HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HayırPolise sahte ihbar yaptıgı içinmi?![]()

10 yorum olsun söyleyeceğimBak Merak Ettim...Cvbı Ney ???

1)Kadın sıcak su ile banyo yapıyor(bunu eşine şohbeni açtırmasından anlıyoruz) bunu bir köşede kalsın 
Adam ifadesinde şunu diyor ''banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.''
ayna buğlu olduğu için kadını göremez buda adamın yalan söylediğini gösterir
bu birdi
2) Düzlem aynalarda görüş açısı konusuna göre aynanın yerden belli bir yükseklikte olduğunu hatırlarsak yani adam ifadesinde ''Kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım,'' diyor delikden bakarsa aynın sadece bir kısmını görür buda yeri değil bel hizasını gösterir. ve adam ifadesinde
''kapıyı açmaya çalıştım açılmadı'' diyor demekki anahtar ile kitlenmiş.Anahtar olduğu için içeri bakamaz.

Adam ifadesinde şunu diyor ''banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.''
ayna buğlu olduğu için kadını göremez buda adamın yalan söylediğini gösterir
bu birdi

2) Düzlem aynalarda görüş açısı konusuna göre aynanın yerden belli bir yükseklikte olduğunu hatırlarsak yani adam ifadesinde ''Kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım,'' diyor delikden bakarsa aynın sadece bir kısmını görür buda yeri değil bel hizasını gösterir. ve adam ifadesinde
''kapıyı açmaya çalıştım açılmadı'' diyor demekki anahtar ile kitlenmiş.Anahtar olduğu için içeri bakamaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)