- Konular
- 198
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -56
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
♣ Resim boyutu:Avatar
♣ Ne yazılacağı:Sağ Alta Raiso Yazılacak Ve Üzerinden Işık Geçecek.
♣ Resim(Kesinlikle Verilmelidir):Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 77
- Reaksiyon Skoru
- 135
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Raiso Yazısının Üstünden Işık Geçecekti.
- Konular
- 198
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -56
- DevLira
- 0
Raiso Yazısının Üstünden Işık Geçecekti.
Şu anda Fatihteyim + Laptoptan Giriyorum, Daha sonra isteğinizi yaparım.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
![]()
Her türlü avatar, imza, logo, banner Yapılır.
![]()
![]()
♣ Jaguaro
Grafiker Alımı Vardır, Tecrübeniz Hiç Önemli Değil Grafiker Olmak İsteyenler Jaguaro 'ya Yani Bana Özel Mesaj Atsınlar Veya Profilime Bir Kaç Çalışmasıyla Başvuru Yapsınlar.
![]()
♣ Resim linki verilmeyen istekler direk iptal olur.
♣ Aynı isteği sürekli yapmayın, elimizden geldikçe ilgileniceğiz.
► Grafikerler, her resimde grup simgesini eklemek zorundadır. Eklemeyenler bir kaç kez uyarıldıktan sonra gruptan atılıcaktır.
► Grafikerlere yaptıkları tasarımdan dolayı teşekkürü hor görmeyiniz. Sonuçta grafikerler sizin için uğraşıyor.
♣ Expert Graphic Grup Sembolü (İkonu) ♣
![]()
♣ Örnek Çalışmalar ♣
![]()
![]()
♣ Benim Bu Konuyu Açmakta Amacım, Turkmmo Üyelerine Avatar, İmza Konusunda Yardım Etmek Ve Expert Graphic, Hiç bir grafikeri ve grafik konusundaki çalışmaları kendinden üstün görmez.
♣ Hep Başarılı Olmak Değil, Başarısız Olup, Doğruyu Öğrenmek Önemlidir. ♣
Tutturmuş bi joseph hep alıntı hep aynısını taklit ediyo başka forumlarda adını hep josephryan koyuyo alıntıcının teki photoshoptan gram çakmıyo hep başkalarıının fikirlerini çalıyo gruubun sonu simdiden belli oldu bile Bide Bunun LexModern Diye Çarı Var Turkmmo'da Benim Shaus Adlı Çarımın Şifresini Biliyodu Banlattırmış küfür etmiş o çarla admine kendini bi forum için kız olarak tanıtıyo daha çok ilgi çeksin diye ne diyim artık söylicek söz bulamıyorum söylesem bile bunla seref diye bi kavram kalmamıs etkilenmez söylediklerimden

- Konular
- 198
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -56
- DevLira
- 0
Tutturmuş bi joseph hep alıntı hep aynısını taklit ediyo başka forumlarda adını hep josephryan koyuyo alıntıcının teki photoshoptan gram çakmıyo hep başkalarıının fikirlerini çalıyo gruubun sonu simdiden belli oldu bile Bide Bunun LexModern Diye Çarı Var Turkmmo'da Benim Shaus Adlı Çarımın Şifresini Biliyodu Banlattırmış küfür etmiş o çarla admine kendini bi forum için kız olarak tanıtıyo daha çok ilgi çeksin diye ne diyim artık söylicek söz bulamıyorum söylesem bile bunla seref diye bi kavram kalmamıs etkilenmez söylediklerimden![]()
Bendenmi bahsediyorsun..?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)