- Konular
- 1,292
- Reaksiyon Skoru
- 119
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -355
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bu makaleden bahsediyorum ;
guresmania sitesinde yanlış bir bilgilendirme var. düzeltilse daha iyi olur bence.
ilk ve tek güreşçi "the terrible turk" diye bir makale var. ilk güreşçi olduğu doğru ama kesinlikle tek değil. Üstelik "The Terrible Turk" lakabını ringlerde ilk kullanan güreşçi de o değil.
Esas "The Terrible Turk" lakabını kullanan güreşçi bir bulgar türkü. İsmi Yusuf İsmail ;
19. yüzyılın sonlarından 20. yüzyılın başlarına kadar ringlere pek çok "The Terrible Turk" ismini kullanan, daha doğrusu kullandırılan güreşçi ayak basmış.
Bu sırada bulduğum diğer bir türk güreşçi daha ; Hergeleci İbrahim.
ayrıca bu aralar bi kitap okumaktayım profesyonel güreşin tarihi hakkında. 1850-1940 arası bolca Terrible Turk lafı geçmekte.
Yine ayrıca Ali Ahmet Pehlivan ile ilgili bir metin koymuştum amerikanguresi.com ' a. Alamet pehlivan olarak tanınan bu güreşçi profesyonel anlamda güreş yapmış birisi. Üstelik Profesyonel güreşin bayağı bayağı sert güreş olduğu dönemlerde.
O bilgilendirme veyahut profil yazısı yanlış olmuş. Düzeltmek lazım.
Video şu linkte mevcut :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
guresmania sitesinde yanlış bir bilgilendirme var. düzeltilse daha iyi olur bence.
ilk ve tek güreşçi "the terrible turk" diye bir makale var. ilk güreşçi olduğu doğru ama kesinlikle tek değil. Üstelik "The Terrible Turk" lakabını ringlerde ilk kullanan güreşçi de o değil.
Esas "The Terrible Turk" lakabını kullanan güreşçi bir bulgar türkü. İsmi Yusuf İsmail ;
19. yüzyılın sonlarından 20. yüzyılın başlarına kadar ringlere pek çok "The Terrible Turk" ismini kullanan, daha doğrusu kullandırılan güreşçi ayak basmış.
Bu sırada bulduğum diğer bir türk güreşçi daha ; Hergeleci İbrahim.
ayrıca bu aralar bi kitap okumaktayım profesyonel güreşin tarihi hakkında. 1850-1940 arası bolca Terrible Turk lafı geçmekte.
Yine ayrıca Ali Ahmet Pehlivan ile ilgili bir metin koymuştum amerikanguresi.com ' a. Alamet pehlivan olarak tanınan bu güreşçi profesyonel anlamda güreş yapmış birisi. Üstelik Profesyonel güreşin bayağı bayağı sert güreş olduğu dönemlerde.
O bilgilendirme veyahut profil yazısı yanlış olmuş. Düzeltmek lazım.
Video şu linkte mevcut :
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Halen o makalenin forumlarda tartışıldığına inananamıyorum.
O makaleyi okudunuz mu? Yoksa öylesine bir başlığına mı baktınız? Ben onu yazalı seneler oluyor... O tamamen gırgır amaçlı bir makale, içeriğini okuyanın da anlatılanlara inanmasını oldukça inanılmaz buluyorum.
Yani, komedi makalesinde düzeltilecek bir şey yok, çünkü orada yazılanlar zaten bir hayal ürünü. :l03: En altta da buna inandıysan balıksın diyor zaten.
O makaleyi okudunuz mu? Yoksa öylesine bir başlığına mı baktınız? Ben onu yazalı seneler oluyor... O tamamen gırgır amaçlı bir makale, içeriğini okuyanın da anlatılanlara inanmasını oldukça inanılmaz buluyorum.
Yani, komedi makalesinde düzeltilecek bir şey yok, çünkü orada yazılanlar zaten bir hayal ürünü. :l03: En altta da buna inandıysan balıksın diyor zaten.
- Konular
- 390
- Online süresi
- 17m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 177
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
BeNcede
- Konular
- 708
- Online süresi
- 56s
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
bu konu çok kez konu oldu artık yeter bunla ilgili bir konu açmayın.ilk güreşçi benim bildiğim eddie guerrodur.the terrible turk diye biri olduğunu pek sanmıyorum hiç bir videosunu görmedim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)