bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Bu adama Yazık Değilmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaç gündür oyundan takip ediyorum HisliAyi adlı arkdaşa etmediğiniz küfür felan kalmıyor.Ayıp değilmi?
Çoğunuzun abisi yaşında birisi.Şuana kadar tanıdığım kadarıylada hiç bir kötülüğü dokunmamıştır.Ortada hırsızlık için gezen çakmalarına gelirsek.
İşte onlardan dolayı bu adamın adı kötüye çıkıyor.Biraz utanma duygusunu olsa anlarsınız neyin doğru neyin yanlış olduğunu.Lütfen oyun içinde rezillik
çıkarmayın.

Hee buarada buyrun HisliAyi kardeşimizin çakmasından bir ss :

m5xm.jpg

Gördünümüz?

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ticket atsam nolur atmasam nolur modum ? bunlar o kadar adiki bi yol bulurlar gene beni rahatsız ederler nasılsa... oyunu bıraktım artık zaten derdim değil bunlar sw de herkes hırsız nasılsa bering bile themydonos bile onlar ne yaptıklarını iyi bilirler ss ye gerek yok nasılsa... vicdanlarına kalmışta artık hiç biri derdim değil alesta çarıma devam ediyorum.... alestaya gelenler KingStory ve DeIiCoban çarlarımdan bna ulaşabilir.... herkese iyi oyunlar demicem çünkü oyundan çıkmış bu işler.. herkese iyi dolandıcılık ve şerefsizlikler... dostlarıma asla lafım yok kendilerini bilirler...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri