- Konular
- 82
- Online süresi
- 47m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben tam böyle bir oyun moduna girdiğimde "buffer overrun detected"
bu hatayı veriyor.lütfen yardım
bu hatayı veriyor.lütfen yardım
- Konular
- 82
- Online süresi
- 47m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
yokmu yardım eden ya
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,
Arkadaşım sorunun Bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir. Windows Güvenlik Duvarı dahil bütün virüs programlarını kapat. Başlangıçta açılan programlar varsa açılan programın Ayarlarından başlangıçta açıl seçeneğini kapatın. Eğer Olmazsa İşletim Sistemi vs. Bilgilerinizi verin, Ben ona göre yardımcı olayım..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. TURKMMO Ailesine Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım..
Arkadaşım sorunun Bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir. Windows Güvenlik Duvarı dahil bütün virüs programlarını kapat. Başlangıçta açılan programlar varsa açılan programın Ayarlarından başlangıçta açıl seçeneğini kapatın. Eğer Olmazsa İşletim Sistemi vs. Bilgilerinizi verin, Ben ona göre yardımcı olayım..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. TURKMMO Ailesine Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım..
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Küfür içerikli, 3. parti program ile ilgili resim veya video, oyun ile ilgili problemler ve ceza sürelerinizi öğrenmek için lütfen destek sisteminiz kullanınız. Çözüm yeriniz forum değil, destek ekibidir. Size en kısa sürede yardımcı olacaklar.
Küfür içerikli, 3. parti program ile ilgili resim veya video, oyun ile ilgili problemler ve ceza sürelerinizi öğrenmek için lütfen destek sisteminiz kullanınız. Çözüm yeriniz forum değil, destek ekibidir. Size en kısa sürede yardımcı olacaklar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)