ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Pb Wall Hack Hakkında | Lütfen Okuyun |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuralsizjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kuralsizjoker

Level 6
TM Üye
Konular
180
Reaksiyon Skoru
82
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba..

Arkadaşlar öncelikle herkese söyleyeyim ki bu pointblanktaki çoğu hack fixlenmiş,çalışmıyor yada sürekli oyundan atıyor.

Adam gibi çalışan hile bizim forumumuzdada yok başka forumlardada.

Xp,Win7 de de çalışan hileler elimde mevcut. Virüslü oldugu için foruma koyamıyorum.Özelden ulaşın vereyim hileler fakat degmez en fazla 4-5 dakika sürüyor oda belki. Sonra bug trab hatası veriyor.

Adam gibi atmayan hilelerde var tabi fakat bazı arkadaslarımız bunları satıyorlar mesela CixCocuk97 arkadasımız gibi. Kendisini kötülemek amacıyla söylemiyorum tabiki fakat bizimlede paylaşabilirdi. Hack isteyen varsa ondan alabilir. Ne kadar sattıgını bilmiyorum.

Herkese İyi Günler. Açıklamayı İyi Okuyun Hack ile Zamanınızı Kaybetmeyin Derim.

Dll bende var arkadaslar isteyenlere verebilirim. Fakat oyundan atıyor işte sorun o. En fazla 4 5 dakika dayanıyor. Saglam dll lazım bize

Hackdan yana degilim cunku hack kulanınca chariniz her ne olursa olsun ban yiyor vote kickde geldi saten kimse hacke para yatirmaz cixcocuk97 kardesimiz cok gec olmadan paylasirsa repleri alir hic yoktan :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri