xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Pilot Profili Arkadaş Davetiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyozmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere kısa bir süre önce Pilot Profiline ait yeni bir özellik daha sunmuştuk.

Bu özelliğin adı "Arkdaşlar ve Bonuslardır"

Ne yazık ki yine bazı kişiler bu özellikte de yine oyun ve GİŞ kurallarına uymayarak oyunda haksız kazanç elde etmeye başlamışlardır. Ne yazık ki diyorum çünkü yine çok saçma bahaneler öne sürülemketdir.

Size bir kaç örnekle bunu açıklamaya çalışacağım:

1. İnternet kafeden katılıyorum buradaki arkadaşlarımı davet edebilirmiyim?

HAYIR etmemelisiniz. Peki neden? Sizin internet kafeden katıldığınızı bizim teyit edebileceğimiz bir sistemimiz yok. Türkiye gibi, İnternet Kafe cenneti olan bir ülkede bunun alt yapısını hazırlamak imkansız.

Normalde Darkorbit oyununda aynı İP'den oyun katılmanın yasağı yoktur ancak aynı İP'den malzeme yada uridium yada benzeri şeyleri aktarmak yasaktır. Aynı İP'den sizlerin tabiriyle ÇAKMA hesap açıp kendisine davetiye yollayan bir üye ancak GİŞ'te yazan ve adı PUSHİNG olan bir kuralı çiğnemektedir.

Bu durumda bu üyenin alacağı ceza oyunda bilinçli olarak başka bir hesaba kesilerek TP yada ŞP vs. kazanan üyelere verilen ceza ile aynıdır.

Yani:

-%30 TP
-%30 ŞP

elde edilen tüm İtemlerin geri çekilmesi

demektir.

2. Biz bir evdeyiz ve burdan arkdaşlarımızla katılıyoruz. Bu durumda birbirmize davetiye yollayabilirmiyiz?

HAYIR davet etmemlisiniz. 1. Örnekte anlatığım ile aynı durum geçerlidir.

Genel olarak konuyu toparlamak için:

Aynı İP'den yollanılan her davetiye yukarıda anlattığım cezaya maruz kalacaktır.

Sizlere tekrardan bunu hatırlatmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri