Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu Server İçin Tavsiyem ; Aday Olmayın Nedenmi? 1. si Size Reklam Yaptırıp Sürekli User Çektirtecekler. 2 - 3 Hafta Siz Aralıksız Reklam Yapacaksnz . Sonra Sizi Herhanqi Bir Bahaneyle Atacaklar. Tecrübemden Biliyorum.Genede Kullanılıp Atılmaya Bayılıyorsanız Buraya Aday Olabilirsiniz. İyi GÜnler.![]()
haha arkadaş kurallara uymayıp henüz mod aşamasında fena şekilde kovulduğundan biliyo herkezin kalitesi ortada aslanım senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapma
suçuda bizde değil kendinde ara seninle birlikde alınanlar şimdi GM Oldu 
haha arkadaş kurallara uymayıp henüz mod aşamasında fena şekilde kovulduğundan biliyo herkezin kalitesi ortada aslanım senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapmasuçuda bizde değil kendinde ara seninle birlikde alınanlar şimdi GM Oldu
![]()
Havan Nedirki? Sabitdeki Konunun %80-85 i([MOD]KenySxe Fotograflar + Video(Npcler) Bu Arada Video Sonundaki Emeği Geçenlerde Emeği Geçenler : KenySxe Yi Kaldırmışsn.O Videoda Hakkım Var.Videonu Değiştir) Benim Kaldır Onları . Bide Sabitde Konum Var Diye Artisleniyorsun ; eXeLaNs Konu Açtı Sabitdeki Konundan Fazla Gösterim ; Onada Gm Lik Verdim Demişsn Kodlar Bile Çalışmıyor! Boşuna İnsanları Kandırmaya Çalışma.
Benim Çekeceğim 5-10 Adamsa ; eXeLanS In Çekeceği [10000] Gösterimi Geçen Konusu Var ; Ona Neden Vermedin Yetkiyi ? Birde Sabitde Konum Var Diyorsun ; Sabitde Konun Olsa Ne Yazar Serverinin OnLine Sayısı Belli . 8000 Gösterm Sabit Konun Var ; Oyunda Olan 70-80 Kişi . Yani Konum Var Diye Artistlenme!TurkoMt2 OfficaL ' Alıntı:senin çekiceğin 5-10 adama kalmadım sabit reklamaım var benim sıkıntı yapma![]()
mahvet06' Alıntı:Sabitde Konun Yok. Ondan Bundan Topladıklarınla Oluşturduğun Reklam Texti Var . Kaldır Onları . Böyle Olmadığını İdda Ediyorsan ; Gir Bi Bak Konuya :l03:
Son düzenleme:
Adınız : Alihan
Soyadınız : Ertem
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vps 7 Adet Hamachide [TL]Lik
Günlük Online Süreniz : 7 Saat
Özellikleriniz : Navicat Full Anlarım , Putty Full Anlarım , Filezilla Full Anlarım Site Dahil , + Hackerim Site Çokertırım Virüs Atarım Keylogger Yaparım Vb
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : destek@metin4.net
Diğer / Ek :
Soyadınız : Ertem
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vps 7 Adet Hamachide [TL]Lik
Günlük Online Süreniz : 7 Saat
Özellikleriniz : Navicat Full Anlarım , Putty Full Anlarım , Filezilla Full Anlarım Site Dahil , + Hackerim Site Çokertırım Virüs Atarım Keylogger Yaparım Vb
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : destek@metin4.net
Diğer / Ek :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)