HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Batuhan Burç
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Nevşehir
Neden Bu Nick: Diğer Adım Burç Ve Pourch'da Söylenirken Çok Yakın
Hoşuma Giden Bir Nick
Forumda Neler Yapacağım:Forum Görevlilerinin Yardımıyla TM Üye>Uzman Üye>D.Mod>Mod.>S.Mod Olmayı Düşünüyorum.
Hangi takımlı olduğunuz: En Son Galatasaray'lıydım. Ama Artık Futbol Değil Basketbol İle İlgeleniyorum.
Forumu nereden bulduğunuz: Bir Arkadaş Tavsiyesi
Forumu beğenip beğenmediğiniz:3 Yıldır Bu Forumdayım.Ama Niye Bırakamadım Bilmiyorum.
Başka Bir Hesabınız Var mı?:Var, MadNessXL
Peki Neden Başka Bir Hesap Açmaya Gerek Duydum:MadNessXL'da İlk Geldiğim de Acemi'ydim.Haliyle Durmadan Flood Yapıyordum
750 Konumun 500'ü kilitli İnşallah Bu Hesap da Öyle Hatalar Yapmayacağım.
İyi Forumlar
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Nevşehir
Neden Bu Nick: Diğer Adım Burç Ve Pourch'da Söylenirken Çok Yakın
Hoşuma Giden Bir NickForumda Neler Yapacağım:Forum Görevlilerinin Yardımıyla TM Üye>Uzman Üye>D.Mod>Mod.>S.Mod Olmayı Düşünüyorum.
Hangi takımlı olduğunuz: En Son Galatasaray'lıydım. Ama Artık Futbol Değil Basketbol İle İlgeleniyorum.
Forumu nereden bulduğunuz: Bir Arkadaş Tavsiyesi
Forumu beğenip beğenmediğiniz:3 Yıldır Bu Forumdayım.Ama Niye Bırakamadım Bilmiyorum.
Başka Bir Hesabınız Var mı?:Var, MadNessXL
Peki Neden Başka Bir Hesap Açmaya Gerek Duydum:MadNessXL'da İlk Geldiğim de Acemi'ydim.Haliyle Durmadan Flood Yapıyordum
750 Konumun 500'ü kilitli İnşallah Bu Hesap da Öyle Hatalar Yapmayacağım.İyi Forumlar
Son düzenleme:
Hoşgeldin.
Hoşbulduk Kardeşim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)