- Konular
- 34
- Online süresi
- 8m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SAVE LERİN ATILACAĞI YER:
C:\ Documents and Settings\ Kullanıcı Adı(örnek: Onur)\ Local Settings\ Application Data\ Nfs Underground 2[/b] klasörünün içine atılacak.
KLASÖRÜ BULAMAYANLAR İÇİN AÇIKLAMA:
(yukarıda save lerin atılacağı yerde vermiş olduğumuz C: sizde D'de olabilir,yani C:\ ile başlayan yer Yerel Diskinizin Adıdır, siz oyunu eğer D:\ sürücüsüne yüklediyseniz save dosyasını oraya atacaksınız.
GELELİM ADINIDA BULDUKTAN SONRA LOCAL SETTİNGS e.. LOCAL SETTİNG klasörünü görmeniz için gizli dosyaları aktif hale getirmeniz lazım...resimli anlatım aşağıda.)
xp ve windows 7 kullanıcıları için altta ayrı ayrı resimli anlatım hazırladım,dikkatli inceleyin ve yapın.
XP KULLANANLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:
bilgisayarım a tıkla ve resimlere bakarak yap
bu işlemden sonra local setting klasörünü göreceksiniz.. içine girip application data klasörüne girin , ve tekrar "Need For Speed Underground 2" klasörüne girin ve oraya bulduğunuz save dosyasını yapıştırın.. ( FAKAT SAVE DOSYASINI WİNRAR DOSYASINDAN ÇIKARIP YAPIŞTIRIN..!!!)
KULLANDIĞINIZ TÜM SAVE'LERİN ALTTAKİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GÖZÜKMESİ GEREKİYOR (sizdeki save isimleri farklı olabilir...save leri winrar ile çıkartıp yapıştırın.)
Simdi WINDOWS7 Kullananlar
gizli dosya klasör ve sürücüleri göster e bas ve tamam de (alttaki resim)
bu işlemden sonra local setting klasörünü göreceksiniz.. içine girip application data klasörüne girin , ve tekrar "Need For Speed Underground 2" klasörüne girin ve oraya bulduğunuz save dosyasını yapıştırın.. ( FAKAT SAVE DOSYASINI WİNRAR DOSYASINDAN ÇIKARIP YAPIŞTIRIN..!!!)
windows 7 de resimlerle save lerin atılacağı yer
save leri Nfs Underground 2 klasörünün içine at
KULLANDIĞINIZ TÜM SAVE'LERİN ALTTAKİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GÖZÜKMESİ GEREKİYOR (sizdeki save isimleri farklı olabilir...save leri winrar ile çıkartıp yapıştırın.)
NOT: User(Kullanıcı Adı) yazan kısımda sizin pc nizin adıdır, ben bilgisayarımın adını bilmiyorum diyenler,başlat 'a tıklayıp sonrada "oturumu kapat" a basarlarsa pc adı orta kısımda gözükür.
C:\ Documents and Settings\ Kullanıcı Adı(örnek: Onur)\ Local Settings\ Application Data\ Nfs Underground 2[/b] klasörünün içine atılacak.
KLASÖRÜ BULAMAYANLAR İÇİN AÇIKLAMA:
(yukarıda save lerin atılacağı yerde vermiş olduğumuz C: sizde D'de olabilir,yani C:\ ile başlayan yer Yerel Diskinizin Adıdır, siz oyunu eğer D:\ sürücüsüne yüklediyseniz save dosyasını oraya atacaksınız.
GELELİM ADINIDA BULDUKTAN SONRA LOCAL SETTİNGS e.. LOCAL SETTİNG klasörünü görmeniz için gizli dosyaları aktif hale getirmeniz lazım...resimli anlatım aşağıda.)
xp ve windows 7 kullanıcıları için altta ayrı ayrı resimli anlatım hazırladım,dikkatli inceleyin ve yapın.
XP KULLANANLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:
bilgisayarım a tıkla ve resimlere bakarak yap
Simdi WINDOWS7 Kullananlar
gizli dosya klasör ve sürücüleri göster e bas ve tamam de (alttaki resim)
windows 7 de resimlerle save lerin atılacağı yer
save leri Nfs Underground 2 klasörünün içine at
NOT: User(Kullanıcı Adı) yazan kısımda sizin pc nizin adıdır, ben bilgisayarımın adını bilmiyorum diyenler,başlat 'a tıklayıp sonrada "oturumu kapat" a basarlarsa pc adı orta kısımda gözükür.
- Konular
- 34
- Online süresi
- 8m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Guncel....
- Konular
- 34
- Online süresi
- 8m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
güncel undrground 2 icin onemli konu
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşlar local dosyası bende yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)