Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

PHP ile MYSQL ilişkisini iyi bilenler içeri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan infaz636363
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm beyler Php ile bir panel yazıyorum fakat tek sorunum var bunu halledemedim yardıma ihtiyacım var, kime söylediysem yapamadı sizler yardım edersiniz diye buraya konu açma isteğinde bulundum.

Adminler Yanlış yerde konu açtıysam lütfen konuyu silmeyin taşıyın lütfen. Bana Çok lazım bu.

Konuma geçeyim.

Ben Üye paneli içerisinde arkadaş ekleme bölümü yapıyorum Arkadaş Ekleme bölümünde Ekli Olan Arkadaşların gözükmemesini istiyorum.
fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.
Kod satırını paylaştım Yardımcı olursanız sevinirim.(resim 4)
resim1 (LİSTE BÖLÜMÜ)
lyQG8l.png

resim2 (arkadaslarim veritabani)
RVgZq1.png

resim3 (kullanicilar veritabani)
VLQnbn.png

resim4 (Yazdığım kod satırı hata varsa düzeltin.)
kgMzmW.png

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Son düzenleme:
beyler $and=$okull["andd"];
bu bölüm de verilerin hepsini çekecek ve selectin içine koymak lazım nasıl olacak bu taktik.

Daha açıklayıcı yazarsan sanırım ben yardımcı olabilirim.

fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.[Neyi yaptın??]
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.[Bu cümleden hiçbirşey anlamadım]

Daha açıklayıcı yazarsan sanırım ben yardımcı olabilirim.

fakat bunu yaptım da yazdığım kod satırı sadece son eklenen kişiyi gösteriyor 1 adet.[Neyi yaptın??]
ben o arkadaslarim(resim 2) veritabanı içinde 'kullanicilari' olarak kim varsa o listelemede bulundurmasın istiyorum fakat 1 adet yazdırmıyor hepsini yazdırıyor.[Bu cümleden hiçbirşey anlamadım]

resim 4 deki mavi iççine aldıgım yer resim2'yi çekiyor fakat 1 adet çekiyor onu nasıl hepsinin çekilmesini saglayabilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri