raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Polis Adamı neden Tutukladı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tavsiye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tavsiye

Level 4
TM Üye
Konular
54
Reaksiyon Skoru
52
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir gün kadın kocasına banyo yapacağını bu yüzden şohpeni açmasını söyler.Kocası şohpeni açar.Daha sonra polisi arar ve karısının ölüğünü söyler.Polis adamın ifadesini alır.
Adam: Karım banyo yapacağı için şohpeni açmamı istedi, bende açtım daha sonra patırtılar geldi, kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım, banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.
Poliste adama suçlu sensin der. Bunun nedeni nedir?

Cevap:
1)Kadın sıcak su ile banyo yapıyor(bunu eşine şohbeni açtırmasından anlıyoruz) bunu bir köşede kalsın :)
Adam ifadesinde şunu diyor ''banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.''
ayna buğlu olduğu için kadını göremez buda adamın yalan söylediğini gösterir
bu birdi :)
2) Düzlem aynalarda görüş açısı konusuna göre aynanın yerden belli bir yükseklikte olduğunu hatırlarsak yani adam ifadesinde ''Kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım,'' diyor delikden bakarsa aynın sadece bir kısmını görür buda yeri değil bel hizasını gösterir. ve adam ifadesinde
''kapıyı açmaya çalıştım açılmadı'' diyor demekki anahtar ile kitlenmiş.Anahtar olduğu için içeri bakamaz. :)

Son düzenleme:
şohpeni açtığı içinmi ? :)

Bir gün kadın kocasına banyo yapacağını bu yüzden şohpeni açmasını söyler.Kocası şohpeni açar.Daha sonra polisi arar ve karısının ölüğünü söyler.Polis adamın ifadesini alır.
Adam: Karım banyo yapacağı için şohpeni açmamı istedi, bende açtım daha sonra patırtılar geldi, kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım, banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.
Poliste adama suçlu sensin der. Bunun nedeni nedir?

Bak Merak Ettim...Cvbı Ney ???

Polise sahte ihbar yaptıgı içinmi? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri