HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm beyler Php ile bir panel yazıyorum fakat tek sorunum var bunu halledemedim yardıma ihtiyacım var, kime söylediysem yapamadı sizler yardım edersiniz diye buraya konu açma isteğinde bulundum.
Adminler Yanlış yerde konu açtıysam lütfen konuyu silmeyin taşıyın lütfen. Bana Çok lazım bu.
Konuma geçeyim.
Ben Üye paneli içerisinde arkadaş ekleme bölümü yapıyorum Arkadaş Ekleme bölümünde Ekli Olan Arkadaşların gözükmemesini istiyorum.
fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.
Kod satırını paylaştım Yardımcı olursanız sevinirim.(resim 4)
resim1 (LİSTE BÖLÜMÜ)
resim2 (arkadaslarim veritabani)
resim3 (kullanicilar veritabani)
resim4 (Yazdığım kod satırı hata varsa düzeltin.)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Adminler Yanlış yerde konu açtıysam lütfen konuyu silmeyin taşıyın lütfen. Bana Çok lazım bu.
Konuma geçeyim.
Ben Üye paneli içerisinde arkadaş ekleme bölümü yapıyorum Arkadaş Ekleme bölümünde Ekli Olan Arkadaşların gözükmemesini istiyorum.
fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.
Kod satırını paylaştım Yardımcı olursanız sevinirim.(resim 4)
resim1 (LİSTE BÖLÜMÜ)
resim2 (arkadaslarim veritabani)
resim3 (kullanicilar veritabani)
resim4 (Yazdığım kod satırı hata varsa düzeltin.)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Son düzenleme:
beyler $and=$okull["andd"];
bu bölüm de verilerin hepsini çekecek ve selectin içine koymak lazım nasıl olacak bu taktik.
bu bölüm de verilerin hepsini çekecek ve selectin içine koymak lazım nasıl olacak bu taktik.
Daha açıklayıcı yazarsan sanırım ben yardımcı olabilirim.
fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.[Neyi yaptın??]
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.[Bu cümleden hiçbirşey anlamadım]
fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.[Neyi yaptın??]
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.[Bu cümleden hiçbirşey anlamadım]
Daha açıklayıcı yazarsan sanırım ben yardımcı olabilirim.
resim 4 deki mavi iççine aldıgım yer resim2'yi çekiyor fakat 1 adet çekiyor onu nasıl hepsinin çekilmesini saglayabilirim
hocam notepad++ o dosyayı açın Kodlama diyin yukarda UTF-8 BOM Olmandan dönüştür de sorun çözülür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)