- Konular
- 6
- Online süresi
- 47927s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 605
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, Ben Orhan Tamaç.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Unity Efekt Oluşturucu programını sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Bu program sayesinde, özellikle Metin2 Mobile için oluşturduğunuz efektleri kolayca karakterlere uygulayabilirsiniz. Projeyi sürekli geliştirmeye devam edeceğim.
Yakın zamanda, Metin2 skill efektlerini birebir olacak şekilde programa eklemeyi planlıyorum. Şu ana kadar birçok skill efektini başarılı bir şekilde dönüştürdüm. Ancak hâlâ üzerinde çalıştığım bazı eksikler bulunuyor. Önümüzdeki güncellemelerde bu sorunların tamamını giderip hepsini sizlerle paylaşacağım.
Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun. Destekleriniz benim için çok değerli...
YAKİNDA Kİ GÜNCELLEME:
ARTİK METİN2 SKİLLERİNİ, %95 ORANİNDA BENZERLİKLE UNİTY DE MOBİL PROJENİZE AKTARABİLİYORSUNUZ PROGRAMI BAYA GELİSTİRDİM MUKEMMEL OLDU DİYEBİLİRİM...
Program indirme linki:
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Unity Efekt Oluşturucu programını sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Bu program sayesinde, özellikle Metin2 Mobile için oluşturduğunuz efektleri kolayca karakterlere uygulayabilirsiniz. Projeyi sürekli geliştirmeye devam edeceğim.
Yakın zamanda, Metin2 skill efektlerini birebir olacak şekilde programa eklemeyi planlıyorum. Şu ana kadar birçok skill efektini başarılı bir şekilde dönüştürdüm. Ancak hâlâ üzerinde çalıştığım bazı eksikler bulunuyor. Önümüzdeki güncellemelerde bu sorunların tamamını giderip hepsini sizlerle paylaşacağım.
Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun. Destekleriniz benim için çok değerli...
YAKİNDA Kİ GÜNCELLEME:
ARTİK METİN2 SKİLLERİNİ, %95 ORANİNDA BENZERLİKLE UNİTY DE MOBİL PROJENİZE AKTARABİLİYORSUNUZ PROGRAMI BAYA GELİSTİRDİM MUKEMMEL OLDU DİYEBİLİRİM...
Program indirme linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Tarafımca VT eklendi.
- Konular
- 322
- Online süresi
- 28g 5989s
- Reaksiyon Skoru
- 917
- Altın Konu
- 145
- Başarım Puanı
- 182
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 5,511
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Tarafımca VT eklendi.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 47927s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 605
- DevLira
- 3
Teşekkürler.Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Tarafımca VT eklendi.