kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

WClouds'dan bir bomba daha : OzgeOzguven artık serverimde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WClouds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kafasına göre iş yapan yok arkadaşım , forumun kurallarını da gayet tabii biliyorum şuana kadar da şükür yanlışımız olmadı. Üyeleri , kayıt tarihine ya da rütbesine göre değerlendirme hakkını sana kimse vermiyor .TM üye değilim diye , tanıtımda konum yok diye title editliyorsun. her neyse eyvallah der geçerim.

ben kimseyi kayıt tarihine , yada rütbesine göre değerlendirmiyorum ki forumdaki tayfamdan , kardeşlerimden belli EDER ! , TM üye değilsin , M2 Tanıtımlarda konun yok tabi editlerim. 1 kere reklam yaptın IIKaseRII için , görmezden geldim , birdaha olmaz heralde dedim , ama iyice işi showa reklama vurdun , ki bir daha cevap vermessen iyi olur polemick cıkmaması için ha derdin varsa buyur gel duvarıma yaz ;) 2.UYARI: bir daha o serverin sitesini , veya ismini bu konuda görürsem kapatırım !

Son düzenleme:
ben kimseyi kayıt tarihine , yada rütbesine göre değerlendirmiyorum ki forumdaki tayfamdan , kardeşlerimden belli EDER ! , TM üye değilsin , M2 Tanıtımlarda konun yok tabi editlerim. 1 kere reklam yaptın IIKaseRII için , görmezden geldim , birdaha olmaz heralde dedim , ama iyice işi showa reklama vurdun , ki bir daha cevap vermessen iyi olur polemick cıkmaması için ha derdin varsa buyur gel duvarıma yaz ;) 2.UYARI: bir daha o serverin sitesini , veya ismini bu konuda görürsem kapatırım !

1 kere adam gibi uyarırsın cevabını alırsın gidersin.
Eğer uzatmaya devam edersen her türlü uzatırım. Işı şova vurduğum felanda yok , benim böyle bir düşüncem de yok ama uydurmaya çalışıyorsun her neyse , title editledin bitti . Eğer uzatırsan uzatırım , hiç sorun değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri