emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Esunus V3 Plus - Sesli Chat Paneli - Script - Full Calisiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BucaYer6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Esunus Şirketinin Sesli Chat Sohbet Panelini Çoğu Siteden İndirmişsinizdir.Lakin Panel Ya Çalışmıyordur,Lisansı Kırılmamıştır Yada Hataları Vardır Veya Şifreli Dosyaları Çözülememiştir.Ben Şifrelenmiş Dosyaları Çözdüm Paneldeki Olası Hataları Giderdim,Lisansı Kırıldı,SQL Dosyası İçindedir.Ayrıca Bununlada Bitmiyor Panelin Hem 3.0 Hemde 3.1 Versiyonu İçersindedir.Hangi Versiyonu Hoşunuza Gidiyorsa Onu Kullanın.

Tags: esunus panel indir, esunus panel download, esunus v3 plus, esunus, panel, seslichat, seslisohbet, seslichat paneli, sohbet paneli, chat paneli, indir, download, esunus wbh, panel download, php panel, sql, esunus panel hatasız çalışıyor,

Esunus V3 Plus Panel Download Link:
rapidshare . com/files/416291226/Esunus_v3.0_ve_v3.1_plus_panel_SQL_icinde_full_calisiyor . rar

Rar Şifresi: BucaYer6

Şifreyi El İle Yazın Hata Vermez
ve Link Asla Silinmez Premium Hesapla Yüklenmiştir.

Lütfen Emeğe Saygı Bu Kadar İşi Yapmışken Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.Her Türlü Sorunlarınız İçin mc-kalpsiz@hotmail . com . tr Adresini Ekleyip Benden Gerekli Konu Hakkında Yardım Alabilirsiniz İyi Çalışmalar.

Önemli NOT: Bazı Yerleri Siyah Boya İle Kapattım Çünkü Şahsıma Uygunsuz Davranışlar Sergileyebilirler Bu Paneli Dağıttım Diye O Yüzden Böyle Bir Önlem Aldım :)

Caps:
http:// i53.tinypic . com/16i7j8p.png

[http:// i53.tinypic . com/bgcjft.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri