Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@RoquMe hiçbirşey olmaz merak etme
Yaptıgınız tam bir terbiyesizliktir biz aylarca ugraşalım ortaya güzel birşey çıksın ve ahlaksızın biri gelir dosyaları çeker satışa sunar. Konunun kilitlenmesini ve satışı yapan kişinin forumdan uzaklaştırılması için elimden geleni yapıcagım. ha kardeşim kanıt isteyen mi var hemen veriyim buyrun
http://www.r10.net/oyun-sunuculari/...-com-25-tlden-baslayan-metin2-sunuculari.html
Konu açılma tarihini bir karşılaştırın
foyanız böyle ortaya çıkar. bir açıklama bekliyorum. ama özel pm ile ama konu altına.
haklıysanız terbiyesizlik yapılmış gerçekten
evet 50-100 vericeğime oturur kendim yaparım ama üşeniyorum adam gibi biş ibelirle bişi iste.
75 TL uygun mudur size?
haklıysanız terbiyesizlik yapılmış gerçekten
Böyle bir şey kesinlikle yok. Editleyip satmak gibi bir amacım yok dosyalar bana aittir.
Son düzenleme:
Hayır onu kastetmedim, mesela scripteki p-g npc bölümü 2006 filese göre yapılmış dosyadır, benim filesim 2011 'dir o zaman core verir.
Dosyalarının fileslere göre ayarlanması gerekli.
Evet bazı konularda hata alabilirsiniz , bu konuda ben yine yardımcı olacağımda zaten game dosyasını ben vereceğim. Dileğinize göre onu kullanabilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)