- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir :ka19:
Inseparable :l04:
Hı sen diyosun benim cektim fotoları taklit etmişiniz.Sen foto cektin diye kimse kulede foto cekilmiycek.Bana daha makul biyer belirt orda cekilelim bidaha.Her yazdıgımız seyde art niyet arayınca mutlu oluyosun galiba.

- Konular
- 121
- Online süresi
- 2h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Kırmızıya dönüş yapın
Bizim balıkcıdan daha güzel mekan mı var 
Bizim balıkcıdan daha güzel mekan mı var 
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
la 0ffuline en başından söliorum şimdide söliorum 1 yaşından utan 2 sende laf war icraat yok senide jaguarıda kestim hala laf yapıodunuz önemli olan fotonun nerde çekildigi deil totonun nerde çekildigi umarım ne dedigimi anlamışssındır ws ye gelmek istiorsan HaNeDaN loncasından bir kardeşime söle L30N4RD0 NERDE benim mekanımı sana belirtirler istedigin savascıyı geetir alayınız tek sıra olun kralınız 1 adım öne cıksın İnseparable
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
la 0ffuline en başından söliorum şimdide söliorum 1 yaşından utan 2 sende laf war icraat yok senide jaguarıda kestim hala laf yapıodunuz önemli olan fotonun nerde çekildigi deil totonun nerde çekildigi umarım ne dedigimi anlamışssındır ws ye gelmek istiorsan HaNeDaN loncasından bir kardeşime söle L30N4RD0 NERDE benim mekanımı sana belirtirler istedigin savascıyı geetir alayınız tek sıra olun kralınız 1 adım öne cıksın İnseparable
Ergen seni

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hı sen diyosun benim cektim fotoları taklit etmişiniz.Sen foto cektin diye kimse kulede foto cekilmiycek.Bana daha makul biyer belirt orda cekilelim bidaha.Her yazdıgımız seyde art niyet arayınca mutlu oluyosun galiba.![]()
Boş beleş işlerle uğraşmıyorum kardeş bak dalgana..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)