Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bu adama Yazık Değilmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dan gönderin. Ayrıca dolandırıcılığa giriyor.

ticket atsam nolur atmasam nolur modum ? bunlar o kadar adiki bi yol bulurlar gene beni rahatsız ederler nasılsa... oyunu bıraktım artık zaten derdim değil bunlar sw de herkes hırsız nasılsa bering bile themydonos bile onlar ne yaptıklarını iyi bilirler ss ye gerek yok nasılsa... vicdanlarına kalmışta artık hiç biri derdim değil alesta çarıma devam ediyorum.... alestaya gelenler KingStory ve DeIiCoban çarlarımdan bna ulaşabilir.... herkese iyi oyunlar demicem çünkü oyundan çıkmış bu işler.. herkese iyi dolandıcılık ve şerefsizlikler... dostlarıma asla lafım yok kendilerini bilirler...

HisliAyi kardeş bak sana halen kardeş diyorum
fazla canımı sıkma
benim adımı kötüye kullanamazsın ben böyle bişi yapmadım
ve ugur abi de böyle bişi yapmış olamaz fazla can sıkma beni tüm mmo halkı tanır ...

Senin gibilerini kaybetmek gerçekten üzücü
Her zaman seninle olmak isterdim abi fakat yanındaki hırsız bizim loncayı ve bizi parçaladı
aslında yanında ayırtmadığın o hırsızdan olmazsa şimdi Bering ve diğerleri bunları sana yazmaz idi ve rahatsız edemezlerdi.

Gerçi bende oyuna artık çok nadir giriyorum
Yaşanan o tatsız olaylardan dolayı oyundan baya soğudum
Gereksiz yere beni suçladın en çok hazmedemediğim buydu
yoksa bana hakarette etsen sana kesinlikle saygısızlık yapmam

Gerek Sanalda Gerek realde başarılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri