- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar istek üzerine blachmt2.org panelini paylaşacağım uzatmadan konuya geçeyim.
Not : panel xLskk tarafından yani benim tarafımdan kodlanmıştır tasarım bana ait değildir.Lütfen kimse altta yazan Coded by xLskk yazısını silmesin silenlere hakkımı helal etmicem..
Evet arkadaşlar panelin demosunu vereyim panel birebir aynı olduğu için ;
Kurulum :
1-) dosyaları rardan çıkartın
2-) inc klasorunde bulunan config.php , config.inc.php , dbsetting.php , regconn.php dosyalarını serverinize göre düzenleyin.
3-) online oyuncu gösterimi için online klasorundeki config.php dosyasını düzenleyin.
4-) index.php de title vs yerleri serverinize göre değiştirin
5-) son olarak sitenize bağlanıp dosyaları atın.
Altta yazan xLskk yazısını silene hakkım haram zıkkım olsun emeğe saygı vermediği için.
Haa bu arada demeyi unuttum geçenlerde PerfectDesign midir nedir msn sini aldım işletcem bunu şimdi dedim Metin2Fix paneli var mı tam o günde metin2fix panelini bn paylaşmıştım.
Adam dedi evet var Metin2Fix paneli dedi daha yeni bitti sana 50 TL ye vereyim daha kimsede yok dedi tamam dedi.
Bu olay gibi olmasın lütfen emeğe saygısı olanlara bnmde saygım sonsuz ama bir panel için değmez neyse geçtim
Not : panel xLskk tarafından yani benim tarafımdan kodlanmıştır tasarım bana ait değildir.Lütfen kimse altta yazan Coded by xLskk yazısını silmesin silenlere hakkımı helal etmicem..
Evet arkadaşlar panelin demosunu vereyim panel birebir aynı olduğu için ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
panelin kendi ftp me atcaktım ama server yok o yüzden bu siteden demoya bakabilirsiniz.Kurulum :
1-) dosyaları rardan çıkartın
2-) inc klasorunde bulunan config.php , config.inc.php , dbsetting.php , regconn.php dosyalarını serverinize göre düzenleyin.
3-) online oyuncu gösterimi için online klasorundeki config.php dosyasını düzenleyin.
4-) index.php de title vs yerleri serverinize göre değiştirin
5-) son olarak sitenize bağlanıp dosyaları atın.
Altta yazan xLskk yazısını silene hakkım haram zıkkım olsun emeğe saygı vermediği için.
Fazla uzatmadan linklere geçeyim
Haa bu arada demeyi unuttum geçenlerde PerfectDesign midir nedir msn sini aldım işletcem bunu şimdi dedim Metin2Fix paneli var mı tam o günde metin2fix panelini bn paylaşmıştım.
Adam dedi evet var Metin2Fix paneli dedi daha yeni bitti sana 50 TL ye vereyim daha kimsede yok dedi tamam dedi.
Bu olay gibi olmasın lütfen emeğe saygısı olanlara bnmde saygım sonsuz ama bir panel için değmez neyse geçtim
Bir teşekkürü çok görmessiniz artık repimi isterim 
Güle güle kullanın xD
Güle güle kullanın xD
panelinide kodladım yakında paylaşmayı düşünüyorum ama bakalım +REPPP
Son düzenleme:
- Konular
- 314
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 145
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel panel deniyecem.. olur ise +rep...
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Konular
- 314
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 145
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
rica ederim![]()
kötü malesef. insatll.php istiyor ve dosyada mevcut değil + virüs total sonucu yok...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)