BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aaaaa bak ne güzel resim ya eed tek farkı gece ama bi fark daha war onu eklemeyi unutmuşssunuz şu 110 lvl azrailiniz denen şahsiyet kim aa suskunun +9 a turkosunu çalan kişiye benzior galiba :) bizimle aranızda bi fark daha war biz adam gibi adam derece kasıp item satan insanlarız tek farkımız siz hırsz biz alın teri ile item yapan kişiler aranızda 3 adam gibi adm war biri SaGV 1KODUMSTDWN VE COS7 (AKİF )

Sizde Adam gibi adamda yok ona ne dicez :)

Sarı bayrak oyunu bırakınca kırmızıların elmaları kızarmış anlasılan :) sarıda nefes dahi almış olan adamlığı öğrenmiştir . Doğru Söz üstüne söz adamlığı bitirir. Başarılar.

Sizde Adam gibi adamda yok ona ne dicez :)

Adamlık anlayısınız neye gore kime gore,madem cok makul adamlarsınız her attıgım postta ustunuze bişey alınıp niye cevap veriosunuz.Bir söz vardır;
"Kimse,kendinden kötü durumda olanı düşman seçmez" diye.Dikkat ettiysen bizim sizinle veya onla bunla bi alıp veremediğimiz yok.Her konuda her post ta kargaşa cıkartmak için ugraşan sizsiniz.Hadi sizin dediniz olsun,özendik varsayın.Sizin veya onun bunun bizi nasıl ve ne şekilde bildiği onemli değil.Onemli olan bizim kendimizi nasıl bilmemiz.Solenicek pek fazla soz yok aslında,art niyetli atılan her cevapta sadece gülümsetiyosunuz bizi.Bu son cevabım konuyla ilgili istediğiniz kadar konuyu baltalayın.Bu bizi yükseltir sadece sizi küçültür.Hadi iyi forumlar ;)

Son düzenleme:
Yaran Varki Gocunmuşsun o lafıma nediyim :)

He bu arada benim seninle hiç bi sorunum yok, Sadece o değersiz üyelerini üstümden çek yeter, Daha türkçeyi bile konuşamayan sefiller laf yapmasın, ben konunuza güzel dedim kötü bi yorum yapmadım biraz geri alırsan sayfayı görürsün , beni sinirlendiren sizin ufaklıklar ;)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri