Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Satılık Ssh Kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haemos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Çalıştığım bir bilişim için yapmış olduğum sh kodlamalarını satmaya karar verdim arkadaşlar.
*Fiyatını teklif usülü belirleyeceğim.( 15 - 30 TL arasında bir fiyat düşünüyorum )
*Sunucu ayarları bölümünde tüm hataların çözümleri için gerekli kodlamalar vardır.
*İstenildiği takdirde yeni kodlamalar yapabilirim & bazı kodlamaları çıkarabilirim.
Resimlerle anlatıma geçmeden önce tüm sh kodlarının rastgele seçilmiş bir sunucuda denenip , sorunsuz çalıştığı anlaşıldıktan sonra satışa sunulduğunu belirtmek isterim.
*Sh lerin yanında , Dönüşümler , Başlangıç Levelleri , Npc paketleri için gereken tar.gz uzantılı dosyalar tarafımca müşterilerime teslim edilecektir.
* "Files uyumsuzluğu olabilir " diye düşünen arkadaşlarımız için ayrıca uyumlu bir game dosyası vereceğim. İsteğe göre 3 adet , 125 level , 150 level , 250 level olmak üzere 3 tane game dosyası mevcut
* Ayrıca bana ' Emek hırsızı ' diyen arkadaşlarıma tek söylemek istediğin şey , www.shademt2.com oyuna giriniz , eğer orada sizin filesiniz kullanılıyorsa satış yaptığım fiyatın 3 katını size geri ödeyeceğim. Bu konuda son derece ciddiyim.

Menü Görüntüsü ;
d9lv.png

Oyun Seçenekleri ;
d9m4.png

Sunucu Ayarları ;
d9mj.png

Npc Paketi Seçimi ;
d9nl.png

Başlangıç Leveli Seçimi ;
d9nv.png

Dönüşüm Ayarlama Menüsü;
d9p6.png

Yedek alma menüsü ;
d9pn.png

"Zırh Dönüşümleri" Menüsünde Pamukkale Soft'un yardımlarından dolayı teşekkürü kendilerine bir borç bilirim..

Bana ulaşmak için ;

Messenger adresim : metabolic_hell@hotmail.com
Telefon numaram : 0541 851 64 08

Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim , iyi forumlar..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri