berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Türko-Mt2 [MOD] ALIMLARI BAŞLADI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkoMt2 OfficaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu Server İçin Tavsiyem ; Aday Olmayın Nedenmi? 1. si Size Reklam Yaptırıp Sürekli User Çektirtecekler. 2 - 3 Hafta Siz Aralıksız Reklam Yapacaksnz . Sonra Sizi Herhanqi Bir Bahaneyle Atacaklar. Tecrübemden Biliyorum.Genede Kullanılıp Atılmaya Bayılıyorsanız Buraya Aday Olabilirsiniz. İyi GÜnler. :)

haha arkadaş kurallara uymayıp henüz mod aşamasında fena şekilde kovulduğundan biliyo herkezin kalitesi ortada aslanım senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapma ;) suçuda bizde değil kendinde ara seninle birlikde alınanlar şimdi GM Oldu :cool:

haha arkadaş kurallara uymayıp henüz mod aşamasında fena şekilde kovulduğundan biliyo herkezin kalitesi ortada aslanım senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapma ;) suçuda bizde değil kendinde ara seninle birlikde alınanlar şimdi GM Oldu :cool:

Havan Nedirki? Sabitdeki Konunun %80-85 i([MOD]KenySxe Fotograflar + Video(Npcler) Bu Arada Video Sonundaki Emeği Geçenlerde Emeği Geçenler : KenySxe Yi Kaldırmışsn.O Videoda Hakkım Var.Videonu Değiştir) Benim Kaldır Onları . Bide Sabitde Konum Var Diye Artisleniyorsun ; eXeLaNs Konu Açtı Sabitdeki Konundan Fazla Gösterim ; Onada Gm Lik Verdim Demişsn Kodlar Bile Çalışmıyor! Boşuna İnsanları Kandırmaya Çalışma.
TurkoMt2 OfficaL ' Alıntı:
senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapma ;)
Benim Çekeceğim 5-10 Adamsa ; eXeLanS In Çekeceği [10000] Gösterimi Geçen Konusu Var ; Ona Neden Vermedin Yetkiyi ? Birde Sabitde Konum Var Diyorsun ; Sabitde Konun Olsa Ne Yazar Serverinin OnLine Sayısı Belli . 8000 Gösterm Sabit Konun Var ; Oyunda Olan 70-80 Kişi . Yani Konum Var Diye Artistlenme!
mahvet06' Alıntı:
Sabitde Konun Yok. Ondan Bundan Topladıklarınla Oluşturduğun Reklam Texti Var . Kaldır Onları . Böyle Olmadığını İdda Ediyorsan ; Gir Bi Bak Konuya :l03:

Son düzenleme:
• Adınız : Alihan

• Soyadınız : Ertem

• Yaşınız : 15

• Yaşadığınız Yer : Trabzon

• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vps 7 Adet Hamachide [TL]Lik

• Günlük Online Süreniz : 7 Saat

• Özellikleriniz : Navicat Full Anlarım , Putty Full Anlarım , Filezilla Full Anlarım Site Dahil , + Hackerim Site Çokertırım Virüs Atarım Keylogger Yaparım Vb

• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : destek@metin4.net

• Diğer / Ek :

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri