Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BEN JAXEN2 PANELİNİ İNDİRDİM BU SİTDEN
JAXEN2 BÖLÜMÜNE GİRDİM PANELİ İNDİRDİM VİDEOLU ANLATIMDA VAR AMAİP FELEN AYARLAMIYO BEN ANLAMADIM!!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
JAXEN2 BÖLÜMÜNE GİRDİM PANELİ İNDİRDİM VİDEOLU ANLATIMDA VAR AMAİP FELEN AYARLAMIYO BEN ANLAMADIM!!!
PHP:<?php #RephaiM Design $sitelinkim = "http://www.testmt2.com/"; // site address $title = "Footer'de Gözükecek Alanı Bıraya Yaz"; $descs = "Sloganını buraya Yaz"; $keywords = "metin2, metin2 pvp, metin2 indir, metin2 kayıt ol, metin2 oyna"; $altyazi = "Copyright © - 2011 | Her Hakki Saklıdir. Designed By RephaiM"; $suankiyil = "2011"; $sitead = "Serverinin Adını Yaz"; // Servername $supportaltyazi = "Copyright © - 2011 | Her Hakki Saklıdir. Designed By RephaiM"; $tarihneki = array( 'January' => 'Ocak', 'February' => 'Şubat', 'March' => 'Mart', 'April' => 'Nisan', 'May' => 'Mayıs', 'June' => 'Haziran', 'July' => 'Temmuz', 'August' => 'Ağustos', 'September' => 'Eylül', 'October' => 'Ekim', 'November' => 'Kasım', 'December' => 'Aralık', 'Monday' => 'Pazartesi', 'Tuesday' => 'Salı', 'Wednesday' => 'Çarşamba', 'Thursday' => 'Perşembe', 'Friday' => 'Cuma', 'Saturday' => 'Cumartesi', 'Sunday' => 'Pazar', ); // Harici Linkler $marketlink = "#"; $forumlink = "Forum Linkin"; $desteklink = "Destek Hattı Linkin"; $kurallarlink = "Kuralları Sayfası Linkin"; // Kayıt olurken okunması gereken hizmet sözleşmesi ve kurallar ////////////////////////////////////////////// ////////////////Server Ayarları/////////////// ////////////////////////////////////////////// // Server Adı Ayarı $serverlist = array( 'alesta'=>'Serverinizin Adını Buraya Yazın'); // İP Ayarları $serverips = array( 'alesta'=>'Serverinizin İPsini Buraya Yazın'); // Burayı Değiştirmeyin. $serverusers = array( 'alesta'=>'root'); // Serverin MySQL Şifre Ayarı $serversifres = array( 'alesta'=>'123asd@oguz'); // Default Server Ayarı $defaultserver = "Server Adı"; $sagmenuserver = "Server Adı"; // Site MYSQL Ayarları $sitehost = "Sitenizin CPanel Kullanıcı Adı"; $siteuser = "root"; $sitesifre = "Sitenizin Şifresi"; $sitedb = "account"; // Kayıt Hediyeleri ! Sonuna days ekleyin ! Örneğin 10 gün için; 10 days $goldexpire = "900 days"; $silverexpire = "900 days"; $safeboxexpire = "900 days"; $autolootexpire = "900 days"; $fishmindexpire = "900 days"; $marriageexpire = "900 days"; $moneydropexpire = "900 days"; // Mail Ayarları $mailheader1 = "From: Evenos MSN ADRESİNİZİ YAZIN "; $mailheader2 = "Content-type: text/html; charset=iso-8859-9 "; $mailheader3 = "Server İsmini Yazın"; // Mail konularında gözükecek tag (Serverınızın ismini yapın. Örn: Evenos) $maillogo = "http://localhost/img.png"; // Bildirim Ayarları $odemeturleri = array( 'paypal'=>'Paypal', 'yapikredi'=>'YapıKredi Bankası', 'isbank'=>'İş Bankası', 'garanti'=>'Garanti Bankası'); $epmiktari = array( '100ep'=>'100 - 10 TL', '250ep'=>'200 EP - 25 TL', '500ep'=>'500 EP - 50 TL', '1000ep'=>'1000 EP - 100 TL'); $epdegerleri = array( '100ep'=>'100', '250ep'=>'250', '500ep'=>'500', '1000ep'=>'100'); $durumlar = array( 'NO'=>'Bekliyor', 'OK'=>'Onaylandı', 'RET'=>'Reddedildi'); // Davet Sistemi $bedavaoran = "20"; // Biri ep aldığında onu davet edenin kazanacağı ep miktarı // Ticket Ayarları $eklebabambekle = 60 * 10; // Bir ticket attıktan sonra bekleme zamanı. 15 Dk için örn : 60 * 15 yazın. $ticketdurum = array( 'NO'=>'<b>Yönetici Cevabı Bekleniyor</b>', 'OK'=>'<b style="color:#00CC00;">Kapatıldı !</b>', 'OYUNCU'=>'<b style="color:#CC0000;">Oyuncudan Cevap Bekleniyor !</b>'); $ticketyazar = array( 'OYUNCU'=>'<b style="color:#336699;">Oyuncu Cevabı</b>', 'GM'=>'<b style="color:#CC0000;">Yönetici Cevabı</b>'); // SHOP AYARLARI $efsunlarneler = array( '0' => 'Efsun Yok', '1' =>'Max HP +', '2' =>'Max SP +', '3' =>'Yaşam Enerjisi +', '4' =>'Zeka +', '5' =>'Güç +', '6' =>'Çeviklik +', '7' =>'Saldırı Hızı +', '8' =>'Hareket Hızı +', '9' =>'Büyü Hızı', '10' =>'HP Üretimi %', '11' =>'SP Üretimi %', '12' =>'Zehirleme Değişimi %', '13' =>'Sersemletme Değişimi %', '14' =>'Yavaşlık Değişimi %', '15' =>'Kritik Vuruş Şansı %', '16' =>'Delici Vuruş Şansı %', '17' =>'Yarı İnsanlara Karşı Güçlü %', '18' =>'Hayvanlara Karşı Güçlü %', '19' =>'Orklara Karşı Güçlü %', '20' =>'Mistiklere Karşı Güçlü %', '21' =>'Ölümsüzlere Karşı Güçlü %', '22' =>'Şeytanlara Karşı Güçlü %', '23' =>'Hasar HP Tarafından Emilicek %', '24' =>'Hasar SP Tarafından Emilicek %', '25' =>'Düşmanın Spsini Çalma Sansi %', '26' =>'Vuruş Yapıldığında Spyi geri Çalma %', '27' =>'Beden Karşısındaki Atakların Bloklanması %', '28' =>'Oklardan Korunma Şansı %', '29' =>'Kılıç Savunması %', '30' =>'Çift-El Savunması %', '31' =>'Bıçak Savunması %', '32' =>'Çan Savunması %', '33' =>'Yelpaze Savunması %', '34' =>'Oka Karşı Dayanıklılık %', '35' =>'Ateşe Karşı Dayanıklılık %', '36' =>'Simgeye Karşı Dayanıklılık %', '37' =>'Büyüye Karşı Dayanıklılık %', '38' =>'Rüzgar Dayanıklılığı %', '39' =>'Vücut Darbesini Yansıtma Şansı %', '40' =>'Lanet Yansıtılması %', '41' =>'Zehre Karşı Koyma %', '42' =>'Sp Yüklenmesi Değişti', '43' =>'Yang Düşme Şansı %', '44' =>'Yang Düşme Şansı %', '45' =>'Eşya Düşme Şansı %', '46' =>'Trank effekt zuwachs %', '47' =>'HP Yüklenmesi Değişti %', '48' =>'Sersemletme Karşısında Bağışıklık %', '49' =>'Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık %', '50' =>'Imun gegen Stürzen', '52' =>'Bogenreichweite +', '53' =>'Saldırı Değeri +', '54' =>'Savunma +', '55' =>'Büyülü Saldırı Değeri +', '56' =>'Büyülü Savunma +', '58' =>'Max Dayanıklılık +', '59' =>'Savaşçılara Karşı Güçlü %', '60' =>'Ninjalara Karşı Güçlü %', '61' =>'Suralara Karşı Güçlü %', '62' =>'Şamanlara Karşı Güçlü %', '63' =>'Yaratıklara Karşı Güçlü %', '64' =>'Saldırı Değeri +', '65' =>'Savunma +', '66' =>'EXP +?%', '67' =>'Dropchance [Gegenstände]', '68' =>'Dropchance [Gold]', '71' =>'Beceri Hasarı %', '72' =>'Ortalama Zarar %', '73' =>'Widerstand gegen Fertigkeitsschaden', '74' =>'durchschn. Schadenswiderstand', '76' =>'iCafe exp-bonus', '77' =>'iCafe Chance auf erbeuten von gegenständen', '78' =>'Savaşçı Saldırılarına Karşı Savunma %', '79' =>'Ninja Saldırılarına Karşı Savunma %', '80' =>'Sura Saldırılarına Karşı Savunma %', '81' =>'Şaman Saldırılarına Karşı Savunma %'); $taslarneler = array( '28630' => 'Kavrama Taşı +5', '28631' => 'Öldürücü Darbe Taşı +5', '28632' => 'Soğutma Taşı +5', '28633' => 'Şavaşçıdan Koruyan Taş +5', '28634' => 'Ninjadan Koruyan Taş +5', '28635' => 'Suradan Koruyan Taş +5', '28636' => 'Şamandan Koruyan Taş +5', '28637' => 'Canavardan Koruyan Taş +5' ); $taslarneler2 = array( '28638' => 'Korunma Taşı +5', '28639' => 'Kurnazlık Taşı +5', '28640' => 'Sihir Taşı +5', '28641' => 'Yaşam Taşı +5', '28642' => 'Savunma Taşı +5', '28643' => 'Hız Taşı +5' ); // Admin Paneli Ayarları $yonetici_id = "Admin Paneli Giriş Adı"; $yonetici_sifre = "Admin Panel Şifresi"; // Haber Ayarları $haberturleri = array( 'yenilik' => 'Yenilik', 'guncelleme' => 'Güncelleme', 'event' => 'Event'); $haberturrenk = array( 'yenilik' => '#FF0000', 'guncelleme' => '#FFFF00', 'event' => '#4D924D'); ///////////////////////////////////////////// include "function.php"; ?>
ayarlarim159.php 'yi Tamamen Silin. Bu Verdiğim Kodu Yazın.
Bilgileri Doldurun.
Sorununuz Çözülecektir
Hayırlı Olsun.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)