Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

LyKia LoNcasI TanıTıMI :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bu kairos kim ozaman ? :D benim charımla vs atmıyor.

bilerek yan charıma aktarıyorum itemlerimi vs atar diye onada 126 5-0 5-1 yazıyor. yani bu iso değilde kim ? :) benim charımı biliyo:D :D :D

ah be cevat dün sen vs atarken bycrea yanı denize durduk yerde +8 b turko göstermiş bak nasıl begendınmı dıye birde gülüyormuş daha kım bu demesimi var ap açık ortada herşey:rolleyes:

Ah neco ah bildiğin yoldan hiç sapmadın. İnsanları kendinden küçük göstermeye çalışıyosun ama en çok sen küçülüyosun. Sen İso'yla benim işbirliği yaparken fotoğrafımı çek ben itemlerimi sana verip oyunu bırakcam. Ben RaiLon için Sarı bayraktayım ve asla eskiden konuştuklarımı kesip para atıp, dans etmem, öyle bi şey yapmadım da. Ayrıca sen de hırsızlık konusunda kötü bi örnek sayılmazsın SAMUEL :)

Ah neco ah bildiğin yoldan hiç sapmadın. İnsanları kendinden küçük göstermeye çalışıyosun ama en çok sen küçülüyosun. Sen İso'yla benim işbirliği yaparken fotoğrafımı çek ben itemlerimi sana verip oyunu bırakcam. Ben RaiLon için Sarı bayraktayım ve asla eskiden konuştuklarımı kesip para atıp, dans etmem, öyle bi şey yapmadım da. Ayrıca sen de hırsızlık konusunda kötü bi örnek sayılmazsın SAMUEL :)

ah olm ahhh 7 aydır benle ayni loncadaydın neyimı gördun la zate senın tek diyecek lafın o olur resimlerımı cek senle isonun arasında su sızmiyordu sonra olm alah askına bu samuel kim neyin nesı anlamıs deyilim beni bilen bilir olm sen kafanı takma ben sizin gibi deyilim ikincisi benle ayni loncadayken sarılara yapıyordun hatırladınmı sencer bey lafi nerende anliyon yakamoz mu diyordun yüz bulusturuyordun olm iste siz busunuz 90 derece donen insan sen fatih o kadar yürekliydinız niye kırmızılardan sarılara sığındınız :m08: buna gülerım

biri cıksın desenki bu bize en ufak bir argo konusmus siz bir sey bulamiyince hemen iftira lan hepinize diyom samuel kim bilmem benle ayni loncadayken niye bu samuel deyipte biriniz cıkamdınız anca kuru iftira ya fatih bimly arkadsında konusmadığı laf kalmadı adam oyunu bıraktı lan fatih e
soylemedığı küfür kalmadı ne oldu simdi can ciyerler baska size ne diyim ki bir insanda az da olsa gurur olur ama sizde nerde o gurur sana soruyom la samuel samuel budamı iso la sizin bir carınız yoksa :m08::m08: olm iftirayla deyil kanıtla goster deki sen busun ama yok iste sonra sana bir sey daha loncaın tanıtımı kirletme varsa bir yaran konu acarsın gerci konu acacak yürekte yok sizde anca muhale dekiler gibi dedı kodu iftira bir daha burayi kirletme lan
sancer burası lonca tanıtımı tartısma yerı deyil

Son düzenleme:
ah olm ahhh 7 aydır benle ayni loncadaydın neyimı gördun la zate senın tek diyecek lafın o olur resimlerımı cek senle isonun arasında su sızmiyordu sonra olm alah askına bu samuel kim neyin nesı anlamıs deyilim beni bilen bilir olm sen kafanı takma ben sizin gibi deyilim ikincisi benle ayni loncadayken sarılara yapıyordun hatırladınmı sencer bey lafi nerende anliyon yakamoz mu diyordun yüz bulusturuyordun olm iste siz busunuz 90 derece donen insan sen fatih o kadar yürekliydinız niye kırmızılardan sarılara sığındınız :m08: buna gülerım

biri cıksın desenki bu bize en ufak bir argo konusmus siz bir sey bulamiyince hemen iftira lan hepinize diyom samuel kim bilmem benle ayni loncadayken niye bu samuel deyipte biriniz cıkamdınız anca kuru iftira ya fatih bimly arkadsında konusmadığı laf kalmadı adam oyunu bıraktı lan fatih e
soylemedığı küfür kalmadı ne oldu simdi can ciyerler baska size ne diyim ki bir insanda az da olsa gurur olur ama sizde nerde o gurur sana soruyom la samuel samuel budamı iso la sizin bir carınız yoksa :m08::m08: olm iftirayla deyil kanıtla goster deki sen busun ama yok iste sonra sana bir sey daha loncaın tanıtımı kirletme varsa bir yaran konu acarsın gerci konu acacak yürekte yok sizde anca muhale dekiler gibi dedı kodu iftira bir daha burayi kirletme lan
sancer burası lonca tanıtımı tartısma yerı deyil

Buraya kirleten sensin ve "gurur" kelimesini kullanacak en son kişi sensin necati. Sen de diyosun işte isoyla aramızdan su sızmıyordu. İso ne yaparsa yapsın umrumda, ayrıca "NeONoktaBir" İso'nun ta kendisidir diyecek kadar acizleşmişsiniz ne diyebilirim ben buna ? 2. iftarada üstüne yok necati. Şu dediklerini bi gözden geçir:D Karın ağrın olduğunu herkes biliyor ama iyice belli etmene gerek yok. Ben nerde argo kullandım. Sonra ben YaKaMoZ'a gireceğimi seninle aynı loncada olurum daha iyi :) İşin gücün fitne-fesatlık. Senin nasıl bi insan olduğunu öncelerde KaNTaJ kanıtlamıştı zaten benim kanıtlamama gerek yok. Fakat sen hâlâ dediğini kanıtlayamadın? Gereksiz konuşuyosn. Sadece kavga-tartışma yaratmak için forum hesabın var. Ve benim adımı doğru söyleyemeyecek kadar kalitesiz bi insansın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri