- Konular
- 180
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba..
Arkadaşlar öncelikle herkese söyleyeyim ki bu pointblanktaki çoğu hack fixlenmiş,çalışmıyor yada sürekli oyundan atıyor.
Adam gibi çalışan hile bizim forumumuzdada yok başka forumlardada.
Xp,Win7 de de çalışan hileler elimde mevcut. Virüslü oldugu için foruma koyamıyorum.Özelden ulaşın vereyim hileler fakat degmez en fazla 4-5 dakika sürüyor oda belki. Sonra bug trab hatası veriyor.
Adam gibi atmayan hilelerde var tabi fakat bazı arkadaslarımız bunları satıyorlar mesela CixCocuk97 arkadasımız gibi. Kendisini kötülemek amacıyla söylemiyorum tabiki fakat bizimlede paylaşabilirdi. Hack isteyen varsa ondan alabilir. Ne kadar sattıgını bilmiyorum.
Herkese İyi Günler. Açıklamayı İyi Okuyun Hack ile Zamanınızı Kaybetmeyin Derim.
Arkadaşlar öncelikle herkese söyleyeyim ki bu pointblanktaki çoğu hack fixlenmiş,çalışmıyor yada sürekli oyundan atıyor.
Adam gibi çalışan hile bizim forumumuzdada yok başka forumlardada.
Xp,Win7 de de çalışan hileler elimde mevcut. Virüslü oldugu için foruma koyamıyorum.Özelden ulaşın vereyim hileler fakat degmez en fazla 4-5 dakika sürüyor oda belki. Sonra bug trab hatası veriyor.
Adam gibi atmayan hilelerde var tabi fakat bazı arkadaslarımız bunları satıyorlar mesela CixCocuk97 arkadasımız gibi. Kendisini kötülemek amacıyla söylemiyorum tabiki fakat bizimlede paylaşabilirdi. Hack isteyen varsa ondan alabilir. Ne kadar sattıgını bilmiyorum.
Herkese İyi Günler. Açıklamayı İyi Okuyun Hack ile Zamanınızı Kaybetmeyin Derim.
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/point-blank/1677428-point-blank-wall-hack-otomatik-guncelle.html
Güncel bir hackimiz de bu.Öneririm.Tamamen temiz.
- Konular
- 300
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 39m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 3,103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 261
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/point-blank/1677428-point-blank-wall-hack-otomatik-guncelle.html
Hilenin DLL'Sİ OlMadan Yapılan Exe İnject Hiç Bir İşe Yaramaz
Bende Mevcut Yakın zamanda Koymayı Düşünüyorum..
- Konular
- 180
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dll bende var arkadaslar isteyenlere verebilirim. Fakat oyundan atıyor işte sorun o. En fazla 4 5 dakika dayanıyor. Saglam dll lazım bize
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hackdan yana degilim cunku hack kulanınca chariniz her ne olursa olsun ban yiyor vote kickde geldi saten kimse hacke para yatirmaz cixcocuk97 kardesimiz cok gec olmadan paylasirsa repleri alir hic yoktan