Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

LyKia LoNcasI TanıTıMI :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buraya kirleten sensin ve "gurur" kelimesini kullanacak en son kişi sensin necati. Sen de diyosun işte isoyla aramızdan su sızmıyordu. İso ne yaparsa yapsın umrumda, ayrıca "NeONoktaBir" İso'nun ta kendisidir diyecek kadar acizleşmişsiniz ne diyebilirim ben buna ? 2. iftarada üstüne yok necati. Şu dediklerini bi gözden geçir:D Karın ağrın olduğunu herkes biliyor ama iyice belli etmene gerek yok. Ben nerde argo kullandım. Sonra ben YaKaMoZ'a gireceğimi seninle aynı loncada olurum daha iyi :) İşin gücün fitne-fesatlık. Senin nasıl bi insan olduğunu öncelerde KaNTaJ kanıtlamıştı zaten benim kanıtlamama gerek yok. Fakat sen hâlâ dediğini kanıtlayamadın? Gereksiz konuşuyosn. Sadece kavga-tartışma yaratmak için forum hesabın var. Ve benim adımı doğru söyleyemeyecek kadar kalitesiz bi insansın :)

sen bir kere insan olsan gelimte buraya bazı seyleri yazmasın olm gine diyom burası lonca tanıtımı olm acarsın bir konu herkes tartısır sonra sen o kadar kelitesız birisınki ismin bile deyisık keletesızlık yapımda var burayi kırletme laa diyene bak senın gibi ben gm taklıdide yapmadım kimsye ne oldu lan NeONoktabir charına kime gm taklidı yaptın lan iste kelite sizin gibilerınde olsagerek daha yazdığın benım foru sayfamda var ben oyuna girmiyecem hakını helal et diye yalanmı lan iso item caldı sen oyuna geri dondun simdi adam ol yaran varsa erkek gibi konuyu baska yere ac lan burayide kirletme lan buraya ikide bir bir seyler yazma gereğı duyma olm gerci sen milete gm dedıkten sonra senden her sey beklenır gm abeeeeeee :m08::m08:

Son düzenleme:
sen bir kere insan olsan gelimte buraya bazı seyleri yazmasın olm gine diyom burası lonca tanıtımı olm acarsın bir konu herkes tartısır sonra sen o kadar kelitesız birisınki ismin bile deyisık keletesızlık yapımda var burayi kırletme laa diyene bak senın gibi ben gm taklıdide yapmadım kimsye ne oldu lan NeONoktabir charına kime gm taklidı yaptın lan iste kelite sizin gibilerınde olsagerek daha yazdığın benım foru sayfamda var ben oyuna girmiyecem hakını helal et diye yalanmı lan iso item caldı sen oyuna geri dondun simdi adam ol yaran varsa erkek gibi konuyu baska yere ac lan burayide kirletme lan buraya ikide bir bir seyler yazma gereğı duyma olm gerci sen milete gm dedıkten sonra senden her sey beklenır gm abeeeeeee :m08::m08:

NeONoktaBir çarımı getirip gözüne sokarım ama necati ;) Samul abee :m08:

NeONoktaBir çarımı getirip gözüne sokarım ama necati ;) Samul abee :m08:

korkudan oynamdıktan sonramı :m08::m08:
samuel kesın sen ve yanındaki iso dur olmm :m08::m08:

gir oyna bakım nasıl senın o ss verıyorlar haydi :m08::m08:

biracık gururun varsa burayida kirletme isonun arkadası iso bu arada yeni car kasmıs :m08::m08:

ya necati kaç kere söylicem isoyla uzaktan yakından alâkam yok :D samet'e sor bakıyım ben iso için neler yapıyomuşum? Bugün sizin loncadan birisini 5-1 kestim adam bana "senin kullandığın itemlere güvenmiyorum" dedi :D ben sizin gibi ss almam olm ama oyunda görmeyeyim sizi :D KROMAGNO falan. uğraştığım adamlara bak :D Tamam bak son kez söylüyorum Samet uyardı diye susuyorum bidaha da yazmıcam buraya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri