Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya aslında senin gibiler için elimi yoruyorum ama hadi cevap verim biliğ bilmeden konuşuyosun eXeLanS demişsin 10 bin gösterim zaten onun 8 bini başka pvp tanıtımdı sonra süper mod lara rica etti yeni başlık editledi.
2.konu içinde ben hakkını yemiyorum doğru konuda emeğin var ama zorla yaptırmadık yaklaşık 1 hafta MOD oldun o sırada yaptın bizim 2 tane belirli ve kesin uyulması gereken kuralmımız vardı uymadın atıldın.Seninle birlikde aldığımız eXeLanS ve [MOD]OFLU bu gece GM rütbeleri verilcek o yüzden suçu bizde değil kendinde ara![]()
eXeLans Bıraktı Neyine Werion .d Birde Tekrar Rica Ediyorum ; Video Ve Resimleri Değiştir. Yada En Aşağıya Emeği Geçenler: mahvet06 Yaz. Hiçmi Hak Hukuk Bilmiyorsn . Mod Lukdan Atıyorsun Madem Yeni Tanıtım Texti de Hazırlayabilirsn.Kaldırmaman Senin Yüzsüzlüğün Olur. Ben Sana Güzelce Rica Ettim Kaldır Onları Diye.
eXeLans Bıraktı Neyine Werion .d Birde Tekrar Rica Ediyorum ; Video Ve Resimleri Değiştir. Yada En Aşağıya Emeği Geçenler: mahvet06 Yaz. Hiçmi Hak Hukuk Bilmiyorsn . Mod Lukdan Atıyorsun Madem Yeni Tanıtım Texti de Hazırlayabilirsn.Kaldırmaman Senin Yüzsüzlüğün Olur. Ben Sana Güzelce Rica Ettim Kaldır Onları Diye.
Uğraşamam 10 tane resmin var zaten onuda 1 hafta bizim servarda [MOD] Olduğuna say aslanım

Adınız : Alihan
Soyadınız : Ertem
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vps 7 Adet Hamachide [TL]Lik
Günlük Online Süreniz : 7 Saat
Özellikleriniz : Navicat Full Anlarım , Putty Full Anlarım , Filezilla Full Anlarım Site Dahil , + Hackerim Site Çokertırım Virüs Atarım Keylogger Yaparım Vb, Serverin Bütün Sorunlarını Çözerim 3DS Den İtem Tasarlayabilirim [ Ama Uzun Sürer Tasarlamam ]
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : destek@metin4.net
Diğer / Ek :
Soyadınız : Ertem
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vps 7 Adet Hamachide [TL]Lik
Günlük Online Süreniz : 7 Saat
Özellikleriniz : Navicat Full Anlarım , Putty Full Anlarım , Filezilla Full Anlarım Site Dahil , + Hackerim Site Çokertırım Virüs Atarım Keylogger Yaparım Vb, Serverin Bütün Sorunlarını Çözerim 3DS Den İtem Tasarlayabilirim [ Ama Uzun Sürer Tasarlamam ]
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : destek@metin4.net
Diğer / Ek :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)