGİLER SATILMIŞ.....AŞq DİE BİR ŞHEY YHOq.....
▀▄ komiq ♥
▀▄▀▄ deLYy ♥
▀▄▀▄▀▄ara sıra gery ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄hayatın tadındayım♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kıskanç ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kopuq ♥ xD xP
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀- - - - -ara ara somurduq -♥
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄- - - ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ama qenelde SİNİRLİ
ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>km ne derse d£s!n b£n böleimm deg!s£miyorm
DELİ DOLUYUM SEVERİM SEVİLİRİM ŞIMARIGIM UKALAYIM İŞİME GELENI TAKARIM İŞİME GELMEYENİ TINLAMAM AĞLARIM AĞLATIRIM ACI ÇEKERİM ACI ÇEKTİRİRİM İNATÇIYIM ÖZELİM DENGESİZİM GÜLERİM GÜLDÜRÜRÜM DALGA GEÇERİM ALAY EDERİM AŞIK [bEDERİM LAF ATARIM LAF SOKARIM güzelim YARAMAZIM ŞİRİNİM TATLIYIM DOBRAYIM BEGENİRİM HOŞLANIRIM GEREKTİGİNDE YALAN SÖYLERİM KIZARIM KIZDIRIRIM UYUZ OLURUM UYUZ EDERİM TRİP ATARIM DÖVERİM KAVGA EDERİM ...
muz qabundan hıslı qayarım qimsei taqmam keyfime baqarım zuhahahaha
oluryaa bir kez dusunur insan bazeen kimi zaman da 10 kez sen de bliyosuhn 1den fazla kez dusunmen greqtginii istifini bozmaa senle laf dalasina greceq kdar salak olmam (biz ne delikanlilar gorduq,gul gul olduq) kralin yaninda kralice olucana gdip pezvgn yaninda ****** olmaaa!!!!! sozlerine hakim ol(laf agizdan bi kez cikar)
ßeni Kasma ßoqMa ki†Leme Çok soru sorma sorun yara†ma Çok samimi olma Sad3ce uzaq†an izLe !!! ekLeme taLepLeriny qaßuL edeRm ama bu snnLe konu$caım anLamina geLmezZ!!
~KaRanLıqlardaıım, d€riNL€rd€. ~ ~Ate$Lerd€iiM, küLL€rd€. ~ ~RuhLardaım, saHte bedenLerde. ~ ~ZindanLardaıım, esirLerLe. ~ ~Korkularındaıım, korkuNum. ~ ~Dü$LeriNdeiiM, rüyaLarında. ~ ~SaVunMasıZım ~ ~Korkaqım~ ~DuyqusuZum~ ~ApTaLıM...~ ~ZaYıfıM, qüChsüz.~ ~Dir€Ni$ciiim aMa öZqür.~ ~Lan€tLiyiM ~ ~C€h€nn€mliqiM ~ ~RuHsuZum aMa öLüMLüyümM..!~
DELİ DOLUYUM SEVERİM SEVİLİRİM ŞIMARIGIM UKALAYIM İŞİME GELENI TAKARIM İŞİME GELMEYENİ TINLAMAM AĞLARIM AĞLATIRIM ACI ÇEKERİM ACI ÇEKTİRİRİM İNATÇIYIM ÖZELİM DENGESİZİM GÜLERİM GÜLDÜRÜRÜM DALGA GEÇERİM ALAY EDERİM AŞIK [bEDERİM LAF ATARIM LAF SOKARIM güzelim YARAMAZIM ŞİRİNİM TATLIYIM DOBRAYIM BEGENİRİM HOŞLANIRIM GEREKTİGİNDE YALAN SÖYLERİM KIZARIM KIZDIRIRIM UYUZ OLURUM UYUZ EDERİM TRİP ATARIM DÖVERİM KAVGA EDERİM ...
qimsei ayırmam yaqışıklıda qayırmam xD qeyfime qeyif ruhuma aşq aşqıma meşq qatarım qimsei dınlamam sefqilime baqarım XP DERMİŞİM.......
oluryaa bir kez dusunur insan bazeen kimi zaman da 10 kez sen de bliyosuhn 1den fazla kez dusunmen greqtginii istifini bozmaa senle laf dalasina greceq kdar salak olmam (biz ne delikanlilar gorduq,gul gul olduq) kralin yaninda kralice olucana gdip pezvgn yaninda ****** olmaaa!!!!! sozlerine hakim ol(laf agizdan bi kez cikar)
ßeni Kasma ßoqMa ki†Leme Çok soru sorma sorun yara†ma Çok samimi olma Sad3ce uzaq†an izLe !!! ekLeme taLepLeriny qaßuL edeRm ama bu snnLe konu$caım anLamina geLmezZ!!
~KaRanLıqlardaıım, d€riNL€rd€. ~ ~Ate$Lerd€iiM, küLL€rd€. ~ ~RuhLardaım, saHte bedenLerde. ~ ~ZindanLardaıım, esirLerLe. ~ ~Korkularındaıım, korkuNum. ~ ~Dü$LeriNdeiiM, rüyaLarında. ~ ~SaVunMasıZım ~ ~Korkaqım~ ~DuyqusuZum~ ~ApTaLıM...~ ~ZaYıfıM, qüChsüz.~ ~Dir€Ni$ciiim aMa öZqür.~ ~Lan€tLiyiM ~ ~C€h€nn€mliqiM ~ ~RuHsuZum aMa öLüMLüyümM..!~
Konu$qaNımdıR / DırDırcı deqiL!
Sempatiqimdir / $ımaRıq deqiL!
ÖzveriLiyim / EnaYi deqiL!
DürüsTüm / Salaq deqiL!
İnancLıym / DinDar deqiL!
MutLuYum[yaLan] / Pollyanna deqiL!
ZeqiYim / UkaLa deqiL!
heR haTunun qıwRaq zeqaSı waRdır.. kiMi qerekLi yeRde quLLanır ßaSaRıLı oLur.. kiMi heR yerDe quLLanır KaSaR oLur.. x)
haYat ßo$ duRma c0oO$..=P [hedeehödee xD]
<
)DumTısDumTıs..LayLayLay xD <
)
Had! beN küÇüKKeN MıqNatıS yuTTuM ßiLiNçSizCe (!) aMa heRqesTe b! paRça deM!R M! yuTMu$ qeLeN yapı$ıO qideN yaPı$ıO a.q...
keNdiMi kaNıtLaMaya ihtiYacıM yOOk beN! b!LeN b!L!o !!!
şizofReniq seSSizLiqimn attıqı sadiSt çıqLıkLar mazoşiSt umutLarımı qıRßaçLıyorr...
▀▄ komiq ♥ ▀▄deLYy ♥▀▄ara sıra gery ♥▀▄hayatın tadındayım♥ ▀▄kıskanç ♥ ▀▄kopuq♥ xD xP▀▄ara ara somurduq♥▄▀ama qenelde SİNİRLİ xD
SusuN ..! / KonuşmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter! ...puaaaa
ya kaßuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN....!!!...Çhoqta FİFİ..¿
ѕнıмαяıq кıѕѕ[TehLiqe
onLy goD caN juDge mE!!! ( beni saDeje taNRı yarqılaYablir)
Kendi küçük krallığımda mutluyum yalnızlığımla...
"Kuyu CaDısı"
! ...küLüsTüR ßu RuHun öZRü yoqKi ßeNde.. !
GİtmEyi dÜşÜnÜrsEnİz hiç beklEmEyİn..KAlIp tAnImAksA amAcInIz dUrUp dİnlEyİn.BaŞkAlArIndan dEğİl! beni benden bİlİn
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı ?
SöZ v€rDiN ! s€n ߀NiMDiN . . . Niy€ YhOkSuN ¿?
||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||
bana a$k besLeme qoynunda besLediin yıLanım..
<3> / Ø EnteR IF YoU DaRe <3>
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım.
Şımarıqım, uySaLım, İsteyinCe Laf koyarım aMa Choq HasSaS we aLınqanım ÇözZemeSsin ßeni ßen Zor oLanLardanıM
' [><XxXx wampiRéLLa XxXx <3] '
ßitéη ßir Oyuηuη OyuηCàk ßéßéqiiyim.!!
aqLaYaNn qözLerLe senNiİiii aRıYorMmm SeVDiqmmmMm =(
NokTa KoNmuŞ BiTMiş En GüzeL hiKayem...
çamuR mu süRmek isTioSun başKalaRının duyqularınaa...
unutmaa önje sEnin eLLerin kirLenejekkk__!!!
BiR aDıM öNüM s€ns!z qÖzüKmüOR qaLBimDek! DüqüM s€nsiZ çÖzüLmüoR...!!!
][Üser!mdeq! LaneT! Sew!oOrum][
...ριѕℓι¢н...<
)
Sustum sözcükler yok artık gökyüzününe dal bir gün beni özlersen
BoOs KaFa BoOs ZoOmHaYat mAtRoCk HaDy quDuRoCK
sözLerin büyüK yüreğin KüçüK yanLışların çok doğruların yok kendine göre şanslı bana göre No Commet!!
kAn kokusunu biLir misin? biLir misin kAn tatLıdır?
Şımarıqım, uySaLım, İsteyinCe Laf koyarım aMa Choq HasSaS ve aLınqanım ÇözZemeSsin ßeni ßen Zor oLanLardanıM...
gEÇmişe gEÇmiş deMe geÇMiş geCErkeN saNada geÇirmiştiR
goThıCliq SiyaH GiyinMeqLe OLsaydı papaZLar dünyanıN eN baBa goTHıCLeri oLurDu
bana herZaman DeLi manyaq derLer...Lii manyaq derLer....
eveT bazen öyLe geLiip giderLer....
YaLanLarımızz qüséL..! İnanması zéwqLi..! Bi seyh séwméyé déérsé.! öLméyédé déér mi.??
SaRHoŞ DeĞiLiM aMa 1 MiLYoN KaFaM VaR…
UZaKLıK DeĞiLiM aMa DaLıP GiDiŞLeRiM VaR...
KaLPSiZ DeĞiLiM aMa ReNKSiZ DuYGuLaRıM VaR…
___________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$___________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$___________$$$$$$$$$___________$$$$$$
_____$$$$$$$_________$$$_$$$_$$$_________$$$$$$$
_____$$$$$$$$______$$$$___$___$$$$______$$$$$$$$
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$___$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_o$$
_____$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
______$$$__$'$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__o$$$
______'$$o__$$__$$'$$$$$$$$$$$$$$'$$__$$_____o$$
________$$o$____$$__'$$'$$'$$'__$$______$___o$$
_________$$$o$__$____$$___$$___$$_____$$__o$
__________'$$$$O$____$$____$$___$$ ____o$$$
_____________'$$o$$___$$___$$___$$___o$$$
_______________'$$$$o$o$o$o$o$o$o$o$$$$
BuGüNü yaşıyorsam yarının sEni bana getireceğine inandığım içindir..
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR
● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya
… Nokta Kadar Menfaat İçin , VirgüL Kadar EgiLmem …
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim…
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya ztn yalan…
««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»
GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..!
dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..
ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm
karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi
Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.
Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük *****Liktir!
qenc Ya$ımda kaLBimi a$k`a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLiBim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.
Séfq!yLéé HéyéJanlA BasLayAnN hErR AsqA aCı noqTayıI kOoyR NokTaA
héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR..!
baSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!
biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi.!
öLüm héR néRédéN vé naSıL qéLirSé qéLsiN, sava$ sloganLarıMız kuLaktaN kuLaqa yayıLacakSa vé siLahımıZz éLdéN éLé qécécékSé öLüM
ho$ qéLdi seFa qeLdi
ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.!
$iMdi céK qiT..aDın batSın caN biLmi$tiM seni..!!
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını. Sebebim yok, belki de çok .!
Doğruysan kimse hatırlamaz, yanlışsan kimse unutmaz!!
tüM evReLeriN morFiN yemiş gibi kasıLıoR anLaMsızCa..!!
sakiN oL hayat séN dé üstüMé qéLmé..!!
herkes cennete qiTmek isTeR ama kimSe öLmek isTemeZz.!
Tehlikeliyim....Tehlikedeyim...!
Bir hamam böceği yut..!Ve benim aşkımı unut...“ Buharlaşmayan sevgi istiyorum „
Artık yakınımda istenmiyorsun....!
Bu kelimelerin altından kaç ceset çıkarabilirsiniz........?
Hayata at gözlüğüyle bakanlara yer yok hayatımda
Melekler ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi...
yırttmış atmışım herşeyi b1r ben kalmışım ortada, b1rde sen içimde ... taaa şuramda... kendimden geçiyorum... özlemişim sni b1rtanem ... qel döndr bni bu yollardan ... hadi ßekliyorum...
yaşamın ikileminde yasamk zorsa herkes zor insan farkmız nedir...!!!
AsLa VaZgEçMe, KaLkIp dA pEnCeReNdEn 1 bAk GüNeŞ aÇmIş Mı, YaĞmUr DüŞmÜş mü DöN bAk DüNyAyA ,
ya kendini ßırak ßana yada ßeni ßana ßırakda ya$ayayım...
ßuğLu camLara ismini yazıcam iqimiz için ßir qalp çizicem sonra onLarın ßenim hayaLLerim oLduğunu hatırLayıp parmaqLarımLa teqer teqer siLicem ..
Sen, Ah Sen, Bi Bilsen, Keşke Bilebilsen.Ama bilmiyoru Gerizekalı puahahaha
Erkeklerin kalbi Market gibidir Giren ÇıkaN Bellİ OlmaZ KızlarıN Ki İse MezaR GibidiR Giren Bi Daha Asla Çıkamaz!!
Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek
Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas İttir Baktın Olmuyo Has...tir.. =)
Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin.
Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir
ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar
umRumDıŞıSıN ( : [ ZıT ]....
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Ke$ke cocuk kaLsaydım da,dizimdeki yaRayı en ßüyük aCı sansayDım
héRşéi ßiLméNé qéRénK yOq HaddiNi ßiL YtR^o)
Hayat ßnden aLdıqLarını neResıne soquCaq acaßaaa xS ¿?
TebeşiRle Çiziyor YoLunu,YağmuRDa SiLineCek HabeRi yokk
seFDim oNu nedeNsiz . . seFmedi ******** . . aMa bis kaLdıRdığıMız q*Tü iNdiRmesiNide biLiRis.
eLbette beni sonsuza kadr sevmek zorunda diiLdin ! sahipin diiL sadeje sefGiLinDim . .
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!
qéçmi$é sakın qéçmi$ démé... qéçérkén ßéLki sana da qéçirmi$ oLaßiLir.
ßirßirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...
ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda
ÖyLé sıkı sarıLmı$Lar ki KaLpLéri kırıLmı$..
KırıkLar ruhLarına ßatmı$...
ßéLki akLım ßir dénizdi
ßén ßouLdum..
qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua
SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér?
ßu Kadar F.hi$énin SuLtan,ßu Kadar q.tün KraL Diyé qézdiqi ßu Yérdé ßén Soytarıyım Sadécé...
Ya a$k ßitti, ya zaman. İkisindén ßiri….
HaLa yanaqımda qözya$ımın izLéri Artık susuyorum… SözLérim ßitti..
MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)
éLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam..
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qücün yétméyécék.....!!
yüréinin ucuna 1 ta$ ßaLaıß suyun dißiné mi attın saLak
s10 oLarak qéchén zamana inad doktor hich1 yaraLının acısını duamasky. qidérkén arkana ßakma. aL sévqimi yumruunun içiné.
kéndi yaLanıma ßiLé inanıorum ßéni kéndi haLimé ßırakın...
ßizLér n kadar yaLnızız déqiL mi? taßi ki dé haır. ßénimLé konu$an qöLqéLér far.
a$ka césarétimiz yoksa ßa$ka zaman qörü$ürüz
Séni Sévén KaLßé ZuLüm ét ét édéßiLdiqin KadaR ßütün yoLLar Sénin OLsun qit qİdéßiLdiqin KAdar....
KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qömDükLeRimin KeFeNSiz oLMaSı
aLıntı değiL hebsini bhen topLadım deqerini biLin xP
oysa yitirdikLermz- bLqide qrmeyi bLmediqimz.. we buLdqLarımz-> zten unutmaya çaLştıqımz
açLr ellerm bni dşündüün an..Dkunr qözLrin bna aqLadıın an..Ateşlere düşer bedenim..
ışıqmı bida kimsenin açmaması içnn gözlermi mühürlüyorumm kalbmi awuçlarıma alıp içine adnı yazıorm !
~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~
yqluqnu kıyasladqm btün bnzeşmelr yokLuqma çıkıor..-ki varlqın,yoqluqna özdeş şmdi..
ne kaldı baq ellermde, biliorum qülüorsun..!! her adımım dha derine..! öLüorum
Çekinmein!! wahşetin estetiinden; wardıımız yrde 2 shey kaLdı qerie ..! Bir intikam bir de affedilmeyen..
babam aqzı bosuq olandan haz edmes.. baba bu qes affed ama bunnarın hebsi aynı boq ..!
intihara meyilli oyunchaqq bebeqhLlerhs bis dhünyanın dönüo oLmashı eqLndiremhs bshi
ıshıım olub kaLbime doqduqun qün hyadımın yenidn sheqiLLendiqi qündr.shmdy kaderm snn yolnda kadernle el ele ya snle yada snle...
warLıınLa yoqLuun araSında sürüqLeniß qidiorum .. !
I denied The truth - BeLieved a Lie
sensisLie qesdm biLeqLerimi - qırmısıYa boyadım qaranLıqı .
daLma.. dshüNme.. aqLama.. haaD bu.. MahvedeR insanı mesuDqen.. Baq bhen aqLıyor myum ?...Herşeimi qaybedmishqen..
dOn.t yOu cry tOniqht.. i stiLl Love yOu .. =/
Yüreimin kısır israfLarı içinde sessizLk boyunca haykıran souk rüzqarda donuorum
Harcanmış anLar asLa qeri dÖnmeyeceq.. ve biz bir Daha asLa hissedemeyeceiz ...
..* usatH eLini .. YannısLıq yannıs kaLzHın ..
---> Shen ıshıqını arayan qüseL qünebaqan.. ßhn tOzuna dumanına hasred ßr enqaz ... // x( x'(
yasamqLa cesaLandırıLıb yaLnısLıa terq ediLmis jojqLarıs bs ..x(...
qaLbLerinizdn qachdım heb . .varıb qiddim en qaranLıqhLara † =/
qöRmüor musun kabuq baqlamıor kanattıın hiçbi yaran ! †
- ödünjj meLeq qanadlarmla ujarqhen bhnn .. :x eLymy tud qorqarım düjmeqden :$ (a)
Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!
ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN «
HayaTa qüLümseiN..maKsaT poLyaNacıLıq deqL..HayaTa qıcıkLıq oLsuN
ĐeFoLup ĠidéßiLécéğİm bi`yer war mı ßiLdiğiй ¿?
GeLen Ne GeTiRdi Ki GiDeN Ne GöTüRSüN BeN HaYaTıMDaN MeMNuNuM BeNi SevMeyEn öLsüN..!!
FaLaNn…FiLaNn…aRtkk HheRseyy aNtii yaLnN
Keşke Hep cOcuq KalLsaqta KaLpLerimiz Yerine DizLerimiz kanasa..!
LaNeT bEnDe SeN bİr hİçSiN!!!
KimiNe GöRe AdamIm,KimiNe GöRe YaLanIm;
KafaNa TakmA BeN AdamıNa GöRe "FALAN FİLANIM"...
SeN PheNi AşkıN CeLLadı YaBtıN..
masaLLar qercek deil ne qadar hayaL etsende..
ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çøk ßîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk
RøL YâpmâyI Sévérdîk Hîς 0yuncâqImIz Чøktu.
.. Sén ßénimLé 0ynârdIn,ßén GőzyâşLârImLâ ..
Her gecenin en yorgunu ben Aşk nakliyatçısıyım
Omzumda sen diye bir yük Benden başkası taşımaz
Bıraksam belki omuzum rahat ama
Kalbim ağır o zaman
Sen "bitti" dediğinde
yağmur yağıyordu,
aşkın canı sıkıldı, seni aldı ..
Tmm peki hrşey gzL ya$am ne ki her$ey qeçti..
DostLar ne ki her$y aYnı umuTsa yaLan..Yani bitebiLr
Yni qörebiLr bqn sni Allah yani doabiLr içnde meLk
Yda bu qce qrebilr sni şytan içnde doabiLr bu qece ibLs
xxx
BerabeRlk ya$Lnrken teRkedş qençLe$ir..
Sni hiç teRketmediLer mi ?
Sanık mıym bn hyatmda 10ca insan aRasnda
Yanık bu kaLp dokunduuna bnm kdr canın yanardı
xxx
1 qün oLur ya ararsan bni
Bıraktıın yeRdeym ben..
xxx
$mdi qeriye döndüünde paRçaLarımı toParLa..,
Çok mu şeydi istediim bi bak qöR ki neyLedmm
Masallarmda ellermle topLadıım çiçektn
Oysa hiç sırası deiLdi terk edpte qtmenin
Gittiin o qün ve bgn aynı hep hapisteYmm..!
Bzen üzüLürsün düşünürsün buLamazsn cvpLarı
Bzen yoruLursn dinLenemezsin kı$ ak$amı..
İçin kor gibi yânârkén ''susmâk'' âcıLârın én bétéridir ...
Yâsâm gériyé bâkârâk ânLâsiLir, iLériye bâkârâk yâsânir..
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!
Suyâ âtıLmış âspirin gibiyim; foşurtuLu vé dé pârâmpârçâ...
…AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE…
Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya ÇaLı$ .. Pé$imdéDoLA$ma oTur DérsiNé çaLışş
Askım Dedim Oda Ot Cıktı
уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!
KeşKelerLe““`AcabaLarla““`bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ…
Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN..eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı.. artK "herşey" iÇin..aRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ..!!!
….Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM….
ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
AşkıııMMM sn HyWanMısnn?
pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu?
߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M
ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsünxD
ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurßaa öpMeM Lasım
Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé....!
KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM
ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN..! =)
"s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér tüm köpékLér"
KaLßiMé ßaNa SöZ VéRDi aRTıhK hak etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H)
ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SoNRa qéL...!
ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryüZündé pisLik Çok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dökürkn dLimdn.béndn kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok
Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım….
Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d
YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN
iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.
KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!:
B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !...
Karmakarışıklaşmaktayım...!
KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…
Gölgeler takibimde ardımda bir manzara yığını..
Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN...
ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda
BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…J
ßu dünya $akaySa
néDéN ßén haLa öLüyüm !!!
pHén ßir çocuqun MasaLa KaNdıqı gißi saNa KaNdım..!SöZ wHérDn sHén pHénmDn..!nİyé ŞimDy yHoqSunqi??
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
zür dilerim elini tuttuğum için özür dilerim gözlerine baktığım için özür dilerim seni sevdiğim için ve yine özür dilerim seni insan sandığım için
Son gülen sen olacaksin çünkü geç anliyorsun..
olmadığım biri için sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim
Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
Çok yaratıcıyımdır Acayip sorun yaratırım!
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
Ruh `um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît.
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Olume sozum yok sadece... Avuclarim kaniyor.
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdm sn yoktn. Ve artk söylüyorm "SENİ SEVİYORUM":
Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan...
Şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak !!!
İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm
Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!
ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!
pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!
Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır
Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!
Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!
Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!!
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr..
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!
Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM
Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan..
Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön` demem.
ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!!
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.
Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi..
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş
Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!
Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN…
NoKtA kAdAr MeNfAaT iCiN ,vIrGüL kAdAr EgIlMe
cnm sıkıldı snden nick deiğtirdim emesenden

EY GENÇ! HANİ MİLLETİN ELİNDEN TUTUP KALDIRACAKTIN GÜYA! NASILDA DALIVERMİŞSİN O KALKILMAZ UYKUYA!
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖZÜME GÖRÜNME!
GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
вιятєк ѕєη ∂єgιℓ нєякєѕ υηυтυ вєηι!!!
ne orhan ne ferdi kimse bilmez bendeki derdi sen söyle müslüm baba NEREDEN SEWDİM O ZALİMİ
BU DÜNYADA 2 KUSURSUZ İNSAN VARDIR. BİRİ DOĞMAMIŞTIR DİĞERİ İSE ÖLMÜŞTÜR
NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]
Seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3 kıskanır 3 öpsem 4 kıskanır 4 öpsem 5`in aklı kalır benimle tüm sayıları denemeye var mısın _?Alem oyuncu olmuş ama bilmiyorlar ki yönetmen benim istediğime ROL istemediğime YOL veririm ..!!!(h)
Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı
∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк…
Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle öleceğim..!!
ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi???
YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret!!!!!
ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı….
Snse ‘ayrıLık` dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..
iLk gördügüm anda Sana Asik oldum GözLerine Baktigimda Kendimi buLdum Tek Bir EngeL Vardi Benden Cok Uzaktaydin Ama Seni Birtek Seni iCimde yaSadim BiLemezdik Severek ayriLacagimizi biLemezdik Birbirimizden Kopacagimizi Geri Dön deSen Hic Düsünmeden Geri Dönerim Cünkü Seni Birtek Seni Canimdan Cok Severim iStedigim Tek Sey SenSin iNan Bana Sevdigim Bitek SenSin Sendin Benim Hayatima AnLam Katan yaSama Nedenim oLan ÖyLe Bir Girdinki KaLbime Cikmamak Üzere YerLestin Bu Yüregime Ne Kadar iSterdim Yaninda oLmak Sana SariLmak GözLerinin iCine Bakarak Seni Seviyorum Demeyi Ne Cok iSterdim Bir BiLsem AyLar YiLLar Gecti Seni BekLiyorum HaLa iCimde Bir Umut TaSiyorum GüzeL GünLeri Sanki Tekrar YaSayacagim SenLe BirLikte oLup mutLu oLacagim BiLemezdik Severek AyriLacagimizi BiLemezdik Birbirimizden Kopacagimizi Geri Dön DeSen Hic Düsünmeden Geri Dönerim Cünkü Seni Birtek Seni Canimdan Cok Severim Herzmn KaLbimde Tasidim Seni KimseLer aLamadi Yerini oLmadi Senin Kadar Kimse sevmedi Beni yiLLardir Seni BekLiyorum Hep Bir Umut TaSiyodum iCimde
kötü diye birşey olmasaydı cehennem boş kalırdı sen bana yanlış yapmasaydın bu can uğruna fedaydı!
bazeN soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuş...geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın !
ÁŹŔÁĨĹ ĞĔĹŚĔ ŚĔŃĨ ÁĹÁМÁŹ ĔĹĨМĎĔŃ »ŃĔŦŔĔŤĨМŚĨŃ(h)
..mahfettin hayatımı...sen vurdun bu canımı...lanet olsun sana...seni tanıdığım güne......:
...sEvEn SeVeR sEvMEYEn SiKtİr OlUp GiDeR bEnİm DüNyAm HeR tÜRLü dÖnEr...
neLer qörrüdm neLer qeLdi başıma düşe kaLka geLdim Ben bu yaşıma
.Unut Diye Haber Göndermişsin Bi Düşün Bakalım Hatırlanmaya Değermisin???...:
SENİ HER GÜN RÜYAMDA GÖRÜRDÜM AMA ŞİMDİ SENDEN NEFRET EDİYORUM BENİ UNUT BENİ SİL BEN SENİN GİBİ ŞEREFSİZİ TANIMIYORUM!!!!!
AnMaM AsLa iSmini iStESeMdE TutAmAm ELLeRiNi
SeN BeNiM SeVDiGiM ErKeK DeYiL, ALLDaTiGiM PeZeVeNK BiLe OLaMaSiN
SeN şErEf KeLiMeSiNiN nE AnLmA gElDiĞiNi BiLiYoRmUsUn YoKsA bİlMeDiĞiN iÇiNmİ ********sİn(h)
ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ, ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ çĨĶÁŔ
ÇOK SEVME NEFRET EDERSİN ÇOK NEFRET ETME BİR GÜN SENDE SEVERSİN...
aşkım uğruna ölmek isterdim ama uğruna ölünecek insan yoq
SeNi HiÇ sEwMeDiMkİ hAlA SeWmİş oLaYıM SeNdEn NeFrEt EtTiĞiM KaDaR kİmSeDeN nEfReT eTmEdİm sEnİn gİbİ ********lErE KaLbİm De yEr yOk
ŚÁŃÁ ĤĔŔ ĞĔČĔ ĎÚÁ ĔĎĨŶŐŔÚМ ŚĔVĎĨĞĨМ ĨČĨŃ ĎĔĨĹ ßĔŤĔŔ ŐĹÁŚĨŃ ĎĨŶĔ !!!!
ŚĔVĞĨĹĔŔ ŚÁĤŤĔ ĨŃŚÁŃĹÁŔ ĶÁĤРĔ ĤÁŶÁŤıŃıŹ РĹÁŃ ÁĹÁŶıŃıŹ ŶÁÁĹÁÁÁÁŃŃŃŃ !!!!!
.....ŞeReFsİzLiĞiNe BoNcUk TaKtA nAzAr DeĞmEsİnnN........!!!
oralarda benden yok Bİ DÜŞÜNSEN ANLARSIN.buralarda senden çok Bİ GÖRSEN ŞAŞARSIN...
Kasmaz ßeni Piç GönüLLeRin Sahte Sevqisi, ßana AsıL Koyan SevdikLeRimin SiktiR oLup Gitmesi .
Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin
KraLın Yanında KraLice oLmaK VaRkeN Sen Pezevenqe ****** oLdun, Ama BoshweR; Layık oLduqun YeRi ßuLdun ! . .
нαℓα вєηιм єzвєяιмѕιη
∂єℓιℓєя gιвι ѕєηι özℓüуσяυм
artık ne farkeder birgün çıkıp gelsende yanımdan ayrılmayıp hergün beni sevsende yıldızları indirip yoluma gül döksende benim için öldün sen yasiyorum desende
gözℓєяιм ѕєη∂є кαℓ∂ı ѕєν∂αℓıм
нιç кιмѕєℓєяι göямüуσяυм..
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...
Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.
HİÇBİR DELİKANLININ CANI ACIMAMISTIR..CANININ ACIMAMASININ NEDENİ BENİ TANIMAMASIDIR
SEVMEK Mi? HiÇ TATMADIM. YA GÜLMEK? ÇOKTAN UNUTTUM. YAşAMAK MI?? BOşVEERRR... AşK NE Mi? KOCA BiR YALAN!! YALNIZLIK MI? İşTE O BENiM DÜNYAM
git göslern git dior beqleme git bu aşq burada biterr....
Sonu yoqtu diyenLer $imdi hakLı çıKtıLar ßisi çeKemeyenLer $imdi mutLu oLduLar...
Ich Liebe Dinch
...Hayatım çileyle geçse bile sana olan sevgim hıc bıtmeyecek sen benı hıcmı hıc sevmesen bıle bu gonul senden hıc vazgecmıyecek...!!!
ßak YeniLdik İşte Zamanı GeLince KaLkarız ßeLkide DAYAN YALNIZLIqIM...!
Şöööööööyle Bi süzerekten Bakıorumda Sana, Nasıl Bu kadar Dayanabilmişimm Anlayamadım İnan Bana..
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
Në gë¢Mî$Dë ¥a$aDIkLarIMDañ huZursuZuM ñë $u añ ¥aPtIkLarIMDañ MutLu...!
önce baktım sonra hoşlandım sonra aşq oldum ama delicesine sewecegimi nerden bilim yoksa kim kendi elleriyle kendini öldürmek ister ki (dimi?)
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak ve o 3 kuruşluk suratına tükür
An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmışAn gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış
NefFretT etmeK ßir saNatTiR
●●● NeDeNiNi BiLeMeZsİn ÇüNkÜ sEn HiÇ bEn OLmaDıN●●●
sonbaharda katil oldu rüzgarlar,
öldü tüm yapraklar,
yağmur aldı gözyaşı
ve rüzgar oldu ruhlar estiler yavaşça;
sen misali ağlamıştı her dünüm usulca .
~ ProféssionaL CindréLLa ~
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
(•̪●
..!!..sen sen ol sakın ben olma..!!..(•̪●
() sürdüğüm bu hayatın anlamını göremiyorum
senin beni unuttuğun gibi,seni unutmaya çalışıyorum
hold my breath as this life starts to take its toll
(Bu hayat kötü etkisini göstermeye başlarken nefesimi tutuyorum)
parçaLarı kayßoLmuş puuzLe qiisiNiz ! KiminiZin Kalßi,Kiminizin Ruhu,Kiminizin De ßeyni Yoq !
*
Can't SeE The meaning of this Life I'm leading I try to forget you as you forgot me..!:
When will this hole in my heart be mended
(kalbimdeki bu boşluk ne zaman iyileşecek)
Waking up is knowing who you really are
(uyanış senin gerçekte kim oldugunu bilmektir)
Life.. has betrayed me once again
(hayat.. bana bir kez daha ihanet etti)
This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before... (Bu aşk bna çok zarar verdi ve daha önce bir çk kez elweda dedi.)
I take a look at my life And realize there's nuthin left
(hayatma bakıorm we hiçbişein kalmadıını fark ediormm...)
Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again
(bir hayatım vardı ama ona geri dönemem
bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak)
When I first saw you, I saw love.And the first time you touched me,
I felt love And after all this time, you're still the one I love
(Seni ilk gördüğümde, aşkı gördüm Ve bana ilk dokunduğunda, aşkı hissettim Ve tüm bu zaman sonunda, hala sevdiğim kişisin.)
I will love you till death do us part
(bisi ölüm ayırana dek seni seweceim)
I have to be with you to live to breathe
(seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için)
You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
(Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)
I've become so numb , I cant feeL you theree..
(Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )
No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
(hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)
You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )
I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)
death is God's way of telling you not to be such a wise man
(
I had a dog,he was faitful to me,I had a boyfriend he was not as as faithful as my dog
)(bir köpeğim vardı bana çok sadıktı bir sevgilim vardı köpeğim kadar olamadı
things I loved before are now for sale
(önceden sevdiğim herşey şimdi satılık)[/hide]
alıntıdır..
tüm avealılar müjde!bu gün ölmek bedava üstelik mezarlar da bisden bitmediii günahlarınıs %50 indirimli ilk ölen 10 kişiden biri olun ücretsiz kefen kazanın bitmedi hmn 9233 e sms yollayın cennetin ilk 5 yılını bedava kazanın not: mezarlarımıs klimalıdır oh be şmdi geberme samanı
HİÇBİR DELİ KANLININ CANI ACIMAMISTIR..CANININ ACIMAMASININ NEDENİ BENİ TANIMAMASIDIR
^^αşıк σℓмαк ѕυçѕα вυ ѕυçα σятαк σℓυяυм...^^
ѕυѕмαк νєяιℓмєѕι gєяєкєη єη zσя
¢єναρℓαя∂αη вιяι∂ιя.
кσηυşαη кσℓαу σℓαη∂ıя.
вєη ѕυѕтυм,
ιѕтєуєη кσηυşѕυη!!!...
Öküz Gibi Baqmakla Tren Durmazki!
..BÜTÜN SEVGİLER SATILMIŞ.....AŞq DİE BİR ŞHEY YHOq.....
▀▄ komiq ♥
▀▄▀▄ deLYy ♥
▀▄▀▄▀▄ara sıra gery ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄hayatın tadındayım♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kıskanç ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kopuq ♥ xD xP
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀- - - - -ara ara somurduq -♥
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄- - - ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ama qenelde SİNİRLİ
ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>km ne derse d£s!n b£n böleimm deg!s£miyorm
qimsei ayırmam yaqışıklıda qayırmam xD qeyfime qeyif ruhuma aşq aşqıma meşq qatarım qimsei dınlamam sefqilime baqarım XP DERMİŞİM.......
Konu$qaNımdıR / DırDırcı deqiL!
Sempatiqimdir / $ımaRıq deqiL!
ÖzveriLiyim / EnaYi deqiL!
DürüsTüm / Salaq deqiL!
İnancLıym / DinDar deqiL!
MutLuYum[yaLan] / Pollyanna deqiL!
ZeqiYim / UkaLa deqiL!
heR haTunun qıwRaq zeqaSı waRdır.. kiMi qerekLi yeRde quLLanır ßaSaRıLı oLur.. kiMi heR yerDe quLLanır KaSaR oLur.. x)
haYat ßo$ duRma c0oO$..=P [hedeehödee xD]
<
Had! beN küÇüKKeN MıqNatıS yuTTuM ßiLiNçSizCe (!) aMa heRqesTe b! paRça deM!R M! yuTMu$ qeLeN yapı$ıO qideN yaPı$ıO a.q...
keNdiMi kaNıtLaMaya ihtiYacıM yOOk beN! b!LeN b!L!o !!!
şizofReniq seSSizLiqimn attıqı sadiSt çıqLıkLar mazoşiSt umutLarımı qıRßaçLıyorr...
▀▄ komiq ♥ ▀▄deLYy ♥▀▄ara sıra gery ♥▀▄hayatın tadındayım♥ ▀▄kıskanç ♥ ▀▄kopuq♥ xD xP▀▄ara ara somurduq♥▄▀ama qenelde SİNİRLİ xD
SusuN ..! / KonuşmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter! ...puaaaa
ya kaßuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN....!!!...Çhoqta FİFİ..¿
ѕнıмαяıq кıѕѕ[TehLiqe
onLy goD caN juDge mE!!! ( beni saDeje taNRı yarqılaYablir)
Kendi küçük krallığımda mutluyum yalnızlığımla...
"Kuyu CaDısı"
! ...küLüsTüR ßu RuHun öZRü yoqKi ßeNde.. !
GİtmEyi dÜşÜnÜrsEnİz hiç beklEmEyİn..KAlIp tAnImAksA amAcInIz dUrUp dİnlEyİn.BaŞkAlArIndan dEğİl! beni benden bİlİn
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı ?
SöZ v€rDiN ! s€n ߀NiMDiN . . . Niy€ YhOkSuN ¿?
||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||
bana a$k besLeme qoynunda besLediin yıLanım..
<3> / Ø EnteR IF YoU DaRe <3>
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım.
Şımarıqım, uySaLım, İsteyinCe Laf koyarım aMa Choq HasSaS we aLınqanım ÇözZemeSsin ßeni ßen Zor oLanLardanıM
' [><XxXx wampiRéLLa XxXx <3] '
ßitéη ßir Oyuηuη OyuηCàk ßéßéqiiyim.!!
aqLaYaNn qözLerLe senNiİiii aRıYorMmm SeVDiqmmmMm =(
NokTa KoNmuŞ BiTMiş En GüzeL hiKayem...
çamuR mu süRmek isTioSun başKalaRının duyqularınaa...
unutmaa önje sEnin eLLerin kirLenejekkk__!!!
BiR aDıM öNüM s€ns!z qÖzüKmüOR qaLBimDek! DüqüM s€nsiZ çÖzüLmüoR...!!!
][Üser!mdeq! LaneT! Sew!oOrum][
...ριѕℓι¢н...<
Sustum sözcükler yok artık gökyüzününe dal bir gün beni özlersen
BoOs KaFa BoOs ZoOmHaYat mAtRoCk HaDy quDuRoCK
sözLerin büyüK yüreğin KüçüK yanLışların çok doğruların yok kendine göre şanslı bana göre No Commet!!
kAn kokusunu biLir misin? biLir misin kAn tatLıdır?
Şımarıqım, uySaLım, İsteyinCe Laf koyarım aMa Choq HasSaS ve aLınqanım ÇözZemeSsin ßeni ßen Zor oLanLardanıM...
gEÇmişe gEÇmiş deMe geÇMiş geCErkeN saNada geÇirmiştiR
goThıCliq SiyaH GiyinMeqLe OLsaydı papaZLar dünyanıN eN baBa goTHıCLeri oLurDu
bana herZaman DeLi manyaq derLer...Lii manyaq derLer....
eveT bazen öyLe geLiip giderLer....
YaLanLarımızz qüséL..! İnanması zéwqLi..! Bi seyh séwméyé déérsé.! öLméyédé déér mi.??
SaRHoŞ DeĞiLiM aMa 1 MiLYoN KaFaM VaR…
UZaKLıK DeĞiLiM aMa DaLıP GiDiŞLeRiM VaR...
KaLPSiZ DeĞiLiM aMa ReNKSiZ DuYGuLaRıM VaR…
___________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$___________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$___________$$$$$$$$$___________$$$$$$
_____$$$$$$$_________$$$_$$$_$$$_________$$$$$$$
_____$$$$$$$$______$$$$___$___$$$$______$$$$$$$$
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$___$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_o$$
_____$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
______$$$__$'$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__o$$$
______'$$o__$$__$$'$$$$$$$$$$$$$$'$$__$$_____o$$
________$$o$____$$__'$$'$$'$$'__$$______$___o$$
_________$$$o$__$____$$___$$___$$_____$$__o$
__________'$$$$O$____$$____$$___$$ ____o$$$
_____________'$$o$$___$$___$$___$$___o$$$
_______________'$$$$o$o$o$o$o$o$o$o$$$$
BuGüNü yaşıyorsam yarının sEni bana getireceğine inandığım içindir..
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR
● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya
… Nokta Kadar Menfaat İçin , VirgüL Kadar EgiLmem …
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim…
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya ztn yalan…
««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»
GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..!
dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..
ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm
Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.
Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük *****Liktir!
qenc Ya$ımda kaLBimi a$k`a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLiBim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.
Séfq!yLéé HéyéJanlA BasLayAnN hErR AsqA aCı noqTayıI kOoyR NokTaA
héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR..!
baSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!
biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi.!
öLüm héR néRédéN vé naSıL qéLirSé qéLsiN, sava$ sloganLarıMız kuLaktaN kuLaqa yayıLacakSa vé siLahımıZz éLdéN éLé qécécékSé öLüM
ho$ qéLdi seFa qeLdi
ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.!
$iMdi céK qiT..aDın batSın caN biLmi$tiM seni..!!
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını. Sebebim yok, belki de çok .!
Doğruysan kimse hatırlamaz, yanlışsan kimse unutmaz!!
tüM evReLeriN morFiN yemiş gibi kasıLıoR anLaMsızCa..!!
sakiN oL hayat séN dé üstüMé qéLmé..!!
herkes cennete qiTmek isTeR ama kimSe öLmek isTemeZz.!
Tehlikeliyim....Tehlikedeyim...!
Bir hamam böceği yut..!Ve benim aşkımı unut...“ Buharlaşmayan sevgi istiyorum „
Artık yakınımda istenmiyorsun....!
Bu kelimelerin altından kaç ceset çıkarabilirsiniz........?
Hayata at gözlüğüyle bakanlara yer yok hayatımda
Melekler ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi...
yırttmış atmışım herşeyi b1r ben kalmışım ortada, b1rde sen içimde ... taaa şuramda... kendimden geçiyorum... özlemişim sni b1rtanem ... qel döndr bni bu yollardan ... hadi ßekliyorum...
yaşamın ikileminde yasamk zorsa herkes zor insan farkmız nedir...!!!
AsLa VaZgEçMe, KaLkIp dA pEnCeReNdEn 1 bAk GüNeŞ aÇmIş Mı, YaĞmUr DüŞmÜş mü DöN bAk DüNyAyA ,
ya kendini ßırak ßana yada ßeni ßana ßırakda ya$ayayım...
ßuğLu camLara ismini yazıcam iqimiz için ßir qalp çizicem sonra onLarın ßenim hayaLLerim oLduğunu hatırLayıp parmaqLarımLa teqer teqer siLicem ..
Sen, Ah Sen, Bi Bilsen, Keşke Bilebilsen.Ama bilmiyoru Gerizekalı puahahaha
Erkeklerin kalbi Market gibidir Giren ÇıkaN Bellİ OlmaZ KızlarıN Ki İse MezaR GibidiR Giren Bi Daha Asla Çıkamaz!!
Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek
Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas İttir Baktın Olmuyo Has...tir.. =)
Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin.
Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir
ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar
umRumDıŞıSıN ( : [ ZıT ]....
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Ke$ke cocuk kaLsaydım da,dizimdeki yaRayı en ßüyük aCı sansayDım
héRşéi ßiLméNé qéRénK yOq HaddiNi ßiL YtR^o)
Hayat ßnden aLdıqLarını neResıne soquCaq acaßaaa xS ¿?
TebeşiRle Çiziyor YoLunu,YağmuRDa SiLineCek HabeRi yokk
seFDim oNu nedeNsiz . . seFmedi ******** . . aMa bis kaLdıRdığıMız q*Tü iNdiRmesiNide biLiRis.
eLbette beni sonsuza kadr sevmek zorunda diiLdin ! sahipin diiL sadeje sefGiLinDim . .
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!
qéçmi$é sakın qéçmi$ démé... qéçérkén ßéLki sana da qéçirmi$ oLaßiLir.
ßirßirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...
ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda
ÖyLé sıkı sarıLmı$Lar ki KaLpLéri kırıLmı$..
KırıkLar ruhLarına ßatmı$...
ßéLki akLım ßir dénizdi
ßén ßouLdum..
qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua
SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér?
ßu Kadar F.hi$énin SuLtan,ßu Kadar q.tün KraL Diyé qézdiqi ßu Yérdé ßén Soytarıyım Sadécé...
Ya a$k ßitti, ya zaman. İkisindén ßiri….
HaLa yanaqımda qözya$ımın izLéri Artık susuyorum… SözLérim ßitti..
MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)
éLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam..
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qücün yétméyécék.....!!
yüréinin ucuna 1 ta$ ßaLaıß suyun dißiné mi attın saLak
s10 oLarak qéchén zamana inad doktor hich1 yaraLının acısını duamasky. qidérkén arkana ßakma. aL sévqimi yumruunun içiné.
kéndi yaLanıma ßiLé inanıorum ßéni kéndi haLimé ßırakın...
ßizLér n kadar yaLnızız déqiL mi? taßi ki dé haır. ßénimLé konu$an qöLqéLér far.
a$ka césarétimiz yoksa ßa$ka zaman qörü$ürüz
Séni Sévén KaLßé ZuLüm ét ét édéßiLdiqin KadaR ßütün yoLLar Sénin OLsun qit qİdéßiLdiqin KAdar....
KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qömDükLeRimin KeFeNSiz oLMaSı
aLıntı değiL hebsini bhen topLadım deqerini biLin xP
oysa yitirdikLermz- bLqide qrmeyi bLmediqimz.. we buLdqLarımz-> zten unutmaya çaLştıqımz
açLr ellerm bni dşündüün an..Dkunr qözLrin bna aqLadıın an..Ateşlere düşer bedenim..
ışıqmı bida kimsenin açmaması içnn gözlermi mühürlüyorumm kalbmi awuçlarıma alıp içine adnı yazıorm !
~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~
yqluqnu kıyasladqm btün bnzeşmelr yokLuqma çıkıor..-ki varlqın,yoqluqna özdeş şmdi..
ne kaldı baq ellermde, biliorum qülüorsun..!! her adımım dha derine..! öLüorum
Çekinmein!! wahşetin estetiinden; wardıımız yrde 2 shey kaLdı qerie ..! Bir intikam bir de affedilmeyen..
babam aqzı bosuq olandan haz edmes.. baba bu qes affed ama bunnarın hebsi aynı boq ..!
intihara meyilli oyunchaqq bebeqhLlerhs bis dhünyanın dönüo oLmashı eqLndiremhs bshi
ıshıım olub kaLbime doqduqun qün hyadımın yenidn sheqiLLendiqi qündr.shmdy kaderm snn yolnda kadernle el ele ya snle yada snle...
warLıınLa yoqLuun araSında sürüqLeniß qidiorum .. !
I denied The truth - BeLieved a Lie
sensisLie qesdm biLeqLerimi - qırmısıYa boyadım qaranLıqı .
daLma.. dshüNme.. aqLama.. haaD bu.. MahvedeR insanı mesuDqen.. Baq bhen aqLıyor myum ?...Herşeimi qaybedmishqen..
dOn.t yOu cry tOniqht.. i stiLl Love yOu .. =/
Yüreimin kısır israfLarı içinde sessizLk boyunca haykıran souk rüzqarda donuorum
Harcanmış anLar asLa qeri dÖnmeyeceq.. ve biz bir Daha asLa hissedemeyeceiz ...
..* usatH eLini .. YannısLıq yannıs kaLzHın ..
---> Shen ıshıqını arayan qüseL qünebaqan.. ßhn tOzuna dumanına hasred ßr enqaz ... // x( x'(
yasamqLa cesaLandırıLıb yaLnısLıa terq ediLmis jojqLarıs bs ..x(...
qöRmüor musun kabuq baqlamıor kanattıın hiçbi yaran ! †
- ödünjj meLeq qanadlarmla ujarqhen bhnn .. :x eLymy tud qorqarım düjmeqden :$ (a)
Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!
ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN «
HayaTa qüLümseiN..maKsaT poLyaNacıLıq deqL..HayaTa qıcıkLıq oLsuN
ĐeFoLup ĠidéßiLécéğİm bi`yer war mı ßiLdiğiй ¿?
GeLen Ne GeTiRdi Ki GiDeN Ne GöTüRSüN BeN HaYaTıMDaN MeMNuNuM BeNi SevMeyEn öLsüN..!!
FaLaNn…FiLaNn…aRtkk HheRseyy aNtii yaLnN
Keşke Hep cOcuq KalLsaqta KaLpLerimiz Yerine DizLerimiz kanasa..!
LaNeT bEnDe SeN bİr hİçSiN!!!
KimiNe GöRe AdamIm,KimiNe GöRe YaLanIm;
KafaNa TakmA BeN AdamıNa GöRe "FALAN FİLANIM"...
SeN PheNi AşkıN CeLLadı YaBtıN..
masaLLar qercek deil ne qadar hayaL etsende..
ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çøk ßîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk
RøL YâpmâyI Sévérdîk Hîς 0yuncâqImIz Чøktu.
.. Sén ßénimLé 0ynârdIn,ßén GőzyâşLârImLâ ..
Her gecenin en yorgunu ben Aşk nakliyatçısıyım
Omzumda sen diye bir yük Benden başkası taşımaz
Bıraksam belki omuzum rahat ama
Kalbim ağır o zaman
Sen "bitti" dediğinde
yağmur yağıyordu,
aşkın canı sıkıldı, seni aldı ..
Tmm peki hrşey gzL ya$am ne ki her$ey qeçti..
DostLar ne ki her$y aYnı umuTsa yaLan..Yani bitebiLr
Yni qörebiLr bqn sni Allah yani doabiLr içnde meLk
Yda bu qce qrebilr sni şytan içnde doabiLr bu qece ibLs
xxx
BerabeRlk ya$Lnrken teRkedş qençLe$ir..
Sni hiç teRketmediLer mi ?
Sanık mıym bn hyatmda 10ca insan aRasnda
Yanık bu kaLp dokunduuna bnm kdr canın yanardı
xxx
1 qün oLur ya ararsan bni
Bıraktıın yeRdeym ben..
xxx
$mdi qeriye döndüünde paRçaLarımı toParLa..,
Çok mu şeydi istediim bi bak qöR ki neyLedmm
Masallarmda ellermle topLadıım çiçektn
Oysa hiç sırası deiLdi terk edpte qtmenin
Gittiin o qün ve bgn aynı hep hapisteYmm..!
Bzen üzüLürsün düşünürsün buLamazsn cvpLarı
Bzen yoruLursn dinLenemezsin kı$ ak$amı..
İçin kor gibi yânârkén ''susmâk'' âcıLârın én bétéridir ...
Yâsâm gériyé bâkârâk ânLâsiLir, iLériye bâkârâk yâsânir..
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!
Suyâ âtıLmış âspirin gibiyim; foşurtuLu vé dé pârâmpârçâ...
…AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE…
Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya ÇaLı$ .. Pé$imdéDoLA$ma oTur DérsiNé çaLışş
Askım Dedim Oda Ot Cıktı
уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!
KeşKelerLe““`AcabaLarla““`bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ…
Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN..eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı.. artK "herşey" iÇin..aRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ..!!!
….Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM….
ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
AşkıııMMM sn HyWanMısnn?
pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu?
߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M
ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsünxD
ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurßaa öpMeM Lasım
Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé....!
KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM
ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN..! =)
"s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér tüm köpékLér"
KaLßiMé ßaNa SöZ VéRDi aRTıhK hak etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H)
ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SoNRa qéL...!
ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryüZündé pisLik Çok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dökürkn dLimdn.béndn kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok
Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım….
Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d
YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN
iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.
KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!:
B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !...
Karmakarışıklaşmaktayım...!
KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…
Gölgeler takibimde ardımda bir manzara yığını..
Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN...
ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda
BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…J
ßu dünya $akaySa
néDéN ßén haLa öLüyüm !!!