noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Need For Speed Underground2 Saveyi nereye Aticam Resimli

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan nbalive2008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K

nbalive2008

Level 5
TM Üye
Katılım
23 Eyl 2009
Konular
34
Mesajlar
751
Online süresi
8m 8s
Reaksiyon Skoru
92
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SAVE LERİN ATILACAĞI YER:
C:\ Documents and Settings\ Kullanıcı Adı(örnek: Onur)\ Local Settings\ Application Data\ Nfs Underground 2[/b] klasörünün içine atılacak.
zzzsave.png


KLASÖRÜ BULAMAYANLAR İÇİN AÇIKLAMA:
(yukarıda save lerin atılacağı yerde vermiş olduğumuz C: sizde D'de olabilir,yani C:\ ile başlayan yer Yerel Diskinizin Adıdır, siz oyunu eğer D:\ sürücüsüne yüklediyseniz save dosyasını oraya atacaksınız.

GELELİM ADINIDA BULDUKTAN SONRA LOCAL SETTİNGS e.. LOCAL SETTİNG klasörünü görmeniz için gizli dosyaları aktif hale getirmeniz lazım...resimli anlatım aşağıda.)

xp ve windows 7 kullanıcıları için altta ayrı ayrı resimli anlatım hazırladım,dikkatli inceleyin ve yapın.

XP KULLANANLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:

bilgisayarım a tıkla ve resimlere bakarak yap
gizlid2.png

gizlid.png

bu işlemden sonra local setting klasörünü göreceksiniz.. içine girip application data klasörüne girin , ve tekrar "Need For Speed Underground 2" klasörüne girin ve oraya bulduğunuz save dosyasını yapıştırın.. ( FAKAT SAVE DOSYASINI WİNRAR DOSYASINDAN ÇIKARIP YAPIŞTIRIN..!!!)

KULLANDIĞINIZ TÜM SAVE'LERİN ALTTAKİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GÖZÜKMESİ GEREKİYOR (sizdeki save isimleri farklı olabilir...save leri winrar ile çıkartıp yapıştırın.)
nfsu2save.png


Simdi WINDOWS7 Kullananlar
91986761.jpg

gizli dosya klasör ve sürücüleri göster e bas ve tamam de (alttaki resim)
71138886.jpg


bu işlemden sonra local setting klasörünü göreceksiniz.. içine girip application data klasörüne girin , ve tekrar "Need For Speed Underground 2" klasörüne girin ve oraya bulduğunuz save dosyasını yapıştırın.. ( FAKAT SAVE DOSYASINI WİNRAR DOSYASINDAN ÇIKARIP YAPIŞTIRIN..!!!)

windows 7 de resimlerle save lerin atılacağı yer
20009430.jpg

95348256.jpg

22218135.jpg


save leri Nfs Underground 2 klasörünün içine at


KULLANDIĞINIZ TÜM SAVE'LERİN ALTTAKİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GÖZÜKMESİ GEREKİYOR (sizdeki save isimleri farklı olabilir...save leri winrar ile çıkartıp yapıştırın.)
nfsu2save.png

NOT: User(Kullanıcı Adı) yazan kısımda sizin pc nizin adıdır, ben bilgisayarımın adını bilmiyorum diyenler,başlat 'a tıklayıp sonrada "oturumu kapat" a basarlarsa pc adı orta kısımda gözükür.
 
güncel undrground 2 icin onemli konu
 
arkadaşlar local dosyası bende yok
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst